Toppy is top

Prima overzichtelijke webshop en snelle levering.

Goed product, service kan beter

“Voor 22:00 besteld, morgen in huis” stond er bij de advertentie (via marktplaats gevonden) om die reden besteld bij toppy, helaas duurde de levering langer en toen ik daarover mailde heb ik nooit reactie terug mogen ontvangen. Word wel gebombardeerd met reclame mails en dat ze graag willen horen of je bestelling bevalt. Maar als je feedback of vragen hebt hoef je geen reactie -laat staan compensatie- te verwachten.

Prima bedrijf, behulpzaam en goederen snel geleverd.

Het bedrijf heeft zich keurig aan alle afspraken gehouden en mij prima voorzien van informatie.

Toppy

On Line besteld vlak voor een feestdag en de dag na de feestdag ontvangen.

Snelle en correcte levering

Volledig in orde niets op aan te merken, snelle levering.

levering vrijdagavond

veel verpakking/grote doos met veel verpakpapier ( & 1 boom minder?) voor één relatief kleine bus, kleinere verpakking mogelijk

Niet oke

Verkeerd pakje met inhoud ontvangen. Positief is dat peromgaande een probleem kon worden gemeld. Ik wacht op verdere actief van Toppy.

Super service

Nadat gietijzer rooster was kapot gevallen een nieuwe besteld mooi op tijd geleverd.

Snel en juist

Snelle levering!

Besteld en binnen 2 dagen in huis. Top!

vlotte service en afhandeling

vlotte service en afhandeling

Pakje nog steeds niet ontvangen, maar wel een vraag voor een review gekregen

Zolang ik mijn pak niet ontvang kan ik geen review schrijven.

Snel en zoals omschreven

Snelle verzending en producten zoals omschreven

TOPPY

Snelle service, uitstekende kwaliteit, prettig geprijsd

Ronduit snel!

Helaas was het veranderen van product niet meer mogelijk na bestellen, alleen retour zenden en opnieuw bestellen. Maar dat is een logistiek probleem, logisch. Snel antwoord op die vraag over ruilen.

Goed product

Voor herhaling vatbaar!!

Product perfect zoals beschreven op de webshop. Duidelijke communicatie over het verloop van de levering.

3de x iets besteld

En wederom netjes en op tijd geleverd

Jullie hadden precies de filters die ik nodig had en die moeilijk te vinden zijn. En ook nog eens binnen 2 dagen geleverd, hellemaal toppie.

Toppie

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Makkelijke website en snelle levering prima voor elkaar.

Levering Aqua finesse nog niet ontvangen

Wachtende op mijn bestelling via post.nl

lang moeten wachten

Ik bestel het op 28/4/2025 en er wordt gezegd vandaag besteld, morgen geleverd. Ik krijg dezelfde dag een email van Toppy met de vermelding "gepickt & Ingepakt" en "verzonden met PostNL". Ik krijg ook een email en track dat het 29/4/25 ts bepaald uur geleverd wordt. Nadien een bericht dat er iets misgegaan wordt met geen verder nieuws, uiteindelijk wordt het pas op vrijdag 2/5/25 geleverd. Jammer

Goede ervaring.

Na +20 jaar dienst begon de zesweg-klep van ons zwembad te lekken, geen merk op vermeld en dan kan je zoektocht beginnen. Hier op de website gevonden met duidelijke tekeningen en afmetingen zodat we zeker waren de juiste te verkrijgen. Vlot besteld en snel geleverd, past perfect, oef... Hier bestellen we hoogstwaarschijnlijk nog terug.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel