Voor herhaling vatbaar

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle en correcte levering.

Toppy = Toppy

Bestelling correct geleverd. Toppy.... niets op aan te merken

Zeer snelle levering

Zandfilter besteld voor ons zwembad. Deze was al snel geleverd.

levering mooi op tijd

het pakt is goed aangekomen.

Het pakt is goed aangekomen, maar de grote van de doos is wat over-dreven 56 bij 46 cm met daar in een doos van 40 bij 10cmm en een van 24 bij 4 cm deze twee vliegen tijdens het transport heen en weer wat zeker niet ten goede komt voor de uv lamp, mogelijk is hier een kosten besparing te halen {kleinere doos}. groeten Rien

Goed betrouwbaar bedrijf.

Alles in goede orde aangekomen. Ook klantcontact uitstekend!

Toppy is Top

Groot assortiment. Snelle levering, goede adviezen. Is er een probleem? Toppy lost het op. Vriendelijk en prima service.

Duurd heel lang

Ruim na een week werd t pas ingepakt , na 8 dagen verzonden...

Helemaal super!

Makkelijk bestellen, snelle levering en de producten die ik besteld en ontvangen heb zijn goed. Er is 1 verbeterpuntje. Ik had een tweepits gasstel besteld en deze kwam in en enorme "Toppy" doos terwijl de originele verpakking, (ook goed verpakt in een doos), ongeveer een derde van de Toppy doos bedroeg. Ik denk dat dat onnodig is en zonde van de ruimte die het in beslag neemt... Desalniettemin ben ik heel blij en tevreden met de goederen en zal ik nog wel vaker bij Toppy bestellen.

Producten prima

Zwembad pomp gekocht, werkt goed.

Slecht

Verkeerd adres afgeleverd. Twee keer is de bestelling uitgesteld. Kan Toppy misschien niet veel aan doen, wel erg irritant

Erg blij mee

Levering sneller dan verwacht

De levering is top gegaan

- goeie levering. - goeie communicatie over de levering. - product werkt voor zover wij het kunnen beoordelen goed. Hij doet wat die moet doen.

Verzending duurt lang

Ruim een week moeten wachten op het pakket. Terwijl het op voorraad was.

Goede prijzen

Al verschillende malen besteld bij Toppy, omdat ze meestal hebben wat ik zoek en daarbij ook sterke prijzen hanteren. De levering gaat meestal zeer vlot, op een enkele vertraging na (door drukte bij warm weer ook te begrijpen). Kortom, een tevreden klant.

Snelle levering van de juiste bestelling

SUPER SERVICE ET CONTENT DU MATERIEL

Tout est très bien, sauf un petit problème de communication ...la page est toujours en Néerlandais alors que je suis enregistré comme client Francophone ...une fois en ligne je peux heureusement changer, SUPER ! Je vous ai dernièrement demandé des infos pour un LINER pour piscine ronde MAIS n'ai jamais reçu de réponse ...ai du chercher ailleurs et ai trouvé en France ! Pourquoi PAS de réponse , la je n'ai pas été complètement satisfait ! Même si pas disponible une réponse aurais pu être donnée a ma recherche . Bon pas grave mais je signale quand même ! le principal est la marchandise et la qualité ,service ....quand vous répondez aux possibilités de commandes ! Sincères salutations J-P

Slechte opvolging van niet geleverd cruciaal onderdeel.

Een cruciaal onderdeel (Bypass kit voor warmtepomp) is niet afgeleverd. Warmtepomp en schoonmaakrobot wel. Deze was tijdig besteld en moet in buitenland worden geïnstalleerd. Dat gaat nu problemen opleveren. Meteen bij Toppy gereclameerd. Telefonisch slecht te bereiken, extreem lange wachttijden. E-mail op 1 juni gestuurd, herhaald op 5, 6 en 7 juni. Communicatie met Toppy hierover loopt moeizaam en ze reageren laat. Zeggen nu pas dat pakket bij PostNL kwijtgeraakt zal zijn. Komen niet zelf met goede oplossing. Mag toch wel service verwachten als je voor 3.000 euro spullen besteld!

Perfecte levering

Voor de 2ė maal zwembad producten aangekocht. Zeer tevreden van de snelle levering. Geleverde goederen waren goed verpakt. Was zelf goedkoper dan in een ander grote leverancier.

Snel geleverd, goede prijs, goede informatie op website

Mooie supboard, bijna nergens nog te krijgen dit model.

Verschrikkelijk

Levering normaal gezien 1/06. Mail gekregen dat ik thuis moest zijn. Verlof genomen op werk. Na heel de dag lang wachten, niemand gezien of gehoord. Zandfilter reeds leeggemaakt. Vrijdag niets vernomen en contact met klantendienst op mail. De antwoorden daarvan trokken op niets. 2x hetzelfde antwoord gekregen. Dinsdag telefonisch contact op genomen. Wonderbaar werd het pakket een uur later geleverd. Bij het openen van de eerste zak gemerkt dat ik een totaal fout artikel gekregen heb. Ik heb zwembad zout aangekregen ipv filter parels. Onmiddellijk klacht gestuurd. Woensdag meer dan 24u nog steeds niets vernomen, geen antwoord gekregen. Klantendienst was woensdag niet telefonisch bereikbaar. Zwembad is ondertussen met dit warme weer, 55m3 water, kan niet meer draaien. Hopeloos vind ik het en zeker omdat ik niet onmiddellijk geholpen wordt nu. Hopelijk krijg ik de juist compensatie of producten cadeau om mijn water terug goed te krijgen, als dit nog mogelijk is. En krijg ik de juiste producten snel toegestuurd. Dan krijg je een vrolijke mail ' is alles goed verlopen' schandalig.

Levering prima, alleen de technische klantenservice is waarschijnlijk wat onderbezit momenteel. Verder s’middags telefonisch niet te bereiken.

Schlechtester Shop den ich kenne !

TOPPY ist Floppy! Nicht mehr zeitgemäße Lieferzeiten von 10 Tagen. Letztendlich versendet Toppy nach Deutschand auch noch mit dem unfreundlichsten und unfähigsten Transporteur HERMES. HERMES hat die Ware garnicht versucht abzuliefern und an Toppy zurückgemeldet. Die Kommunikation mit Toppy ist eine einzige Katastrophe. Toppy weiss nicht wann sich wo die ausgelieferte Ware befindet. Und das im Jahre 2023 ! Ich dachte ich hätte einen zuverlässigen Partner für Camping gefunden. Unsere Campinggruppe von mehr als 25 Gespanne wird wohl nie bei toppy bestellen. Ich empfehle Toppy nicht !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Toppy = toppie

Prijs is zeer interessant, Toch een dikke maar , wanneer je iets besteld komt er een levertijd op je bestelling. Maar dit klopt echter niet . De vervoerder dit was bij mij Raben geven je een datum en tijdsslot van levering maar dit volgen ze niet , spijtig maar soms moet je extra verlof nemen om je pakket te ontvangen. Ook was de verpakking beschadigd. Gelukkig de inhoud niet . Ik raad dan ook Toppy aan om een andere vervoerder te zoeken

Prima eerste ervaring

Duidelijke website Goede prijzen Enkel paar dagen later geleverd dan vermeld, maar viel nog wel mee

De Kempkens 2100

5465PR Veghel