Bestelling was beschadigd tijdens transport. Door de transporteur dus niet afgeleverd. Toppy gebeld de zelfde dag opnieuw verstuurd de dag erop al in huis. Geweldig geregeld

Goed en snel ver,onden

Mooie site, goed product, snelle levering.

Na een verkeerde maat binnen gekregen van ons zwembad 1 telefoontje gepleegd 2 dagen later de goede maat binnen gekregen prima service

prefect geleverd

Mijn pakket besteld en twee dagen later in huis prima geregeld met de levering op de juiste tijd die aangegeven was top.

Redelijk tevreden.

Product 10 maar de bezorging laat te wensen over, er wordt aan gebeld en dan moet je bijna kunnen vliegen. Te laat en dan moet het product afgehaald worden in de winkel.

Perfecte service

Perfecte service en snel

snelle bezorging goed verpakt mooie prijs

was de volgende dag al binnen, alles netjes verpakt. Het is voor een verjaardag dus weet niet of het allemaal perfect is maar daar ga ik wel vanuit.

snel en prima geleverd

mijn bestelling van de caravan airco ac2401 is zeer snel en goed verpakt geleverd

goede service, prijs kwaliteit is toppy :-)

Op de afgesproken datum werd het pakket afgeleverd Wel door de PTT voor de deur neergelegd maar dat was met deze verpakking geen probleem

Top! ;-) Duidelijke communicatie, uitstekend product.

Top! ;-) Duidelijke communicatie, uitstekend product.

Super snel

Woensdag besteld , donderdag geleverd .Toestel was spijtig genoeg beschadigd. Contact op genomen met toppy en toestel terug gestuurd. Vrijdag werd mij al een nieuw toestel opgestuurd en zatedag geleverd .TOPPY is echt TOPPY

Wat ik besteld had werd snel en in goede staat bezorgt.Ook de prijskwaliteitsverhouding was goed.

Heb nu voor de tweede keer iets bij TOPPY besteld en ben zeer tevreden, goede prijs en alles op tijd geleverd.Dus al met al....TOP !!

Een van de beste bedrijven die ik ken.

Vaak wat gekocht bij Toppy , altijd naar tevredenheid. Probleem ? Toppy lost het op .

Toppie

Alles naar wens! Precies wat ik zocht en gevonden bij toppy! Dank je wel

Geweldige website en customer service

De website van Toppy werkt zeer gebruiksvriendelijk. Ik had perongeluk het verkeerde product besteld dit werd direct geannuleerd. Toen ik niet tevreden was over het geleverde product heb ik een top oplossing gekregen van de klantenservice.

beter assortiment dan veel zogenaamde gespecialiseerde vijverwinkels

Reeds tweemaal besteld bij Toppy. Tweemaal alles gevonden wat ik wenste. Ondermeer onderdelen voor een vijverluchtpomp. Aan prijzen die je geldbeugel niet bruskeren én razendsnel geleverd! Het ziet er naar uit dat ik er een vertrouwenswinkel bij heb. :-)

Toppy

Duidelijke beschrijving van het product, prima prijs volgende dag zoals beloofd in huis

Snelle levering, goed spul en toffe prijs. 3x Toppy

Snelle levering, goed spul en toffe prijs. 3x Toppy

Alles gehaan zoals het hoort! Top.

Prima.

Snel en goed ontvangen

Snel en goed ontvangen, nog geen ervaring ermee

Was weer snel geleverd.

Heel goed verpakt en was weer snel geleverd en tegen een goede prijs.

Alles keurig verzorgd

De Kempkens 2100