Juiste levering, goede prijs-kwaliteit.

Gemakkelijk te monteren, goede kwaliteit.

Snelle bezorging

Snelle bezorging!

Prima ervaring!

Netjes op tijd opgeleverd - prima product

rotslecht !!!!!!!!!!!

Jullie beloven een leveringstermijn van 2 tot max. 3 dagen, mijn pakket is pas na 8 dagen geleverd. Naar de vaantjes dus mijn geplande uitstap. (voor meer uitleg zie mijn mail aan Nicole van de klantenservice) Wanneer je een belofte niet kan waarmaken geef dit dan eerlijk aan bij de bestelling!

Niet dicht te krijgen

Een Kokido Inline chloordoseersluis aangeschaft. Helaas zaten er geen slangklemmen bij en de aansluit tule's zijn niet dicht te krijgen met teflon tape. Toen maar hennep geprobeerd wat wel gelukt is. Meer kunststof koppelingen van een bypass gebruikt welke alleen met hennep waterdicht waren te krijgen.

Alles is proper en op de afgesproken datum geleverd. Bedankt toppy

Betaalbaar en degelijk

Producten zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. Levering is goed op orde. En communicatie erover ook duidelijk.

Correct, snel, eerlijke prijs

Correct, snel, eerlijke prijs

Toppy

Snel en goed

Nog steeds niets ontvangen

28/05 een bestelling gedaan. Mailings gestuurd naar hun klantenservice. Geen antwoord en tot op heden (13/06) niets ontvangen.

Niets ontvangen

Ik bestelde 5/6 bij Toppy. Ik kreeg een bevestigingsmail. Tot op heden niets ontvangen. Status ‘moet worden opgehaald door PostNL bij toppy’. Ik mailde al naar toppy maar geen reactie..

scherpe prijzen

op 05/06 roodbumper voor de Ofyr besteld, op 08/06 werd deze geleverd. Mooi verpakt wel in een zeeeeer grote doos

Alles was heel mooi verpakt en met veel zorg geleverd.

Teleurstelling

Besteld op 3 juni , verstuurd volgens Toppy op 6 juni en op 13 juni nog steeds niks binnen. Duurt veel te lang. Post NL krijgt de schuld.

Ik ben heel tevreden

Zeer vlotte bestelling. Heb nog nooit zo vlug een online bestelling ontvangen. Ik had deze filter vijverpomp veel eerder moeten aanschaffen. Het water is en blijft kristalhelder. Ik zie eindelijk iedere keer onze vissen. Ze kunnen zich enkle nog verstoppen achter de planten. Zeer vlotte installatie : het schoon maken zal ook een fluitje van een cent zijn. Alles zeer toegankelijk.. Mijn vijvertje is niet zo diep en daarom heb ik de fonteinkop niet geinstalleerd . Ik vond het plomp en niet mooi boven de waterspiegel. Maar ik heb een mooie blaas aan de oppervlakte en eindeloze rimpels .

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling.

Ik heb op 5 juni 2 dezelfde slaapmatten besteld. 1 bij # en de 2de bij Toppy. De eerste was 2 dagen na bestellen binnen, die ik bij Toppy besteld heb is nog niet binnen.

Duurde te lang

Na 5 dagen pas bestelling ontvangen. Andere bestellingen wel binnen 1 dag

Stuurt klanten met een kluitje in het riet...

Op maandag een UV-c Vijverfilter besteld. Wordt niet geleverd. Toppy antwoordt op mijn vraag wat er aan de hand is, dat er problemen zijn in het sorteercentrum van PostNL wegens "vakantiegeld" (???). Een week later stuurt Toppy een bericht dat mijn pakket net is aangeleverd bij PostNL. Het heeft dus een week geduurd eer Toppy het product aanlevert bij PostNL, en dat kan gebeuren, maar dat men de klant met een (onwaar) standaard antwoord om de tuin leidt, vind ik laag. Foei foei Toppy...

goed en vlotte afhandeling

Na het te bestellen van het artikel werd het al snel in een paar dagen bezorgdt

Kansloos

Ik krijg de vraag om een beoordeling te schrijven dat doen we dus ook! Ik heb wat besteld wat binnen een dag geleverd zou worden helaas na 8 dagen nog niks binnen nou kan ik vertragingen best voorstellen maar 8 dagen is gewoon te lang (dit loopt nog op aangezien het tot op heden niet geleverd is) Voor het warme weekeinde maar een zwembad bij de concurrentie gekocht keurig op tijd net als alle andere pakketjes, nee voor mij geen toppy meer

Logistiek complete bende!

Ik heb een flinke stapel producten besteld voor mijn zwembad. Bewust artikelen geselecteerd die op voorraad zijn aangezien ik het snel nodig heb. Direct betaald en wacht al dagen op een update voor verzending. Complete misleiding op deze manier.

Kan niet beter

Alles in perfecte staat, via mail de bezorginstructies gekregen en correct afgeleverd

Teleurgesteld

Materiaal niet geleverd zoals afgesproken, na een week nog steeds geen deftig antwoord van de klantendienst. Helaas zal het voor mij bij 1 bestelling blijven.

Mooi, degelijk product. Snelle service

Bestellen ging makkelijk, je wordt goed op de hoogte gehouden van het hele proces tot aan de levering aan toe. Erg tevreden en de ventilator was mooi op tijd voor de hittegolf!

De Kempkens 2100

5465PR Veghel