perfect

zeer snelle levering

Snel en goed geleverd!

Als ik iets bij toppunt bestel wordt het altijd snel en correct geleverd.

vlotte aankoop

Prijs was oke, Afhandeling op de website ging vlot. Levering correct verlopen.

Toppie!

Mijn bestelling bestond uit 2 delen - eerste deel werd prompt geleverd, tweede deel had vertraging bij PostNL. Het contact met de klantendienst van Toppy ivm het tweede deel van mijn bestelling ging erg vlot, snel, vriendelijk, behulpzaam en correct.

Uitstekend!

Snelle bezorging en goed verpakt tegen schade. Voor mijn artikel (Cosi Fire Cosiscoop gaslantaarn) de goedkoopste op internet.

Pakket snel ontvangen dik tevreden

Verkeerde product

Filterzand ontvangen ipv filterglas. Helaas heb ik zelf ook niet critisch gekeken en zag ik het pas toen ik het filterzand in het zwembadfilter gedaan had. Had bewust voor filterglas gekozen dus vond dit wel een beetje jammer. Bestelling is verder prima verlopen, alleen het verkeerde product.

Snelle service, mooie prijs

Overzichtelijke site, mooie prijs en snelle levering!

Goede producten snelle levering

Goede ervaring en snelle levering

Dit is de eerste keer bij jullie als ik weer wat nodig heb kom ik zeker weer bij jullie.

Prima in orde

Prima in orde

Zeer goed en snel

Vlotte afhandeling van de bestelling keurig verpakt.

Geleverd materiaal OK

2de maal dat Post NL niet levert volgens afspraak

Goede ervaring

Ik heb het verkeerde geleverd gekregen. Dat kan gebeuren. Reactie van klachtenafdeling is goed/ leuk. Maar de opvolging laat te wensen over. Omdat je al hebt gewacht op het verkeerde zounik een nalevering met spoed geleverd zien worden en dat is helaas niet het geval.

Snelle en correcte levering

Snel en correct

Betrouwbaar, snel en top service!

Nooit onduidelijkheid en erg prettige service

Toppie.

Goede service...aan gegeven tijd klopte ook. Erg blij mee.

Snelle levering en goede prijs .

Onze vijver is kraak helder door het gebruik van Microbelift clean &clear + met een blok water cleanser . Als je de. Deze producten gebruikt Zia ook s op de gebruiksaanwijzing dan is het een klein wonder wat er in het water voltrekt onze vijver is 2:50x 10:00 meter en 1:50 diep . Het is zo helder dat de kleinkinderen er in zwemmen . En dit product koop ik bij Toppy snelle levering en een hele goede prijs . Wij zijn er blij mee.

Snelle service en levering

Woensdag 14 juni contact gehad met de klantenservice over de werking van een product, of dit schadelijk was voor mijn vissen en vijverplanten bij het gebruik. Binnen 24 uur een nette reactie ontvangen en dan ook op donderdag 15 juni besteld. Daar er een weekend tussen zat en op de pagina al stond 2-4 dagen levertijd, niet er van uitgegaan dat ik het pakket in het weekend zou krijgen. Op zondag 18 juni bevestiging gekregen dat het pakket door PostNL was opgehaald en zou maandag aankomen. Zelf heb ik dit nog aangepast naar leveren bij een afleverpunt, waardoor de levering op dinsdag 20 juni zou zijn. Rond de middag alsnog bericht gehad dat het toch al de maandag (dus 19 juni) aangekomen is bij het afhaalpunt. Al met al een snelle en fijne ervaring, helemaal 'toppy'.

heel behulpzaam

snelle antwoord op mijn vragen,top!!

Lekker snel en in goede staat toppy

vriendelijk en snel

Wij hebben hier al veel accessoires gekocht voor ons zwembad, enkele items duurde wat langer om toe te komen omwille van de zomerdrukte, maar elke keer werden we goed op de hoogte gehouden en is de klantendienst snel met het reageren op vragen. Heel tevreden van deze website, een echte aanrader.

Perfect geleverd

Snelle afhandeling en binnen een paar dagen geleverd

Vlotte aflevering. Toppy

Vlotte aflevering. Toppy