Komen afspraken niet na

Expliciet gevraagd of de gekochte producten de dag erna geleverd zouden worden. Ze hebben ze niet eens verstuurd (2e keer al) Ophalen mocht ook niet. Vandaag besteld morgen in huis kunnen ze beter van de site verwijderen.

Super snel

snel en efficiënt !

Onberispelijk

Ik zal niet aarzelen om beroep te doen op Toppy zodra ik kan.

Toppy!!

Vlotte en correcte afhandeling!!

Alles vlot verlopen.

De bestelde goederen zijn goed en tijdig toegekomen.

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en goede communicatie!

Goede service snelle levering

Zeer goede en correcte levering en service

Alles goedgegaan

xxx

Snelle levering en worden goed op de hoogte gehouden.

Snelle levering en worden goed op de hoogte gehouden over de levering. Het bestelde artikel voldeed volledig aan onze eisen. Goed verpakt zodat het artikel geen schade kon oplopen.

Snel en correct geleverd! Bedankt.

Goede ervaring met bestelling en snelle levering! Bedankt.

bestelling 2000932207 graag retourneren aub

verkeerde bestelling gekregen; graag retourneren en terugbetaling van artikel nr 2000932207

Super goed

Super snelle afhandeling. Goed op tijd geleverd jullie wat jullie voorop stellen . Super

Zeer tevreden over product en levering.

Alles correct verlopen. Bestelling geplaatst, betaling en levering, alles toppy.

Top bedrijf

Snelle levering ,en heel vlug antw via mail Gewoon een top en eerlijke firma Doe zo verder

Super!!!

s'avonds besteld de volgende dag in huis sneller kan gewoon niet.

Goede prijzen en snelle levering.

Goede site, snelle levering.

duidelijke site, goede info, snelle levering

Gewoon goed

Het was helemaal toppie

snel geleverd en eenvoudig zakelijk aangekocht. Fijn als het zonder gedoe kan.

Zeer snelle levering. Producten zijn goed beschermd voor het vervoer!

Top voor Toppy

Perfect van A tot Z

Zoals het moet

Vlotte afhandeling, dank

Kan niet beter.

Zoals altijd netjes op tijd. Zeer behulpzaam. Zeer professioneel. Zeer snelle reacties op vragen. Kan alleen maar zeggen, doe zo voort!! Een tevreden klant.

mijn ervaring met Toppy is Toppy :-)

Toppy verkoopt in mijn ogen kwaliteitsvolle jacuzzi's aan scherpe prijzen. Bij het minste probleem ( die er quasi niet zijn ) is er een vlotte communicatie met de klantendienst die het probleem zeer vriendelijk en bekwaam oplost. Fijn om met deze mensen samen te werken , Toppy !

Bestelling was beschadigd tijdens transport. Door de transporteur dus niet afgeleverd. Toppy gebeld de zelfde dag opnieuw verstuurd de dag erop al in huis. Geweldig geregeld

Goed en snel ver,onden

De Kempkens 2100