Groot assortiment en snel geleverd

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Veel te kiezen en snelle levering

gewoon supergoed

Dat is werken zoals moet. prima zo doorgaan.

Prima service en levering

Prima service en levering

Ik heb het pakje ontvangen, mooi verzorgd ingepakt, de dubbele fietstas voor de prijs heel goed, mooie tas, goede kwaliteit. Top

No worries

Perfecte levering, perfect tracking, dank u Toppy!

Snel en goed bezorgd.

Pakket is snel geleverd en functioneert uitstekend.

Top klantenservice

Bezorg heeft het bestelde artikel voor de deur gezet en is doorgereden. Pakket is weggehaald maar ben met de klantenservice die een passende oplossing hadden enorm tevreden. Zou met klarna betalen maar betaling wordt eruit gehaald omdat we inmiddels een zwembad hadden gekocht. Betrokken medewerkers!!

Goede en snelle service

Vriendelijk en zeer goede ervaring.

snelle levering en top product

zeer tevreden over de grote slaapzak, voelt zacht en aangenaam. katoen

Snelle en correcte levering

Goede ervaring, weet nu waar ik in het vervolg bestel.

Verschrikkelijke webshop

Wij kochten een tuinhaard met barbecuerooster voor maar liefst 139,16 euro, echter, begon het ding na 1 dag buiten te staan volledig te verroesten en brak het rooster spontaan af toen er een stukje vlees op lag te bakken. Van een zeer trieste kwaliteit en levensgevaarlijk dus. Nu wil men enkel een terugbetaling doen als het wordt teruggestuurd, maar wij hebben geen doos die groot genoeg is om dit in te verzenden. Dit is iets wat enkel geretourneerd kan worden als het wordt opgehaald, wat men blijft weigeren. Ik zal dus het ECC en mijn rechtsbijstandsverzekering moeten inzetten om toch een correcte oplossing en schadevergoeding te bekomen en heb hier helemaal geen tijd en zin voor.

snel geleverd goede kwaliteit

Snelle af handeling.

Ik vind de service en snelle afhandeling prima in orde .Er zijn er een hoop die hier aan een voorbeeld kunnen nemen. Hans.

Snel en goed

Prijs is goed en scherp en zeer snelle levering

heel positief

ik heb gevonden wat ik nergens anders vond snelle levering goede service en klant vriendelijk

Voldoet aan mijn verwachting

De vijverpomp voldoet momentel aan mijn verwachting.

Duidelijke site en een snelle levering voor een redelijke prijs.

Duidelijke site en een snelle levering voor een redelijke prijs. S avonds besteld de andere dag al geleverd.

Het van het !

Na lang afwachten, de knoop door gehakt. Zeer tevreden van mijn aankoop. Mijn zwembad is nog nooit zo vlug en goed gereinigd.

Slecht

Levertermijn met 300% overschreden

Zeer tevreden van Toppy, niet tevreden van Post.nl

Zoals steeds bij Toppy vlotte bestelling en mooie producten. Werd echter door Post.nl in 2 keer geleverd. Niet handig als je speciaal thuisblijft voor een (groot) pakket en 's namiddags laat te horen krijgt dat een deel van de bestelling pas de dag erna zal geleverd worden. Het zou correcter zijn als Toppy niet zou adverteren met "vandaag besteld, morgen in huis" als men niet zeker is dat Post.nl de dag erna zal leveren. Via chat vernam ik van jullie dat dit blijkbaar wel vaker voorkomt bij Post.nl. Andere transporteur nemen!

top firma

vlugge service

Prima service en mooi product

Goede ondersteuning door Toppy bij de bestelling. Knappe Salta trampoline. Enige nadeel bij montage is de bevestiging van het Valentijn bovenaan. Dit had beter met een kliksysteem zoals de verticale spijlen geweest.

Snel en een mooie prijs

We kregen 2 pakketten. Hier over gebeld en het pakket wat niet voor ons was terug gestuurd. Jammer dat Toppy hier op niet gereageerd heeft. Als wij niet hadden gebeld was er een pakket van 115 euro verdwenen. Graag hadden we een mail gehad met een paar woorden bedankt hier voor

Snelle levering en top service Alles dubbel ingepakt en netjes aangeleverd tot achter op de plaats waar ik hem wilde hebben

De Kempkens 2100

5465PR Veghel