Alles inorde

Snel ontvangen

Lang wachten was niet nodig. Bestelling snel ontvangen.

keurig en op tijd

Goedemorgen, Ik heb bij U een kunststof slang ( wit en 9 meter lang) gekocht en deze is keurig en snel geleverd. De slang was strak opgerold en bleef strak opgerold ook in het gebruik! Niet iedereen zal op het idee komen om de slang in een bad met goed warm water te dompelen, zodat de slang bruikbaar en recht wordt. Handig misschien om dit als gebruiksaanwijzing bij te sluiten! mvrgr. Herman Harmsen

Mijn online bestelling werd correct opgevolgd en netjes op tijd afgeleverd !

Keurige service, wat men belooft komt men na, Top !

Prima snelle levering en communicatie

Toppy is aan iedereen aan te bevelen! Top!

Goed bedrijf, duidelijk communicatie ivm levering.

Goed bedrijf, duidelijk communicatie ivm levering.

Degelijke firma om mee samen te werken ! We kenden jullie reeds van vroeger.

Alles ok. Prima producten en onmiddellijke verwerking van de dubbele bestelling zoals beloofd. Klein minpuntje : de aflevering gebeurde telkens een dag later dan afgesproken. Geen ramp !

Toppy

Toppy is echt top. Zondagavond besteld, maandagmiddag geleverd. Top

Kamado joe besteld om 16:00 en volgende dag 08:00 afgeleverd

Goede aanbieding, snel besteld en rap geleverd.

Snelle levering maar niet compleet

Bouncer is goed in elkaar te zetten, snelle levering. Maar rand zit er niet omheen. Vervelend, niet compleet

Toppie

Ik was verbaast hoe snel de bestelling opgepakt werd en ik het product anderdaags al mocht ontvangen.

Voldoet niet aan verwachting

Bestellen ging snel, evenals de bezorging maar extra een iets zwaardere filterpomp gekocht en na een keer of 3 te hebben gebruikt was de zuigkracht al veel minder. Melding van gemaakt maar na een week helaas nog steeds geen reactie terug ontvangen...

Hele goede ervaring de eerste keer bij Toppy.nl Snelle levering wat heel fijn was met deze warme dagen. Zochten een goed zeil en kwamen uit bij deze Intex. Hebben een Bestway zwembad maar vonden het zeil niet fijn die erbij hoorde. Deze van Intex kan je mooi erom heen trekken en is van een veel fijner materiaal gemaakt. Blijft goed zitten icm de touwtjes ook als het stormt. Kortom hele goede aankoop!

Snelle levering en nette schade-afhandeling

We hebben 2 campingstoelen bij Toppy gekocht. Twee dagen later al in huis. Helaas bleek een stukje van een armleuning van 1 van de stoelen afgebroken te zijn. Supersnelle retour-afhandeling en wederom binnen 2 dagen hadden we een nieuw exemplaar. Top dus.

Toppie

Op zondag besteld en maandag al per post geleverd super service!!

supervlotte en vriendelijke service !!!!!

Foute bestelling geplaatst, doch dit wel zo opgelost. Net als in het verleden zeer tevreden van de service van Toppy. Wat mij betreft zeker een aanrader !!!!

toppy = TOP!!

Laz y Spa Havana besteld en goed verpakt geleverd. Ik had een vraag en die werd onmiddellijk online beantwoord = super. Kleine mededeling voor Bestway over de Laz y spa zelf. De handleiding zou echt een stuk duidelijker mogen. Gelukkig staan er filmpjes op Youtube... ;) Dus kort gezegd... Toppy = gewoon TOP

Zeer snelle service en goede opvolging door klantendienst, topproducten! Een echte aanrader. Ik ben zeer tevreden

Gewoon uitstekend

Vlot ,juist en in orde

Alles prima verlopen.

Snelle sevice

Product zoals omschreven. Levering sneller dan voorzien De naam Toppy is niet gestolen

Snele en goede levering

Bij toppy altijd top producten tegen een goede prijs en dan snel en goed geleverd

Geweldig vlugge levering

Ik ben zeer tevreden, het was een snelle levering, er was een foutieve filter bij en het terug sturen ging ook best vlot, een aantal dagen later had ik het juist toe gestuurd gekregen.

Goede levering, moeilijke betaling.

De levering is perfect verlopen maar de betaling doen via Karnak is een ander paar mouwen. Ben nog altijd aan het zoeken hoe het moet. Kan dit niet simpeler door gewoon een rekeningnummer optie geven ?

Toppy

Netjes oo tijd geleverd. Het artikel is zoals op de site beschreven

De Kempkens 2100

5465PR Veghel