Goeie webshop !

Supersnel verzonden en nog gratis ook (50€+) Topper!

Spijtig van de verkeerde bestelling

Levering en afspraken werden nageleefd. Spijtig dat we een verkeerde bestelling hebben gekregen.

Snelle levering blij met de warmtepomp

Goed telefonische contact . En na het advies snel een keuze gemaak. Vandaag al de eerste zwembad van het jaar.

niet Toppy

Bij het openen van de verpakking bleek dat er 1 zijde van de plantenfilter de verlijming er volledig uit was en de zijwand niet meer dicht was . heb deze dan zelf met nieuwe silicone dichtgemaakt. ik hoop dat de filter het zal houden. kwaliteit van de verlijming een dikke onvoldoende

Goede vlotte service

Bestellen en volg de dag krijg je het thuis.perfekt

Levering perfect.

Nog niet in bedrijf wegens het nog ontbreken van een onderdeel.Zwembad filter. Levering was perfect.

Tevreden

Zeer goede cover passend voor op de la z spa Hawaii Hydrojet pro Water blijft veel langer warm, en dus minder energie verbruik! Goede kwaliteit en waterdicht...

eenvoudig besteld en vlot geleverd

op zondag besteld en op dinsdag reeds geleverd deftig ingepakt

Snelle levering, product naar wens

Het product was snel geleverd. Prima op de hoogte gehouden via mail. Product was zoals verwacht

Correct en snel

Drie vijvernetten gekocht, waarvan er eentje te klein bleek te zijn. Een groter formaat was bij hen niet beschikbaar. Retour werd snel terugbetaald.

Na contact met klantenservice alles is orde.

Terrasheater werkt na contact met klantenservice (Jop) nu perfect. Dit is zoals het hoort.

Snel recht gezet

Het pak dat ik kreeg was verkeerd. Dit gemeld via de site en alles is in orde gekomen. Het juiste pak is snel toegekomen .

Goed snel en goedkoop.

Tas valt bij kleinste eneffenheid van de fiets

Greenlands Black-Line recht enkele fietstas - 20 liter - Zwart Mijn ervaring met deze fietstas is slecht. De beugels van plastic zijn erg zwak, met een paar (kleine)boodschappen hangt de tas al niet meer stevig, als je over een kleine oneffenheid rijdt dan stuitert deze van de fiets, zoals bij het oversteken bij een brug, een iets verzakte tegel, ook al fiets je rustig. En dan liggen je boodschappen weer over de straat. Je kunt er gewoon niet op vertrouwen dat de tas blijft zitten tijdens het fietsen. Ook het aanhangen van de fietstas is niet optimaal, je hangt m er niet zo aan, altijd beetje prutsen om de tas aan de fiets te hangen. Spijt van de aankoop.

Top(py)!

Snelle levering, groot assortiment en vriendelijke klantenservice!

Top bedrijf

Bestellen gaat altijd goed, snelle levering,kort om top bedrijf

Camping toilet

Ziet er goed uit, beetje lastig in elkaar te zetten! Een nadeel als er een kind op het toiletje wil gaan zitten dan verschuift het snel. Misschien handig om een rubberstrip aan de onderkant te maken en ook het tweede opzetstuk in een diepere gleuf te plaatsen zodat het bovenstuk er niet heel makkelijk uit kan vallen. Maar voor volwassenen een prima ding

Prima ervaring met jullie. Op tijd en goed.

Supersnelle service en oplossing

Ik had 3 buitenlampjes besteld maar door waarschijnlijk het verder waren er twee glaasjes gebroken van 2 lampen. Dezelfde dag een WhatsApp gestuurd waarop ik heel snel antwoord kreeg en ze beloofden het op te lossen. Men heeft de volgende dag meteen 2 nieuwe lampen gestuurd nog vóór ik de kapotte lampen had teruggestuurd. Ook dat ging makkelijk want ik kreeg een retourbon opgestuurd in de mail die ik er op kon plakken en zo hadden ze alles binnen 2 dagen opgelost. Super vriendelijke mensen en ik ga ook zeker weer bestellen zodra ik iets nodig heb. Ik wou dat er meer van deze mensen waren want wat scheelt dat een hoop ellende en dat terwijl het voor deze mensen ook gewoon heel vervelend is als de vervoersdienst hun spullen kapot maakt want er is niet voorzichtig om gegaan met deze doos.

Toppy

Toppy

Supersnel, perfect geregeld

Een zeer goed product en werkt prima.

Een teleurstelling, PNL ging zaterdag leveren tussen 12 en 16h maar dan kreeg ik mail dat ze er niet konden geraken en mijn bestelling in een PNL afhaalpunt gingen leveren Pas dinsdag morgen wist ik in welk afhaalpunt. Het was gelukkig maar 5 km van bij mij thuis × 2 hé. Dat was een afknapper. Groetjes

Komen afspraken niet na

Expliciet gevraagd of de gekochte producten de dag erna geleverd zouden worden. Ze hebben ze niet eens verstuurd (2e keer al) Ophalen mocht ook niet. Vandaag besteld morgen in huis kunnen ze beter van de site verwijderen.

Super snel

snel en efficiënt !

Onberispelijk

Ik zal niet aarzelen om beroep te doen op Toppy zodra ik kan.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel