correcte service

Wat het moest zijn, op tijd!

Wat het moest zijn, op tijd!

Alles mooi en op tijd ontvangen!!

Ideaal zo n luchtbed met ingebouwde pomp.

Een 2 en 1 persoons luchtbed gekocht. 40 cm hoogt ,echt relaxt voor het uitstappen en schoenen of iets aan doen. De ingebouwde pomp werkt perfect. Bed is zo vol en moet die leeg kan je het hele systeem eruit halen en is hij binnen 10 seconde leeg. Zie bij andere reviews staan dat hij leeg loopt ,heb ik geen last van. Ligt heerlijk ,doe er wel een matras hoest omheen. Heb goed geslapen. Zeker een aanrader.

Betrouwbaar, snelle levering, prima prijs.

Zeer tevreden!

Goede service en snelle levering

Goed prijs en snelle levering. Ook geleverd op de aangegeven dag.

Netjes op tijd goede en duidelijke communicatie

Priduct zoals verwacht

Mijn ervaring is Toppy

Mijn ervaring is uitstekend alles is goed overzichtelijk en makkelijk te vinden de prijs kwaliteit is goed.

top!

Beschadigd product meteen vervangen door nieuwe, bedankt!

Fantastisch snel en correct

Geweldig snel en vlot geholpen..

Goed assortiment gunstige prijs en snelle levering

Snel geleverd en erg goede communicatie over de status van de bestelling.

Tijdig geleverd,probleemloos

Ideale kwaliteit en grootte

Weinig voortgang na verkeerde levering

Er is een verkeerde kleur stoel geleverd. Dat kan gebeuren. Gekukkig zegt de servicedesk dat ze de juiste kleur op voorraad hebben en dat die alvast wordt gestuurd. Teven is een retourbon aangemaakt voor de verkeerde zending. De retourzending heb ik in orde gemaakt de volgende dag en deze is door PostNl bezorgd bij Toppy Van Toppy heb ik niets meer vernomen voor wat betreft het sturen van de juiste stoel. Hoe verder? Dat waarschijnlijk weer bellen met Toppy. Niet zo top.

Toppy

3x zwembad spullen besteld, vlug geleverd en goed verpakt. Wij gaan nu een topzomer tegemoet met een Weau Warmtepomp verwarmer en een afdekkap van Exit over het zwembad heen. Ga zo door

heel goed product. bedankt

heel snel geleverd en in orde

top

Probleemloos online winkelen

Bestelde product keurig verpakt en snel geleverd.

Trekt op niets

Vroeger altijd content geweest , nu niet heb besteld 19 mei 2023 en betaald en 27 mei 2023 nog niets ontvangen . Een zomerzeil voor op ons zwembad en die is heel gekuist en proper, maar al 3 dagen zonder zeil. Dus alle dagen ligt er weer vuil in omdat ons pakket nog niet geleverd is . Sorry tis een schande

niet gewoon snel,maar super snelle levering.

Helemaal Toppy. Alles naar wens en super snel in huis. Een dikke 10

Snel geleverd,top produckt!

Warmtewisselaar zwembad besteld.

Prima en snel geleverd

Intex zwembad

Mijn bestelling is vlug en professioneel geleverd. Het zwembad wordt aangeboden aan een zeer concurrentiële prijs (tot €200 euro goedkoper dan in de Belgische warenhuizen). Een Nederlandse concurrent bied dezelfde prijs, maar rekent leveringskosten voor België, niet voor Nederland. Bij Toppy is ook Belgie gratis. Moet het zwembad wel nog uitpakken.

Altijd Toppy!!!

Bij Toppy vinden we iedere keer precies wat we zoeken voor ons zwembad. En alles wordt snel geleverd. Echt super tevreden ieder keer.

Goede ervaring

Bestellen ging makkelijk en snel Product werd ook snel verzonden. Ik had gekozen voor avond levering alleen werd die toch in de middag geleverd Ik was niet thuis en het product werd naar een PostNL punt gebracht. Dat duurt weer 24 uur daar door een dag langer voordat ik het product had. Dat was een minpuntje Verder tevreden

Prima bedrijf.

Had helaas kapotte robot, die wij 4 jaar geleden gekocht hadden. Gratis mogen retourneren. Helaas waren reparatie kosten erg hoog. Dus besloten een nieuwe te kopen. Op verzoek of er wat af kon, kregen we €55,- korting. Hopelijk gaat deze robot wat langer mee.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel