Voor 17:00h. besteld. Morgen in huis????

Pakje wordt niet op tijd geleverd. Ik moet nu mijn klant teleur stellen. Moet er naar toe om een noodoplossing te verrichten. Klant moet zijn klanten teleur stellen omdat het zwembad niet werkt. Als jullie niet kunnen garanderen dat de bestelling de volgende dag geleverd wordt... en dat kunnen jullie niet. Zet het dan ook niet op de site.

Snelle levering goede prijzen!

Snelle levering goede prijzen!

Goede service, doen wat ze zeggen, dus inderdaad Toppy

Goed service; doen wat ze beloven, dus inderdaad Toppy

Snelle levering en prijs kwaliteit al meerdere zaken besteld gehad .

Prima verzorgd

Goede services

Juiste spullen en op tijd

Prima materiaal en snelle levering. Super zaak.

komen na wat ze beloven

Besteld en de volgende dag inderdaad geleverd, perfecte service.

Levering binnen 1 dag!

Duidelijke bestelprocedure, snelle levering, prima produkt!

Snelle en corredte levering

Bestelling werd volgens afspraak en geheel correct geleverd.

Goed product, tijdig geleverd

Pakket werd door bezorger onbeheerd aan de voordeur (straatkant) gezet. Heb gelukkig attente buren.

Alles naar wens

Makkelijk te bestellen en volgens afspraak bezorgd. Gewoon Goed!

Toppy Levering!!!!

Levering altijd zeer goed gepland...en op tijd. Alle producten die ik hier koop voldoen aan een zeer goede kwaliteit.

Product voldoet geheel aan de verwachtingen.

Product voldoet geheel aan de verwachtingen.

Goed geregeld

Er was iets mis gegaan met de bestelling, is snel en correct opgelost.

Geweldig snelle levering,stevig materiaal werkt prettig en eenvoudig te bedienen zowel links als rechts kan koelen en vriezen,en werkt snel het is zo op de gewenste temperatuur.echte aanrader.

Super snelle levering.

Je wordt goed op de hoogte gehouden tijdens het traject. Helaas was het niet de juiste pannenset voor ons en hebben het retourneert. Prima geregeld allemaal.

Alles op tijd en snel geleverd

Eerste maal maar zeker ni mijn laatste maal proficiat

Alles netjes geleverd

Zaterdag voor Pasen besteld dinsdag al bezorgd. Netjes verpakt alleen heel veel opblaas plastic gebruikt had mischien in kleinere doos gekund

Verkeerd artikel

Ik had een filter voor de poolblaster Max li besteld en heb de filter voor de catfish gekregen. Heel vervelend , retour aanvragen terug sturen en nu heb ik nog geen nieuwe filter.

Geweldig !!

Snel besteld en snel geleverd

perfectie geëvenaard

Makkelijk te bestellen, snelle levering

vlekkeloos

zeer tevreden,supersnel geleverd,goede service

Zeer vlotte service

De bestelling was ordelijk verpakt en zéér snel geleverd.

Goed en snel geleverd

Voorzover een minpuntje,doosje in een veel te grote omdoos. En niet opgevuld met opvulmateriaal.

Super snelle levering. Blij mee

De Kempkens 2100