Top service!

Snel geleverd, goeie afhandeling ook op service gebied.

Ondanks drukte toch goed afgehandeld

Zomerdrukte, de telefoon werd niet opgenomen. Begrijpelijk, maar dat is elke zomer hetzelfde. Maar op de mail werd redelijk snel gereageerd. Onze warmtepomp werd retour genomen, en het bedrag van de pomp werd teruggestort. Alles netjes afgehandeld.

Toppy geregeld met de dingen die ik retour heb gedaan.

Leuk materiaal, goed en snel geleverd

Eerste keer hier besteld; voor herhaling vatbaar. Goed en snel geleverd en materiaal ziet er leuk uit.

De dag na bestelling geleverd.

De mariner3 zit wel nog in de doos ..De verpakking was top... De beste prijs online..

uitstekende ervaring

Erg snelle levering. Kwaliteitsvol materiaal.

Bestel regelmatig onderdelen Altijd volgende dag in huis !

Goede website, snel verzonden

Zeer tevreden met de zwembad stofzuiger, werkt perfect

Ondanks vermelding dat bestellingen later geleverd konden worden zijn al mijn spullen zeer snel geleverd. Ook mijn vraag via de mail werd gelijk beantwoord. Prima!

Snel thuis, doos was niet helemaal Toppy

We hadden de bestelling redelijk snel in huis, alleen de doos voor 3 emmers GH+ was wat gammel

Snelle levering van de vijverpomp, klasse. Morgen ga ik hem.plaatsen.

Snel en netjes geleverd.

Goede prijs, snelle verzending

Goede prijs, snelle verzending

Toppy!

Snel en goed

snelle levering en product zoals omschreven , ben heel tevreden

zie hierboven

In 1 woord toppunt

Snelle levering kortom toppy

in het begin slecht maar later super prima

Helaas werdt mijn bestelling retour gestuurd ondanks dat ik de hele dag thuis was. Maar na even gebruik gemaakt van de chat functie werdt het uitstekend op gelost en ontving ik mijn bestelling alsnog devolgende dag!!

Altijd perfect geregeld!!

Spullen komen altijd netjes op tijd. De helpdesk is super klantvriendelijk.

goede producten, slechte verzending

Poeder voor het zwembad besteld, drie emmertjes van 5 kg. Bij de eerste zending lag de hele bus van de bezorger vol met wit chemisch poeder, dus die niet geaccepteerd. Reactie van Toppy was aardig en snel. Tweede zending poging weer slecht verpakt, veel te grote doos zonder steun: deksels van de emmers zijn beschadigd maar nog wel dicht. Poeder doet in het zwembad verder wat het moet doen.

Perfecte service!

Het bestelde artikel werd geleverd binnen de gestelde leveringstermijn. Duidelijke communicatie.

De beste

Snel, goede prijs en leuke website :)

Prijs kwaliteit uitstekend

Uitstekende ervaring

Ontzettend positief

Ontzettend positief, snelle verzending en ontvangst!

Drama

Misschien niet de schuld van Toppy. Alleen spullen voor zwembad onderhoud PH+ besteld, vrijdag besteld alleen nog steeds niet geleverd. Wordt door POSTNL steeds bezorging verzet, en extra betaald voor avondlevering.

Prima gegaan, alles op tijd en een goed advies gekregen.

Goed gegaan en een snelle levering.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel