Zeer goed geregeld en snel

Zonder ergens achteraan te gaan wordt het echt binnen een dag bezorgd. Echt Toppy

TOP

Super snelle levering

Product defect

Vrij snelle levering, dat wel. Maar het product was deels defect, waarschijnlijk te wijten aan een slecht gecontroleerde retourzending. Na contact met de klantendienst werd een mogelijke oplossing voorgesteld. Na nog wat vragen hierover heb ik geen reactie meer van hen gehad. Jammer.

Snelle bezorging

Vorig jaar zwembadborstel stuk gegaan kreeg toch een nieuwe borstel. Fantastische service

Goede service, mail snel beantwoord alles goed geregeld.

Ondanks fout bij verzenden bij postnl alles snel hersteld door toppy. Bellen kan niet maar via mail alles snel afgehandeld en binnen 2 dagen alles in huis en opgelost ! Super service

Toppie

Alles in orde

Gekregen wat ik besteld heb voor een goede prijs top

Hebben hun naam niet gestolen, toppy is toppy

Snelle service ondanks de hittegolf omstandigheden

Snel bezorgd en volgens verwachting

Had twee luchtbedden nodig en via Google kwam ik bij Toppy. Prijs- kwaliteit prima, levering keurig. Info prima

Zeer tevreden over de snelheid

Ik vind wel dat sommige artikelen in een te grote doos zitten . Momenteel veel uitverkochte artikelen. Verder heel tevreden.

Keine Rückgabe möglich

Es werden 90 Tage Rückgaberecht eingeräumt. Das von mir gekaufte Boot kann leider nicht zurückgeschickt werden, weil der Rückgabeantrag auf der Website nicht funktioniert, und ein Kontakt nicht möglich ist. Hilfe, wie kann ich das Boot von Dutschland zurücksenden?

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Levering nog steeds niet ontvangen.

Levering nog steeds niet ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar. Meerdere malen gemaild en bieden geen oplossing aan. \

Goedkope rommel!!!

2 jaar geleden een inbouw zwembad pakket aangekocht. Op die 2 jaar tijd is alles al meerdere malen defect gegaan. Chloormeter, pomp, warmtepomp, onderdelen warmtepomp, tot 3 x toe verkeerde stukken geleverd, het duurt heel lang vooraleer ze antwoorden op je mail en dan nog wachten op de bestelling,ooit onze chloor meter moeten terug sturen, meer dan 6 weken zonder gezeten in de zomer! Ze waren hem kwijtgeraakt Altijd iets! Ik zou nooit nog iets willen kopen bij Toppy….echte goedkope brol

Prima, maar bereikbaarheid moet beter

BBQ besteld bij Toppy. Goede prijs, fijne website, keurige comminicatie van bestelling en verzending. Pak de BBQ uit en mist onderdelen. Dat kan… Toppy proberen te bellen, maar de centrale staat uit ivm zomerdrukte (lijkt me logisch als je BBQ’s en zwembaden verkoopt…), dan maar de chat. Ook deze staat uit. Voor klachten kan je een formulier invullen waarna je binnen 3 dagen antwoord krijgt. Na 1,5 dag wachten netjes antwoord dat de BBQ kosteloos retour mag en indien binnen dan stuurt Toppy een nieuwe op. Prima, maar uiteindelijk duurt het precies een week voordat ik kan gaan BBQ-en. Toppy geregeld? De bereikbaarheid moet sowieso beter!

Super service!!!

Altijd snelle levering goede prijzen van goede producten. TOP.

Duidelijke website. Snelle levering.

Gewoon zoals het moet zijn

Vlotte levering. Product kan ik nog niet beoordelen. Net in gebruik genomen.

Toppie !

Snel correct degelijk

top

Snel geleverd en mijn vissen zijn blij met de extra zuurstof

Mooie goede producten, service laat wat steken vallen.

Een paar keer bij Toppy spullen besteld. Kwaliteit dik in orde en prijs ook. Het enige irritante is dat ze bij mij tot nu toe niet de beloofde bezorgtijd hebben kunnen waarmaken. Krijg telkens het "is erg druk bij onze transporteurs" excuus te horen. Vervelend dat dit zo is, maar pas dan ook even jullie bezorgtijden aan? Zet mensen vooraf al niet op het verkeerde been door te beweren dat bestellingen de volgende werkdag bezorgd worden.

prima levering.

Goede ervaringen.

Correct en snel, maar inhoudelijk toch wat teleurstellend.

Pomp geeft na 3 jaar de geest, net 6 weken buiten garantieperiode. Enige korting op vervangende pomp verzacht de pijn, maar toch blijft het sneu (zeker als je er later achterkomt dat het waarschijnljk slechts een gesmolten condensator is van een tientje of wat) (2 sterren) Maar correcte en snelle afhandeling van de Toppy medewerker (4 sterren)

Snelle levering en prijs was ook goed

Snel, duidelijk en goede communicatie

Elke keer duidelijke communicatie en snelle leveting

De Kempkens 2100

5465PR Veghel