dag na bestelling geleverd

snel geleverd

Alles keurig en snel bezorgd!

Toppie

Besteld,,doorgegeven,,volgende middag ,,, afgeleverd Toppy

Alles is goed verlopen

Service heel goed verlopen

Super of TOPPY.

Helaas bezorgen jullie niet in Frankrijk, waar ik woon. Daarom laat ik het bestelde altijd bij een van m'n kinderen in Nederland bezorgen. Dan komt het bij gelegenheid vanzelf hierheen. De bestelprocedure verloopt perfect. Tot bijna op de minuut nauwkeurig kan ik het volgen en naar zoon of dochter appen. Ik zou niet weten hoe het beter kan. Bravo!

Toppie!

Makkelijke website, goede klantenservice en snelle levering

Super producten en service!

Snelle levering en klantvriendelijk! Ook de producten bij toppy zijn ook echt toppy!

Draad?

Geen draad bijgeleverd aan de pomp?

Toppie !

Altijd correcte service ! Goeie concurrentiele prijzen !

super lekkere en heerlijke jacuzzi

alleen jammer dat de transport maatschappij een dag later kwam en niet van te voren belde zoals ze hadden beloofd. de jacuzzi is zeer eenvoudig op te stellen ,zelfs door 1 persoon. we hebben al heerlijk 2 x gebubbeld.

Scherpe prijzen en vlotte levering

Een vijverwaterverbeteraar bij Toppy aangeschaft. Vlot geleverd voor een scherpe prijs. En het werkt. Tevreden.

Vlot geleverd en topprijs

Het product was goedkoper dan op andere websites en vlot geleverd!

Supergoed en snel

Lekker snelle levering.

Supersorry

Toppy = Supersorry 1. Bestelling niet goed verwerkt (daardoor niet voor hemelvaart binnen, maar erna) > Supersorry 2. Bestelling door een glitch niet aan mijn account gekoppeld - kunnen we technisch niet corrigeren (in welke tijd leven we) > Supersorry 3. Welke stekker moet er bij de warmtepomp (bizar dat het niet bij het product vermeld wordt) - onze technische experts zijn druk > Supersorry 4. Kan ik iets toevoegen aan bestaande bestelling - kunnen we technisch niet verwerken (in welke tijd leven we) > Supersorry

Super goede service

Al diverse keren wat besteld bij toppy, en altijd snel en goed geleverd. Pas was er per ongeluk een verkeerd product geleverd, maar na contact met de klanten service goed opgelost. Ik mocht het verkeerde product houden of er iemand anders blij mee maken en kreeg gelijk het goede product toe gestuurd.

Vlotte en correcte levering voor prima prijs

De bestelling is prima binnen gekomen en naar tevredenheid, maar van onderstaande teksten walgen we: Hey jan, is alles goed gegaan? Heeft iemand jou al verteld hoe blij we met jou zijn? Nee?! Nou, bij deze! We zijn heel benieuwd of jij net zo blij bent met ons, als wij met jou. Dus laat ons niet langer in onzekerheid en vertel wat je van ons vindt!

Nog steeds vlotte service en voor ons top product . Snelle service . Mercikes

snelle verzending, vodoet volledig

ik moet eerlijk zeggen dat ik beetje huiverig was, zag een mooi artike op marktplaats dat via Toppy werd verkocht. Heb het wel besteld, Had het volgende dag in huis en super tevreden. Precies wat ik hoopte. Dus blij mee.

Snel correct en duidelijk

Dit omschrijft alles

geleverd volgens afspraak

Scherpe prijs en snelle levering.

beste prijs en bovendien erg vlotte levering

Bij aankoop van een nieuw opblaasbare jacuzzi vergeleken we heel wat verkopers, toppy had duidelijk de best voorwaarden Levering gebeurde ook erg vlot en de chauffeur nam zelfs de moeit om met de transpallet het zware pakket naar achter ons huis te brengen. Levering gebeurde op een klein palletje wat gemakkelijk was en ook de kans op beschadiging minimaliseerde

Super snelle levering tegen de beste prijs

Eenvoudig te bestellen Snelle levering Prijs lager dan alle andere sites

Prima product,

Snelle levering, mooie prijs en perfecte vijverfilter!

Alles OK

Levering en communicatie Ok