Laden reviews...
1.178 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Volgens de reviews is de ervaring overwegend positief. Klanten prijzen snelle levering en vriendelijke ondersteuning. De meeste zendingen kwamen goed verpakt aan, met weinig problemen. Enkele berichten vermelden vertragingen of communicatiekwesties, maar over het algemeen is de ervaring positief.
Ik doe begin juni een bestelling , het zou geleverd worden tussen 24 Juli en 3 aug ( wat al zeer lang is ) Geen reactie tot dat ik 28 juli zelf een mail stuur met de vraag hoelang het nog duurt .. Uiteindelijk pas op 7 aug onze bestelling ontvangen .. Wel blij met wat uiteindelijk geleverd is
Nathanaelle
Zwevezele
Hi Nathanaelle,
We zijn even in jouw bestelling gedoken omdat we het van belang vinden om te achterhalen wat er misloopt.
De onderstellen zijn inderdaad iets vertraagd geraakt tijdens de levering vanuit onze fabrikant naar ons toe maar gelukkig heb je de bestelling inmiddels mogen ontvangen en fijn om te lezen dat je blij bent met je bestelde product!
Nette en vriendelijke personeel aan de telefoon Goed bezorgd
Hans
Helmond
De producten zijn heel goed en de service is 100%.
Wil
Eindhoven
Standaard voor kamado besteld maar verkeerde. Retourzending verliep soepel en snel. Jammer dat het niet gelukt is maar zullen dit adres zeker onthouden. Toppie
Cora
Apeldoorn
De levering van het onderstel voor onze 13 inch kamado (verrijdbaar) heeft lang geduurd, maar was vooraf al aangekondigd. Hij moest gemaakt en geleverd worden vanuit China en daarom was al een mogelijke leverdatum toegezegd. Inderdaad is de afgesproken leverdatum gehaald en zijn voortdurend daarvan op de hoogte gehouden. E-mail vlak voor levering en nazorg of alles goed is gegaan. Absoluut TOPPY!!
Marian
Diepenveen
Good customer service..product arrived with no damages and problems..i recomend this site to people looking for Good products..
Bon
Middelburg
Zeer goed werkende pomp met filter. Voldoet prima
Wim
Leiden
Snelle levering en goede mails waarin het aangekondigd werd
Gertjan Akkermans
Oss
geleverd binnen 1 dag goede kwaliteit
josee
Alphen aan den rijn
Mijn vraag netjes behandeld en goede uitleg gekregen.
Albert
Schoonebeek
Correcte afhandeling
Brigitte
Hulste
Vanaf bestellen tot levering goed op de hoogte gehouden hele proces Op vragen werd binnen een dag geantwoord en waren de antwoorden duidelijk.
Mischa Bos
Almere
Ik had een afhaalpunt om te leveren aangeduid, doch ze hebben aan huis geleverd, wat ik niet zo fijn vind daar er dan iemand moet thuis blijven voor de levering.
Johan
Eeklo
Ik kocht producten voor zwembad. Vlot geleverd en niet te duur.
Diederik Desoete
Oosteeklo
Snelle levering, goede informatie en communicatie
Ed
Heiligerlee
Jacuzzi besteld en de volgende dag al bezorgd Mooie Jacuzzi, prima
Rosita Matser
Velp
Het onderstel voor mijn comado 13inch voldoet geweldig. Hij is stevig en doir de swenkwielen makelijk te verplaatsen.
Rob
Rhenen
Bestellen op Toppy gaat gemakkelijk ook de productomschrijving is goed. De levering is snel en tijdens dit proces word je goed op de hoogte gehouden.
Marc
IJzerlo
Zeer goed en snelle levering
William de clercq
Oudenaarde
Altijd al positief
Guido Croes
puurs st amands
Het vijvervoer 2x 15 kg was besmet met kevertjes en 2 nieuwe zakken werden meteen opgestuurd. 2 dagen later goed ontvangen. Super vlotte afhandeling Toppy !
Geert
Rotselaar Belgie
Réponse rapide à mes questions avant achat
Philippe
Juprelle
Klacht wordt altijd niet goed gelezen cq beantwoord, ook geen feedback wel een betaallink die niet klopt met de webshop en dat de opmerking wordt door gegeven maar hoor er verder niets over. Het is dus niet altijd Toppy!
Wim
Ede
We hebben het mailverkeer er even bij gepakt en snappen heel goed dat het voelt alsof er niks met je klacht is gedaan.
Achter de schermen hebben we het wel meteen uitgezocht, maar we zijn helaas vergeten je hierover te updaten. Onze excuses daarvoor! Fijn dat je uiteindelijk wel de goeie betaallink hebt gekregen. We hopen dat je bestelling naar wens is aangekomen!
Ik stelde een vraag betreffende een product dat ik net gekocht had en kreeg zeer snel een antwoord. Ik werd goed geholpen. Betrouwbare online shop!
Hilde
Dilbeek
De belofte morgen verzonden, werd met 2 dagen overschreden. Voor de rest was het prima.
10 August 2026
Jan
Helmond
Toppy staat voor leuke dingen doen. Dat drijft ons en daar is ons assortiment op afgestemd. Ons assortiment staat namelijk vol met het leukste voor tuin & outdoor. Door onze inspanningen werden er zo al heel wat bommetjes in eigen zwembad gemaakt, tijdens flink wat kampeeruitjes in onze slaapzakken overnacht en in vele achtertuinen heerlijk gebubbeld.
Van onze logistieke helden tot marketingtoppers, productexperts op de klantenservice en het development team. Wij staan klaar om je te inspireren en adviseren zodat jij leuke dingen kan doen, want leuke dingen doen, da's Toppy!
De Kempkens 2100
5465PR Veghel