Top winkel

Bestelling was zeer vlot een top winkel

levering niet zoals het hoort

Na meer dan een week betaald te hebben nog steeds niks ontvangen.

Keurig voor elkaae

Correcte levering

Prettige communicatie met de klantenservice.

Pakket niet binnen

Pakket komt niet binnen. Gemaild naar Toppy en er wordt niet gereageerd.

een echte update in onderhoud van mijn zwembad !

jarenlang is mijn zwembad ( 8 hoekig) onderhouden door Dolphin M3 , na mankementen in zijn opdrachten bv zone dekking, en de revisering heb ik de stap gezet naar een technisch beter toestel Dolphin SF60. Bodem en wand tot de waterlijn wordt gereinigd, en alle zones worden uitgevoerd, een losse staande trap en aluminium hangtrap weet hij als hindernis in het zwembad aan te pakken. Niettemin moet je toch alles in de gaten houden want loopt hij vast op de hoek van de staande trap. Ik ben uiterst tevreden ook in het onderhoud van de filters die aan de bovenzijde van de robot te bereiken zijn.. De wifi connectie heb ik nog niet uitgetest, daar ik er geen behoefte aan heb. alom tevreden !.

Meedenkend

Met service laten ze je niet in de steek. Er blijft contact. Werken en denken mee en houde ons goed op de hoogte

snelle levering en uitstekend product

Uitstekende slaapzaak waar ons zoontje van 2.5 heerlijk in heeft geslapen tijdens een koude nacht in de tent. De slaapzak is zowel door volwassenen als kinderen te gebruiken doordat je deze in kunt korten door de touwtjes aan te trekken. Het is dus niet nodig om een kinder-versie van deze slaapzak te kopen. De levering was heel snel.

Es war meine erste Bestellung ! Aber nicht die letzte

Eine super Kommunikation , Mann wird immer auf den Laufenden gehalten ! sehr schnelle Abwicklung aller formalitäten und Transport

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede prijzen, correcte afhandeling en snelle levering , kortom top

Gewoon TOPPY

Ik bestel al jaren AquaFinesse voor onze jacuzzi. Altijd mooie aanbiedingen bij toppy! Ga zo door

Snelle levering, eerlijke prijzen

Wij bestellen vaker bij Toppy voor ons zwembad. Dit jaar zelfs een heel nieuw zwembad aangeschaft via Toppy. Prijzen zijn lager dan op andere sites, en ze leveren netjes en op tijd hun artikelen. Achteraf betalen hou ik ook van, en dat kan ook bij Toppy.

Na een klacht een keurig nette oplossing en afhandeling ..ook snelle reactie...dus top bedrijf

Vlot kunnen kiezen, en met veel zorg thuis geleverd .

Gemakkelijke keuzen,zodat het gemakkelijk te vinden was. Bij bestelling overzichtelijk ,met een snelle levering.

Service is toppy!

Zeer snelle levering! Goede en snelle communicatie. Duidelijke en overzichtelijke site met goede prijzen. Hier komen we terug!

Top! Uren spelplezier. Super groot!

Alles in orde! Snel geleverd

Voortreffelijk

Vlugge afhandeling

Zeer goede ervaring, het bestelde is snel geleverd!

kamado 23.5 inch

Beste. Bedankt aan het ganse team voor de snelle en goede afloop van mijn schadedossier .TOP mvg marc

Bestelling snel geleverd. Contact met de klantenservice is top. Snel en kundig reactie

Prijs kwaliteit zeker in orde

Topic dat is top

Duidelijke website. Prijs kwaliteit top. Zeer snelle levering. Alleen top producten en top service. In 1 woord topper is top.

Werkt super

De zwembad overkapping moest wel even aangepast worden omdat mijn buizen 60mm. Zijn maar 4 uitlaat beugels doen wonderen.

de ontvangst van het voetbad was goed, en het doet dienst.

Het voetbad is groter dan gedacht, en iets minder diep. Maar het functioneert goed.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel