Snelle service.

Supersnel geleverd

De levering was echt supersnel. Goede kwaliteit, helemaal tevreden.

Goed geregeld en op tijd geleverd

vlugge levering

vlotte levering

Even afwachten nog

De na de berekeningsmodule van toppy bestelde vijver beluchtingspomp is zo krachtig dat de vissen helemaal wild en gestrest worden. Het is nog even afwachten hoe dit gaat als de vissen aan de pomp gewend zijn. Ik neem mezelf achteraf kwalijk dat ik niet voor een regelbare pomp ben gegaan. Wel bijzonder tevreden over het gemak van bestellen en de snelheid en netheid van de levering.

ontevreden

gde avond, heb de vraag reeds verschillende malen per e-mail gesteld om me een RETOUR voucher van PostNL te laten geworden met de bedoeling om de uv-c filter die nu in mijn bezit is terug te kunnen sturen . Na de terugstorting van mijn betaling zou ik dan een nieuw zwaarder type te bestellen. tot heden geen opvolging aan mijn verzoek. groeten

Hele goede en correcte snelle levering

Super producten en goedkoop

Snel en keurig afgeleverd

Het hele verloop van bestelling tot bezorging klopte allemaal

Correcte en snelle levering

Een zeer correcte en snelle levering van het bestelde item.

Zeer goede service en zeer goede aanbod

Heel tevreden!!

Goede site en snelle levering!

Bestelling (nog) niet compleet

Ik ben nog in afwachting van afhandeling; Ik heb 1 bestelling met meerde artikelen gedaan. 1e levering was met 1 artikel. Volgende dag was er een 2e levering, maar niet compleet (1 artikel mistte)en vies geworden (witte aanslag op alu pijpjes, en op de binnenkant van de doos. Weer alles terugsturen, en wacht nog op een complete levering. Lastig, want alles in 1 bestelling besteld en toch behoorlijk wat werk mee.

Heel goede opvolging

Er waren problemen met de aflevering door post nl. Door een heel goede opvolging vanToppy kwam alles ok!!!

Het grote pakket op een pallet werd geleverd door een heel vriendelijke vrouw op de afgesproken dag.

Netjes en volgens afspraak.

Snelle levering, goede producten

snel , goed verpakt. goede prijs.

Producten zijn goed. Snelle afhandeling.

Alles inorde

duidelijke website en snel geleverd!

De website is zeer duidelijk en er is groot assortiment van goede producten! Bestellen gaat zeer eenvoudig ook het afrekenen is met diverse mogelijkheden en het wordt zeer snel geleverd met goede track and trace informatie! De producten zijn goed verpakt en de prijzen zijn zeer scherp en ze hebben vele aanbiedingen. Ik ben dik tevreden met toppy het is goed en zeer snel

Geweldig product en snelle levering met goede updates onderweg.

Zondag besteld dinsdag in huis. Ondanks de drukte vanwege het mooie weer werd het bestelde artikel snel geleverd.

Aanrader

Snelle bezorging. Blij met mijn bestelling.

Snel bezorgd, product als omschreven.

Dik te vrede we hebben al meer bij toppy besteld dat is natuurlijk niet voor niets

Snel en goed

Mijn bestelling voor werd heel snel geleverd.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel