Goede service prima kwaliteit

Topservice

Ik heb al meerdere dingen besteld. Altijd correct afgehandeld en snel geleverd. Filip

Product niet ontvangen

Product besteld, niet ontvangen, wel verzoek om review

Niet snel MAAR ZEER SNEL geleverd, en een uitstekend product , dus top !

Snelle levering, Pomp werkt maar doos was wel open geweest.

Doos was open geweest. Aansluitkabel is los geweest. Een terug gestuurd product ? Tot nu werkt alles.

Goede trap, jammer is wel dat ik bij het zwembad 2 jaar terug een trap erbij had die geen bovenplankje had. Nu dus een nieuwe moeten kopen.

Snel geleverd keurig verpakt en scherp geprijsd

Kan met gerust hart op vakantie krijgen mijn visjes automatisch te eten

Super levering top prijs

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Top prijs.

Primma

Mijn bestelling altijd goed gegaan

Goede service en follow up nadien

Een week moeten wachten op de levering van de vijverpomp. Post NL heeft het blijkbaar moeilijk om aan zijn beloftes te voldoen.. Voor de rest alles top. ik had een technische vraag over de pomp zelf en werd zeer vlug per mail doeltreffend geholpen.

Gewoon weer goed geregeld

Top bedrijf snelle levering en service

Duidelijke omschrijving van het product en goed op de hoogte gehouden over de status van delevering

Mooie koelbox, ziet er mooi en solide uit, heb hem nog niet in t wild getest maar dat komt aankomende zomervakantie zeker goed!

Alles alsnog geregeld

Mijn eerste ervaring moet ik positief bijstellen. Toppy heeft alles op alles gezet dat ik alsnog de Bypass Kit kon afhalen. De problemen bij aflevering (zie mijn eerdere commentaar) waren niet de schuld van Toppy maar van PostNL. Daar is het pakket zoekgeraakt. En ik bleek niet het enige geval … De service-afdeling van Toppy is continu bezig alle gevallen op te lossen. Daarom zijn ze slecht bereikbaar, ze zijn volle bak bezig met het uitzoeken en herstellen. In mijn geval heeft een medewerkster mij direkt gebeld toen de Bypass kit weer op voorraad kwam, en er persoonlijk één uitgehaald zodat ik het alsnog net op tijd kon afhalen. Eind goed, al goed.

Bestelling was prima verzorgd en heel snel geleverd.

Slechte Klantenservice

Onlangs in totaal voor ruim €1300 aan spullen gekocht bij Toppy waaronder o.a. de Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe opblaasbare spa - 6 persoons. Deze blijkt na het opzetten water te lekken. Hier heb ik Toppy direct van op de hoogte gesteld. I.p.v. mij te ontzorgen, service te bieden en mij als klant te helpen, krijg ik een simpele standaard mail waarin men doorverwijst naar Intex. Het is mij niet gelukt om daar een nieuwe opblaas spa te regelen en nu zit ik dus met de gebakken peren. Bedankt Toppy. Of noem het eerder 'Floppy'.

Zeer goed.

Goede communicatie en snelle levering. Continu via mail op hoogte gehouden. Prettig bedrijf om zaken mee te doen. In verleden ook al artikelen gekocht.

Gewoon prima

Pomp voor vijvertje besteld, volgende dag keurig verpakt geleverd. Pomp werkt uitstekend met regelbare straal, betaalbaar, kortom aanrader die Toppy!!

Alles perfect geleverd en goede kwaliteit

Juiste levering en op vooropgestelde datum

Goede en vlotte service moest niet lang lang wachten op mijn bestelling

duidelijke opvolging over vertraging PostNL

Helaas mijn pakketje later ontvangen doordat het druk is bij PostNL. Maar de klantenservice heeft duidelijk hierover geïnformeerd.

Alles perfect gegaan

Makkelijk besteld Goed geleverd Goed product

buitengewoon

Scherpe prijzen en snelle levering . Ik raad Toppy aan iedereen aan .

Super Kamado !

De mini Kamado is voor 2 personen groot genoeg. De klantenservice van Toppy heeft het ontzettend druk, maar toen ik ze aan de lijn had was het probleempje met de bestelling in No time opgelost. Ook super hoe je jouw bestelling kunt volgen via de updates per mail. Zeker aan te bevelen.

Mooi dekzeil past goed ben er erg blij mee

Past goed ben er erg blij mee en de touwtjes ook erg handig

Slechte klantenservice

Een klantenservice bewijst zich niet als alles goed gaat, maar juist als het níet goed gaat. Dat laatste kan natuurlijk de beste overkomen. Maar dan bewijs je jezelf door het probleem op te lossen en dat is nu net waar het bij Toppy aan schort. 8 dagen geleden een pomp voor ons zwembad besteld en die is nu (zogenaamd nog steeds) onderweg, maar volgens Post.nl wel voor verzending aangemeld, maar niet ter verzending aangeboden. Dat weer teruggekoppeld bij Toppy. Dat was een hele klus, want in eerste instantie werd en niet op de mail gereageerd en de klantenservice meldde doodleuk dat ze "vanwege de drukte" telefonisch niet bereikbaar waren. Dat klopte dus helemaal. En nu op dit moment (het is zaterdag) nog altijd geen track and trace melding. Dus tegen de tijd dat ik die pomp écht ontvang zijn we minimaal 10 dagen op pad. Niet bepaald "vandaag besteld, morgen geleverd". Intussen maar een pomp bij een andere leverancier besteld. Die werd de volgende dag geleverd. Van mij dus niet een ¨shopping award", maar een "floppy award".

De Kempkens 2100

5465PR Veghel