UITSTEKEND

KAPOTTE THERMOMETER DOOGEGEVEN BINNEN ENKELE DAGEN NIEUWE GEKREGEN ZONDER BIJKOMENDE KOSTEN

Alles ok en supersnel geleverd

Eerste maal met Toppy alles top geleverd

Top gerief

Doet waar het voor aangekocht is

Efficiënte website, perfect afgehandeld.

Aquaforte EC-3500 vijverpomp : eenvoudige installatie

Levering, levertijd en prijs echt Toppy

Duidelijke communicatie over de levering en snel. Beste prijs die ik kon vinden!

super

toppy is super

Super tevreden

Snelle bezorging en goede prijs

Goed geregeld, snel het pakket in huis. Uitstekend.

Super snelle levering

Erg blij met de snelle levering en na een mailtje sturen snel antwoord. Ik zeg toppy!

Goed geregeld

Prima aankoop en duidelijke en snelle ontvangst

uitmuntende correctheid en snelheid

levering zeer stipt en volgens belofte

Toppy levering, goedkoop, snel en goed verpakt

Dit is de tweede Jacuzzi die ik hier koop en weer zijn ze de goedkoopste. Omdat de levering de volgende dag is (en ze dat ook nakomen) weet ik dat ik de volgende dag weer lekker kan bubbelen. Toppy levering, goed verpakt (op pallet) en netjes.

Goede aankoop

Goed product voor een correcte prijs en snelle levering.

in een dag geleverd Toppy.

Zondag besteld en maandag geleverd. Product voldoet aan verwachting .

Toppy

Goede en snelle levering

Super tevreden toppy

Perfecte service

Een dag sneller dan aangegeven,netjes ingepakt,werkt momenteel uitstekend

Duidelijke afspraken en snel verzonden.

snel geleverd

volgende dag meteen geleverd bedankt!

Na een foutje direct het juiste product gekregen

Prettige service. Hij is precies zoals gedacht. Ik ben wel blij dat ik een review had gelezen want ook wij hebben de beugels aangepast. De kinderen zijn echt heel blij en we hoeven zelf niet meer dagelijks het zwembad te stofzuigen en blad eruit te halen. Top product!

snel

sneller geleverd dan aangegeven ideeal dus :)

Super service Snel en correct geleverd

Goede ervaring

De grote zwembadpomp werd heel snel geleverd en is precies wat wij wilden hebben.

Snelle leveing

De Kempkens 2100