Weau Spa geur

Dit is kwalitatief niet een goede geur na onze mening. De geur vervliegt erg snel. Toppy heeft het prima opgelost en staat open voor discussie!

Trager dan normaal

Producten in orde

Ondanks dat het product niet automatisch was aangemeld voor verzending even gebeld en meteen opgelost en volgende dag in huis

Snelle levering, scherpe prijs!

Snelle levering van HTH chloor, scherpe prijs!

Produkt en leveringstermijn 5 sterren.Levering 0

Mail gekregen dat levering voor volgende dag voorzien was, maar 's avonds ( 19.20 ) toevallig buitengekomen en stond het pakket op mijn oprit naast mijn wagen in zicht van straat. Niet gebeld of op deur, venster geklopt.

Top of the Top

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product en de prijs. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product en de prijs. Bref, het is allemaal goed.

Levering snel.

Aangezien ik uit Schijndel kom en regelmatig in Veghel kom had ik het pakket ook wel af willen halen. Scheelt me de verzendkosten. Maar is (nog) niet mogelijk?

Blij met Toppy. Snelle levering en mooie aanbieding. Ik ben tevreden.

ik heb de boot binnen

maar heb em nog niet opgepompt opgeblazen.. neem aan dat alles oke is

Toppy is echt Toppy, snelle levering en goed geprijsd.

Super duidelijk en behulpzaam!

Best!

Bestelling en levering ging helemaal goed

Mijn bestelling us goed gegaan en de levering ging ook goed

Hele goede servicedienst

Probleem met skibril maar servicedienst heeft alles gedaan om het probleem op te lossen.

GEWELDIGE SERVICE

Nadat de bestelling nog niet volledige geleverd was, heb ik contact opgenomen met TOPPY. Timo en anderen hebben mij zeer snel, vakkundig geholpen en zetten de klant op nummer 1. Ik ben ze zeer dankbaar voor de geweldige service en dat direct nadat mijn opmerking gelezen was.

Snelle verzending en geweldige service heb ik als zeer prettig ervaren. Zal het zeker iemand aanbevelen.

Helemaal naar wens

Heel nette prijs snelle levering en keurig verpakt.

Doet zijn naam eer aan; TOP bedrijf

Denk mee; prima klantenservice; snelle levering en prima producten. Toppy dus!

kan moeilijk rapper

bestelling ingegeven en zeer vlug geleverd . Doe zo verder !

Bij Toppy een Marktplaats artikel gekocht.

Prima service en keurig op tijd bezorgd. Artikel verkeert in nieuwstaat.

topbedrijf toppy

Nette prijzen ,perfect geleverd zeer goed verpakt

Prima verlopen

Goeie service

Middelmatig

Retourbeleid erg omslachtig en duurt lang. Gezocht naar advies op de site of iemand die daarin kon helpen en was ook niet vindbaar. Wel heel veel effort en reclame om als beste webwinkel gekozen te worden.

Levert niet wat er op de website staat

Heb een vuurtafel besteld met gratis glas rand. De bestelling werd snel geleverd. Bij het uitpakken ontbrak de glas rand. Gemaild naar toppy. De glasrand was niet meer leverbaar. Ze hebben mij de kosten van de glaswand retour gestort. Jammer dat ik zelf moet reageren, en dat ik niet vooraf een mail heb ontvangen waarin toppy meld dat de glasrand niet meer leverbaar is. Met de mogelijke oplossingen (bestelling annuleren, korting (zoals nu is gedaan)) Op de website wordt gesproken over 4 grote lavastenen, In de handleiding die bij de levering zat wordt ook gesproken over 4 grote lavastenen. In werkelijkheid wordt de tafel geleverd met 3 grote lavastenen. Ook dit heb ik gemeld bij toppy. Als reactie krijg ik te horen dat er volgens hun leverancier 3 stenen bij horen. Ik mail de handleiding van de leverancier waarin een foto staat met 4 lavastenen en de beschrijving dat er 4 lavastenen worden geleverd. Krijg ik als antwoord een andere handleiding toegestuurd waarin wordt vermeld dat de tafel met 3 lava stenen wordt geleverd. Kortom veel beloven, weinig geven en dan een ander de schuld geven

Goede verticuteermachine voor een goede prijs

Einhell GE-SA 1640 besteld en snel in huis. Dan nog monteren. Enfin, dat ging even wat moeilijker. Uiteindelijk toch in elkaar gekregen. De handleiding laat in de eerste pagina's een aantal plaatjes zien, die niet geheel duidelijk zijn. De beschrijving staat achterin. Ahum niet echt handig.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel