Goed, duidelijk en snel!

Door de Uitgebreide product info en snelle levering bestel ik graag producten bij Toppy!

Super snel geregeld en verstuurd

Koelbox s,avonds besteld en de andere dag was hij al bezorgd zoals op de site stond supper echt toppy

Alles is goed gegaan. Vandaag besteld, morgen in huis.

Zeer snel en correcte levering chapeau

helemaal in orde

snel verzonden en beste prijs

Laagste prijs, geen problemen

Artikel een stuk goedkoper dan elders, geen problemen gehad dus top!

Altijd is er netje en op tijd geleverd?

Snelle levering!

Snelle levering en product zoals omschreven

Warmtepomp besteld voor onze hottub zodat we minder hout hoeven te stoken en hem op afstand kunnen aanzetten. Producten ontvangen en voldoen aan de omschrijving.

Bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd zoals vermeld op de website

Goede website met duidelijke richtlijnen en info over het product en de levering

Prima gedaan

Prima op tijd geleverd.

Goede informatie, vlotte levering en prima prijs

Ik was op zoek naar een campingkoelkast en via een vergelijkingssite op prijs op Toppy.nl uitgekomen. Ik trof een duidelijke website aan met genoeg informatie. In combinatie met de goede prijs besloten daar te bestellen. Duidelijk bestelproces en goede informatie tot en met de levering. Geen ervaring met de nazorg gehad want alles was in orde.

Duidelijke website - perfecte levering

Website was zeer duidelijk. Interessant dat je met een beetje korting accessoires kan bijkopen. Levering werd gemeld (door de track en trace van de vervoerder) dat er later zou worden geleverd dan op de website geafficheerd. Dit was echter niet het geval. Het product was stevig verpakt en is onbeschadigd toegekomen. Ik geniet al volop van mijn aankoop. En last but not least. De prijs zat meer dan toppy!

correcte levering

Het bestellen en leveren is goed gegaan, naar volle tevredenheid !!

Perfect gegaan, kan niet beter. Toppy.

Ik had een bestelling gedaan, de volgende dag was het al in mijn huis. Geweldige service, Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet Piet en Trees

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle verzending

Al meerdere malen bij topper besteld. Altijd een goede prijs en snelle verzending. Ik ben een tevreden klant :-)

Zoals de vorige ervaring toppy

Geen enkele negatieve opmerking, alles was in orde en volgens afspraak. 10/10

Geweldig !

Ik heb een zwembad gekocht en hij werd de volgende dag al geleverd. De chauffeur bood aan om het zware pakket meteen maar op de juiste plek neer te zetten, heel fijn ! Supersnelle levering, chauffeur denkt mee én een goed product geleverd.

Prima geregeld zo.

De lay-z-spa Helsinki net voor het weekend besteld, en keurig optijd geleverd op de camping waar de hot tub naar alle tevredenheid staat te pronken. De prijs was goed en de service was goed, wat wil je dan nog meer.

ga zo door

Goed bezorgd wat ik besteld hebt en vlug

Bezorging ging wat lastig maar probleem zat bij Post nl

Op maadag een pomp besteld die op voorraad was, omdat ik hem direct nodig had. Nu na 1 week nog steeds geen pomp binnen en Toppy was per telefoon niet te bereiken en per mail weinig support. Nadat er een goed contact was geweest werd het probleem wel goed en snel opgelost

Alles zoals verwacht

Prijs en levering helemaal top. Mails over leverings voortgang

Goed product en mega snelle verzending

Ik was al langere tijd op zoek naar dit buitenkleed. Helaas op veel plekken al uitverkocht. Via toppy toch nog gevonden en mega snel verzonden! Netjes verpakt en goede communicatie na aankoop en tijdens verzending.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel