Voortreffelijke service

Na een defect in een vijverpomp werd vriendelijk en zeer efficiënt gereageerd. Het probleem werd effectief vernolpen! Zeer aanbevolen

Uitstekende nazorg !!

Na een levering die niet complet was ( waarschijnlijk verkeerd bij Tobby geleverd door hun leverancier) Hebben ze hun verantwoordelijkheid meteen genomen en het opgelost. Dus goede nazorg en ga zeker vaker iets bestellen bij Tobby.

Zoals gewoonlijk alle aspecten ok!

Toppy

Van start tot finish perfect.

Snel en goede prijs

Levering was snel en de prijs was toppy.

Snelle en goed verpakte levering. Leuke en stevige loopfiets voor ons kleinkind.

Kacheltje doet het na behoren ben zeer tevreden

snelle levering goed product helemaal toppy

heel goed

Zit nog in de pakking 24 pas jarig

Toppy is top

Toppy is heb je panne of pech Toppy helpt u op de goede weg. Levering gebeurt met alle zorg door post.NL.

Op & Top Toppy……..alhoewel…….

Niet zo Toppy……….wateroverlast en het werk lag onverwacht stil. Snel de pomp ingezet, maar helaas bleek de slang vergaan en brak steeds af. Bij Toppy nieuwe slang besteld en nagebeld of deze daadwerkelijk dezelfde dag nog op transport kon. De volgende dag, al vroeg in de ochtend, werd het pakket geleverd en uurtje later was alles opgelost Kortom, mede door de inzet van Toppy is de schade binnen de perken gebleven. Toppy onze dank !

Ging weer niet goed.

Misschien wel Murphy maar het wil maar niet lukken.

Tevreden

Eerste bestelling kwam helaas stuk aan. Waardoor we in paniek sloegen na een eerste berichtje werd al onmiddellijk compensatie en hulp geboden! Zo een snelle afhandeling heb ik nog niet meegemaakt waardoor mijn ervaring met deze shop toch enorm postief uitdraaide! Waarvoor dank! Ik ga zeker nog vaker bestellen.

alles goed gegaan behalve de opbergzak deze maat m maar de hoes xl verder ben ik tevreden over jullie

Snelle levering en goede service

Ik had ook nog een retourzending, omdat ik het verkeerde artikel had besteld Is ook prima opgelost

snelle bezorging, gewoon goed

snelle bezorging, gewoon goed

Helemaal prima

Prima gelverd

Perfect en snel

Pakje kwam goed verpakt (kartonnen doos in een kartonnen doos) zeer snel binnen. Hierdoor geen schade aan het bestelde en een zeer tevreden klant ..ik @!

Perfect geregeld!

Heb een zwembadpomp bij Toppy besteld. Die is de volgende dag al bezorgd. Verder is de informatie via de mail wat betreft bezorging en facturatie goed geregeld. Verder hebben ze goede producten voor scherpe prijzen.

Top bedrijf die de klant serieus neemt en niet moeilijk doet bij garantie

Stuurde een mail met foto's van het scheurtje in de opblaasbare hoekbank. Geen gezeur. Na een dag al een nieuwe in huis. Top.

Zoals tot nu toe altijd

Top product voor een top prijs. Ook zeer tevreden over Raben als bezorger.

Zeer snel geleverd

Super tevreden

Ik keek ,bestelde , ik m overwon want de volgende dag snel in huis,nog geen 24 uur verder .Toppy!

Prima verzorgde en snelle levering en een redelijke prijs voor de producten.

Als de bezorger met de zonnig gekleurde pakjes voor de deur staat, krijg je spontaan zin om de spulletjes die daar in zitten direct te gebruiken. Helaas nog even wachten op de zomer. Het zijn namelijk zwembadspullen.

TOPPY

Zeer vlot alles ok.