Snelle verzending!

Snelle verzending van het zeil ! Zeil werkt goed heb hem op maat geknipt en het warmt lekker op

Mijn bestelling is aangekomen mits wat vertraging maar kwam door de vele bestellingen bij het toeleveringsbedrijf.

prima levering en topproduct

nog niet gebruikt maar alles ziet er prima uit

Prima verzorgd

Netjes op tijd geleverd en goed verpakt.

Vlotte levering

Netjes op tijd geleverd zonder problemen

De waterpomp was na vele jaren aan vervanging toe en ik kon bepaalde onderdelen niet meer loskrijgen zoals bij vervangen uv lamp in de kwartsglazen buis. Deze zat heel erg vast. Na een tijdje besloten om toch maar een nieuwe pomp te kopen, Ik was altijd tevreden over deze soort pomp en daarom opnieuw dezelfde besteld. Na instalatie zie je duidelijk dat de nieuwe meer power heeft dan de oude. Ik ben er heel blij mee en mijn vijver water is weer mooi helder. De servers tot nu toe is hoe zeg ik dit Toppy

prijs/ qualiteit is oke

produkt redelijk snel ontvangen

Super webwinkel zwembad benodigdheden, helemaal toppy

Super webwinkel zwembad benodigdheden, helemaal toppy!

Op mijn vraag over betaling door derden en levering aan mijzelf. Werd direct door de service desk een snelle passende oplossing in werking gezet. Met 2 dagen had ik de bestelde spullen in huis.

Bestel altijd mijn zwembad chemicaliën bij toppy. Goed advies indien nodig, snelle levering

Super snel

Toppy super snelle levering

Alles prima, product, prijs en levering! Ik ben zeer tevreden. Dikke pluim.

Toppy

Snelle en correcte levering

Zoals de naam: Toppy

Gegaan zoals belooft

Netjes alles bezorgd

Toppy bedrijf.

Top geregeld

Mooie kwaliteit,en ook op tijd geleverd

Meerdere bestellingen bij Toppy geplaatst en wij zijn echt zeer tevreden. Het word snel verzonden, bij vragen is de klantenservice goed te bereiken, de producten worden goed verpakt en de kwaliteit van de producten zijn ook top. Wij blijven zeker bij deze webshop bestellen.

Goed werkend apparaat erg fijn en makkelijk in gebruik. 1 min punt lang opladen maar voor wat je voor je geld krijgt is dat het wel waard zwembad super schoon mee te krijgen al het zand eruit .

Erg goed

Goederen waren er 2 dagen voor de verwachte datum. Helaas waarschijnlijk verkeerd bestel want in de doos zat niet wat ik verwachtte. Retourzending prima geregeld.

Heldere info en vlotte betrouwbare dienstverlening !

Zie titel

Speelgoed of een flop?

Vandaag eerste keer Hozelock Pond Vac vijverstofzuiger gebruikt. Monteren gaat vlot en tot daar het goede nieuws. Er staat geen aan/uit-schakelaar op waardoor je telkens de stekker dient uit te trekken om vijverstofzuiger aan/uit te schakelen. Is niet meer van deze tijd en gevaarlijk. Weet niet hoe Hozelock aan een CE-keuring geraakt. Fijn vijverslib opzuigen gaat redelijk goed, maar zodra iets groter vuil (ik spreek over fijne blaadjes) is toestel snel verstopt en moet het toestel uit het water gehaald worden (eerst stekker uittrekken), zuigmond en kap afnemen en (plastieken) rotor uitgeblazen worden. Vijver is pas nieuw en niet echt vuil. Is dicht echt professioneel materiaal (plastiek rotor)? Vrees dat dit een miskoop is.

Snel bezorgd

Zwembad Stofzuiger valt toch wat tegen. Met de borstel schoonmaken wordt het schoner en verdwijnt de glibberigheid op de vloer van het zwembad

Goede en snelle levering.

Snelle en nette levering.

Alles was Toppy!

Goedkope webshop voor zwembadonderdelen. Levering was in 3 dagen. De bestelling was gedaan in een warme week (30+ graden). Er was aangegeven dat het druk was i.v.m. het weer dus in 3 dagen geleverd was netjes. Er miste niks en de spullen zijn van goede kwaliteit.

Toppie geregeld en snel

Goede service snel geleverd helemaal TOPPY!

De Kempkens 2100

5465PR Veghel