Na een defect in een vijverpomp werd vriendelijk en zeer efficiënt gereageerd. Het probleem werd effectief vernolpen! Zeer aanbevolen
Engbert! Goed dat je onze klantenservice hebt weten te vinden! Daar zitten we voor! Dankjewel voor je bestelling en ook nog eens voor je dikke 10! Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
Na een levering die niet complet was ( waarschijnlijk verkeerd bij Tobby geleverd door hun leverancier) Hebben ze hun verantwoordelijkheid meteen genomen en het opgelost. Dus goede nazorg en ga zeker vaker iets bestellen bij Tobby.
Hey Stephan, Wat balen dat het niet in 1x goed ging, maar wel heel fijn dat we je hebben kunnen laten zien dat we altijd alles oplossen! Je mag zo vaak terugkomen als je wil ;) Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
Zoals gewoonlijk alle aspecten ok!
Hey Johnny, Wat fijn dat je altijd weer bij ons terugkomt en ook nog eens de moeite neemt om een review te schrijven! Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
Van start tot finish perfect.
Dan beginnen we volgende keer weer vooraan! Dankjewel voor je bestellig en deze topreview. Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
Levering was snel en de prijs was toppy.
Hey Marc, En geel, ook helemaal jouw kleur? Dankjewel voor je bestelling én je tijd om deze review te schrijven. Dat verdient een reactie terug! Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
Snelle en goed verpakte levering. Leuke en stevige loopfiets voor ons kleinkind.
Hey Luc, Wat een retegaaf loopfietsje is dat he! Geniet van jullie fiets (of toch loop) uitjes! Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
Kacheltje doet het na behoren ben zeer tevreden
Hey Doortje, Fijn om te horen dat jij er weer warmpjes bij zit! Dankjewel voor die bestelling én je review van nu! Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
heel goed
Hey Appie, Dankjewel voor je mooie review! Daar beginnen we de week weer lekker mee! We zien je graag weer terug! Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
Zit nog in de pakking 24 pas jarig
Nou Thea, alvast heel veel plezier met geven!
Toppy is heb je panne of pech Toppy helpt u op de goede weg. Levering gebeurt met alle zorg door post.NL.
Hey Marc, Wat een heerlijke review. Deze lijsten we in. Fijne week!
Niet zo Toppy……….wateroverlast en het werk lag onverwacht stil. Snel de pomp ingezet, maar helaas bleek de slang vergaan en brak steeds af. Bij Toppy nieuwe slang besteld en nagebeld of deze daadwerkelijk dezelfde dag nog op transport kon. De volgende dag, al vroeg in de ochtend, werd het pakket geleverd en uurtje later was alles opgelost Kortom, mede door de inzet van Toppy is de schade binnen de perken gebleven. Toppy onze dank !
Wat-er ook gebeurt, altijd bij Toppy bestellen ;) Dankjewel voor je mooie review! Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
Misschien wel Murphy maar het wil maar niet lukken.
Hey Paul, We hebben elkaar even telefonisch gesproken, bedankt voor je tijd nogmaals! Super sorry nogmaals dat er wat dingetjes zijn misgegaan maar in ieder geval fijn om te horen dat alles verder is opgelost nu! Hopelijk wil je ons nog de kans geven om het de volgende keer wel helemaal goed te doen.
Eerste bestelling kwam helaas stuk aan. Waardoor we in paniek sloegen na een eerste berichtje werd al onmiddellijk compensatie en hulp geboden! Zo een snelle afhandeling heb ik nog niet meegemaakt waardoor mijn ervaring met deze shop toch enorm postief uitdraaide! Waarvoor dank! Ik ga zeker nog vaker bestellen.
Hey Sanne, Balen zeg dat je bestelling zo bij je aankwam. En nog meer balen dat je ervan in paniek raakte! Weet dat we bij Toppy altijd voor je klaar staan om je te helpen, ook als er iets niet goed is gegaan! Fijn dat we dat ook hebben kunnen laten zien! We zien je graag weer terug!
alles goed gegaan behalve de opbergzak deze maat m maar de hoes xl verder ben ik tevreden over jullie
Hey Rene, Dankjewel voor je bestelling én je review! 'Helm-aal' mooi dat je zo positief bent! De opbergzak is voor alle helmen zo groot, dan passen alle helmen erin. Gele groetjes, Pleun van Toppy
Ik had ook nog een retourzending, omdat ik het verkeerde artikel had besteld Is ook prima opgelost
Hey Ronald! Foutje kan gebeuren! Fijn dat je nu het juiste in huis hebt! De volgende keer gaan we voor een 10! Wat kunnen we daarvoor nog verbeteren?
snelle bezorging, gewoon goed
Hey Luc, Dankjewel voor je bestelling en daarna ook nog je review! Heel veel plezier met je bestelling! Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
Prima gelverd
Highfive! Dankjewel voor je bestelling én je review! Dat is een fijn begin van de werkweek! Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
Pakje kwam goed verpakt (kartonnen doos in een kartonnen doos) zeer snel binnen. Hierdoor geen schade aan het bestelde en een zeer tevreden klant ..ik @!
Hey Corné! Bedankt voor je bestelling én je review! Mooi kleurtje ook he die doos? Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
Heb een zwembadpomp bij Toppy besteld. Die is de volgende dag al bezorgd. Verder is de informatie via de mail wat betreft bezorging en facturatie goed geregeld. Verder hebben ze goede producten voor scherpe prijzen.
Hey! Dankjewel voor je review én voor je bestelling! Wat fijn dat je het bestelproces als prettig ervaart. Daar werken we ook hard voor! Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
Stuurde een mail met foto's van het scheurtje in de opblaasbare hoekbank. Geen gezeur. Na een dag al een nieuwe in huis. Top.
Hey Sjaak, Moeilijke dingen, makkelijk maken. Da's eigenlijk wat we doen. Zo hebben we allemaal meer tijd voor leuke dingen doen. En leuke dingen doen... da's Toppy. Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
Top product voor een top prijs. Ook zeer tevreden over Raben als bezorger.
Hey Jos, Wat fijn dat je zo'n trouwe klant bij ons bent! We gaan je complimentje ook doorzetten naar Raben, gaan die ook weer lekker het weekend in! Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
Zeer snel geleverd
Nóg sneller dan je espresso koud is! Dankjewel voor je bestelling én je review! Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
Ik keek ,bestelde , ik m overwon want de volgende dag snel in huis,nog geen 24 uur verder .Toppy!
Hey Monique, Jeeetje wat een winnaar! Was iedere webshop maar zo snel! Superbedankt voor je bestelling én je review! Worden we blij van! Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
Als de bezorger met de zonnig gekleurde pakjes voor de deur staat, krijg je spontaan zin om de spulletjes die daar in zitten direct te gebruiken. Helaas nog even wachten op de zomer. Het zijn namelijk zwembadspullen.
Mooi geel is niet lelijk he! Die gele kleur is niet voor niets onze huisstijlkleur geworden 😉☀️ Goed dat je op tijd hebt besteld, je kunt het maar vast binnen hebben! Mocht je tegen die tijd vragen hebben over het gebruik, dan weet je ons te vinden he! Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
Zeer vlot alles ok.
Mop mop gas erop! Zou je ons nog met één ding willen helpen? We zijn genomineerd voor ‘Beste webshop’ voor het tuinsegment. Deze prijs willen we echt heel graag winnen. Daarvoor hebben we de stemmen van onze klanten nodig. Mogen we die van jou? 😊 Stemmen doe je hier: https://www.stemshoppingawards.nl/toppy
De Kempkens 2100
5465PR Veghel