De vorige vijverpomp gaf de geest, zodat een nieuwe besteld werd. Elke dag zonder vijverpomp zorgt voor vuiler en ondoorzichtiger water. Daarom dat het later toekomen dan voorzien van de pomp een nefaste invloed had op de beoordeling.
Hi Marcel, Ik snap volkomen dat je baalt, want bij een kapotte vijverpomp telt inderdaad elke dag om je water helder te houden. Dat de bezorging dan langer duurt dan gepland, komt hierdoor extra slecht uit. Bel ons in het vervolg gerust even op, want we zitten klaar om direct met je mee te kijken en je hiermee verder te helpen.
Zeer aangename kennis making met uw winkel. Een correcte en professionele afhandeling van mijn bestelling. Zal in het vervolg ook naar andere producten zoals jacuzzi onderdelen enz. bekijken en mogelijks bestellen.
Wat ontzettend leuk om te horen dat je eerste kennismaking met ons zo goed is bevallen. We doen er alles aan om je bestelling soepel en netjes te verwerken, dus deze pluim nemen we met een grote glimlach in ontvangst. Super dat je in de toekomst ook voor je jacuzzi-onderdelen aan ons denkt. Tot de volgende keer en heel veel plezier met je aankopen!
Helft na 9 dagen nog niet ontvangen. Andere helft duurde ook een aantal werkdagen. Weinig proactiviteit in vorm van informatie. Website wel goed.
Hi Willem, Ik snap volkomen dat je flink baalt als je bestelling na ruim een week nog steeds niet compleet is. Bel ons gerust even op, want we zitten klaar om direct met je mee te kijken waar de rest uithangt en helpen je hier meteen mee verder.
Zoals verwacht was alles goed Levering had wat vertraging door de drukte maar voor de rest alles toppy
Hi Tony, Wat fijn om te horen dat alles naar verwachting is en je zo tevreden bent. Gelukkig bleef de vertraging bij het transport beperkt, want door het mooie weer en de vakantiegelden moesten de bezorgdiensten ineens keihard rennen om alle pakketjes weg te werken. Super dat de rest in ieder geval helemaal in orde was. Veel plezier met je nieuwe spullen en geniet van het mooie weer!
2 weken terug een bestelling gedaan. Uiteindelijk het verkeerde artikel geleverd gekregen. Nu maar weer een retour label ontvangen, wacht al 3 dagen op een 2e label. Veel mails gestuurd, gebeld, en nog steeds niet de juiste artikelen binnen. Tevens wel netjes te woord gestaan aan de telefoon.
Hi Henny, Wat ontzettend vervelend. Bel ons gerust even op. Dan kunnen we direct even op zoek gaan naar de beste en snelste oplossing.
Op 27 mei bestelling gedaan en bevestiging ontvangen. Zijn inmiddels 3 afleveringen verder en nog niet compleet. Kan ook niet verder met het opstarten omdat het filterzand niet aanwezig is, dit omdat er zout in plaats van zand geleverd werd. Dan kan het druk zijn bij Toppy en DPD maar hier wordt ik niet blij van. Bij de bestelling werd door Toppy op de site aangegeven dat de verwachtte levering 29 mei zou zijn. Zand wordt vandaag ook niet geleverd, dus wordt op zijn vroegst maandag dat ik verder kan.
Hi Wim, Ik snap helemaal dat je de balen ervan hebt dat je bestelling na een paar dagen nog niet binnen is. Bel ons (in het vervolg) gerust even op, dan kijken we meteen met je mee om dit snel voor je op te lossen.
Na 10 Dagen nog steeds geen producten. Geen reactie op verzoek tot informatie, wel veel marketing berichten. Mismatch
Hi Hans, Ik snap helemaal dat je de balen ervan hebt dat je bestelling na een paar dagen nog niet binnen is. Bel ons (in het vervolg) gerust even op, dan kijken we meteen met je mee om dit snel voor je op te lossen.
Pakket niet bezorgt door vervoerder wel aan gemeld als afgeleverd na telefonisch contact hierover zeggen ze het te onderzoeken maar je moet steeds zelf bellen ze nemen zelf geen contact met je op
Hi Ans, Ik snap volkomen dat je hier flink gefrustreerd over bent, want een pakket dat op bezorgd staat maar er niet is, is ontzettend irritant. Bel ons in alle gevallen gerust even op, dan kijken we meteen met je mee om dit snel voor je op te lossen.
Makkelijk te bestellen en snelle levering, mooie rand voor de trampoline.
Hi Aad, Wat super om te horen dat het bestellen zo soepel verliep en de trampoline-rand snel bij je op de mat lag. Nu kan er weer veilig en met een frisse look gesprongen worden in de tuin. Ontzettend bedankt voor je leuke reactie en heel veel springplezier gewenst!
Pakket op tijd aangekomen
Hi Aaltje, Ontzettend bedankt voor je review en heel veel plezier met je aankoop!
Het begint voor mij bij de prijs. Daarmee was Toppy de scherpste. Daarnaast is betrouwbaarheid natuurlijk net zo belangrijk. Zit allebei helemaal goed. Het artikel is keurig op tijd geleverd en was compleet en intact.
Hi Nick, Wat ontzettend leuk om te lezen dat we zowel qua prijs als betrouwbaarheid de juiste snaar hebben geraakt. We doen er alles aan om onze producten scherp te prijzen en netjes op tijd bij je af te leveren. Super om te horen dat je bestelling helemaal compleet en heelhuids is aangekomen. Ontzettend bedankt voor je mooie complimenten en heel veel plezier met je aankoop!
bonjour j'ai reçu mon uv oase dans son emballage d'origine sans protection l'emballage était abimé à la réception et de ce fait le tube intérieur de uv était cassé. maintenant je dois aller reporter le produit cassé donc mon temps et mon diesel et en plus je dois encore attendre mon nouvel uv. donc je pense que des produits comme ceux là doivent être mieux emballer avant l'expédition et la société de transport ne prend pas soins des colis fragile.
Alles zoals beschreven en snelle levering
Hi Eddy, Wat super om te horen dat alles precies klopte en je bestelling zo lekker snel in huis was. Daar doen we het voor, zodat je meteen onbezorgd kunt genieten. Ontzettend bedankt voor je mooie review en veel plezier met je nieuwe spullen!
Mijn ervaring met toppy was helemaal top. er is veel keuze en het is super overzichtelijk. Je word goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken
Hi Rob, Wat ontzettend leuk om te horen dat je ervaring met ons helemaal top was. We doen ons best om onze webshop zo overzichtelijk mogelijk te houden, zodat je tussen al het aanbod snel vindt wat je zoekt. Fijn ook dat onze updates over je bestelling duidelijk waren. Ontzettend bedankt voor je mooie complimenten en heel veel plezier met je nieuwe spullen!
Fijne snelle levering.
Dankjewel Gerrie.
Nog geen reactie op mijn berichten aan de klantenservice
Hi, Wat vervelend om te horen! Bel ons gerust even op. We staan klaar om je te helpen.
Naar niets te hebben ontvangen van DPD, heb ik contact genomen met de klantenservice van Toppy en die hebben alles nagekeken en terug verstuurd! Bedankt nogmaals!!
Hi Gunter, Na contact met de klantenservice hebben we je kunnen helpen met de levering van je bestelling! Hopelijk is alles na tevredenheid opgelost
Originele beoordeling
Nog altijd niets ontvangen van DPD!
De reden voor mij online bestellen is dat het thuis geleverd wordt. De levertijd is erg lang. Met het eerste pakket zat er ook een feestdag tussen dus nou ja voordeel van de twijfel. Tweede pakket besteld en die moet ik nog ergens ophalen aan de andere kant van de stad. Voordat deze geleverd zou worden duurde al 2 werkdagen “te lang” vervolgens zeggen ze dat ze (DPD) geweest zijn maar is niet waar. Kan ik dus alsnog zelf gaan rijden. Bestel hier nooit meer iets.
Hi Hanneke, Ik begrijp heel goed dat je hier flink de balen van hebt, want je bestelt juist online om de deur niet uit te hoeven. Dat de bezorgdienst je pakket nu bij een afhaalpunt ver weg heeft gedropt, is super irritant. Bel ons (in het vervolg) direct even op. Dan gaan we direct voor je uitzoeken hoe dit met DPD heeft kunnen gebeuren en kijken hoe we dit netjes voor je kunnen oplossen.
Keurig en op tijd geleverd
Fijn om te horen Kees. Geniet van de mooie zomerweken.
Prima geregeld
Super Henk. Daar doen we het voor.
voor mij bekend product
Altijd goed om te zien dat een bekend product weer precies doet wat het moet doen. Ontzettend bedankt voor je review en veel plezier met je aankoop!
Top ervaring
Dankjewel Patrick.
De pomp is blijkbaar oké. Ik ben echter niet zeker of de uv lamp wel brandt. Miet ik verder nakijken. Wel klacht over DPD levering die niet is langsgekomen en direct bij afhaal punt afgeleverd.
Hi Jos, Wat vervelend om te horen wat betreft de levering. Bel ons (in het vervolg) gerust even op. We staan klaar om je te helpen.
Snelle levering, goed product, zeer vriendelijke klantenservice na een vraag
Daar doen we het allemaal voor Peter. Dankjewel.
Nu al twee weken aan het wachten op een bestelling. Reactie was duur nog een week. Zeer telleurgesteld.
Hi Michel, Wat vervelend dat je zo lang moet wachten. Bel ons (in het vervolg) gerust even op. Dan kunnen we het meteen voor je oplossen.
De Kempkens 2100
5465PR Veghel