Zeer tevreden, snelle levering

Perfect!!

Binnen 24 uur geleverd!!

uitstekend,. goede service en snel!

geen toevoegingen meer nodig!

Uitstekende winkel

Altijd een goed product, snelle levering

Super snelle levering

Het is netjes bezorgd

Snelle levering, alles perfect!

Goed gegaan en snel

Goed product, goede info vooraf. Snelle levering. Gebruikershandleiding matig.

Wamtepomp voor inpandig zwembad gekocht. De info op de website is uitstekend. In één weekend zelf volledig geïnstalleerd. Werkt uitstekend. De gebruikershandleiding is erg summier en nogal cryptisch.

alles prima verlopen

Scuba 2 watertester gekocht aan een goeie prijs met correcte snelle levering = top !

Snel geleverd tegen een nette prijs.

Snel en correct

Snelle levering en alles netjes verpakt

Ontzettend jammer

Koop al meerdere jaren bij Toppy, altijd vriendelijk en snel geholpen, telefonisch per mail maakt niet uit. Deze keer ben ik nog steeds geholpen maar moest er veel meer moeite voor doen. En omdat er een misverstand was had ik t prettig gevonden om dit eff telefonisch op te lossen. Nu moest ik toch enkele dagen wachten. Zoals het was vond ik altijd Toppy ;)

Dat het snel bezorgd werd en het werk goed deze product maar kraan gaat wel erg strak maar wel bruikbaar super

Snelle afhandeling

Bestelling gedaan die snel werd afgehandeld.steeds op de hoogte gehouden over de vorderingen van de bestelling.enige nadeel is dat postnl een dag later leverde dan gepland.hier heeft Toppy geen invloed op

was netjes afgeleverd zo als afgesproken.

Kurig verwerkten op tijd.

Top bedrijf met snelle levering.

Prima producten voor een lage prijs.

Toppy

Goede servise

Eigenlijk in 1 woord .......Toppy

Noppenfolie besteld en netjes en snel geleverd.

Alles was weer Toppy!

Zwembadstofzuiger gekocht. Werkt perfect en weer snel geleverd. Wel een verbeterpuntje voor verzending: de grote kartonnen omdoos had wel 6 zwembadstofzuigers kunnen vervoeren. Zonde van het karton en de ruimte die het bij de pakketdienst inneemt.

Zeer goede kwaliteit en topsite!!

Zeer tevreden koop zeker nog bij Toppy

Positief

Keurig op tijd geleverd. Zoals beschreven.

Alles prima! Goed product, snelle levering

Fijn bestellen bij deze winkel. Groot voordeel is gratis retourneren. Dat is vooral handig bij grotere producten. Die zekerheid wilde ik, daarom hier besteld. Maar product is prima dus retourneren gelukkig niet nodig. Goed assortiment verder en frisse winkel!

Snelle en goede levering

Toppy levert snel en keurig verpakt

Super tevreden!

Heel tevreden! Tevens een snelle levering.

Snelle en correcte levering van topaccessoires

Snel geleverd en accessoires van goede kwaliteit

De Kempkens 2100

5465PR Veghel