Bestelde UV-C lamp bleek na montage niet te branden

Bestelde UV-C lamp bleek na montage niet te branden

Alles ging helemaal Toppy

Breed assortiment, goeie telefonische productinformatie gekregen, snelle levering. Goedkoper dan andere

Komen afspraken na en snelle levering

Door een foutje op de site was de kamado die ik had besteld veel goedkoper dan bij de concurrentie, toch werd deze zonder gedoe de eerstvolgende werkdag geleverd tegen de lage prijs. Ook de aflevering was vriendelijk en op de aangegeven tijd. Super service.

Aanrader

Makkeke site Snelle levering

Goede prijzen en snelle levering!

De website is simpel in gebruik. Luchtbed met ingebouwde voetpomp is precies zoals omschreven. Het bed werd de volgende dag meteen geleverd. Helemaal tevreden met het product en het bestelproces.

Snelle levering, prima prijs!

Makkelijk bestellen, prima prijs, snel en netjes afgeleverd!

vraiment très bien !

tout est parfait ! prix compétitif , envoi très rapide ,produit conforme et emballage impeccable ! vraiment je recommande

zeer goed

Vragen,bestelling en leveringen worden steeds snel en correct opgelost zelfs als er iets misloopt , kan je op toppy rekenen , ze lossen het zelfs op in weekends

Toppy de geluksbrenger!

Afgelopen weekend een Kamado Joe Classic 2 gekocht met wat achteraf een prijsfoutje bleek te zijn. Ondanks de prijsfout heeft Toppy direct geleverd, kwam een gezellige bbq fan hem brengen en was alles tip top in orde. Ik kreeg de titel geluksvogel van Toppy, daarom geef ik ze de titel geluksbrenger retour :) Toppy!

snel en netjes bezorgd

ze leveren snel en het product werkt als een trein

Product defect en beschadigd geleverd.

Product (koelbox) ontvangen in een doos die beschadigd en oud was, na uitpakken bleek de koelbox op een hoek helemaal ingedeukt. Onmiddellijk een mail gestuurd met foto’s en na ruim 2 dagen nog geen reactie. Na bellen (20 minuten in de wacht) zei telefoniste dat mijn mail net binnen kwam na ruim 2 dagen?????? Vreemd. Moest nu maar afwachten dat aftersales contact opneemt, hoop op een snelle en correcte oplossing omdat ik over een week op vakantie ga. Tot nu toe ontevreden over de gang van zaken

super

super service Probleem met koepel gehad en word zonder probleem nieuwe opgestuurd .

Beste ervaring met klantendienst (on-line en in fysieke winkel) in 40 jaar!

Na contact via formulier binnen de 24uur een antwoord gekregen en een voorstel op maat naar onze behoefte. Klantendienst deed meer dan hun werk en stelde bijkomende vragen i.v.m. onze aankoop zodat we zeker het juiste artikel (warmtepomp voor zwembad) aanschaften en dit compatibel zou zijn met onze installatie. Na bestelling (betaling) werden de artikels reeds de volgende dag geleverd. Ook de pakketdienst verdient hier een pluim daar wegens wegenwerken het niet zo eenvoudig is om tot aan de woning te komen. Het was voor eens een echte verademing om contact te hebben met een zeer professionele klantendienst die meer dan hun werk deed! De producten zullen later wel een beoordeling krijgen na een periode van 'draaien'.

Super Sup en snelle levering

Zaterdag Sup besteld en maandag geleverd :) Had nog een mail gestuurd met een vraag over de levering en de Sup was er nog eerder dan het antwoord . Helemaal prima dus.

waardeloos !

2 weken geleden sup bord besteld nog niets ontvangen zou volgens advertentie binnnen 2 dagen al bezorgd worden een antal keer gebeld en 30 minuten in de wacht gestaan.Het is niet duideljik na 2 weken of deze verstuurd is via post niets te vinden.Helas is zommer vakantie nu voorbij en voor mij verpest door jullie en lang wachten. Mensen hier niets bestellen !!!

prima reactie op vraag en pro actief meedenken

heb al langer (2 jaar) een kokido elektrische bodemzuiger en ben daar zeer tevreden over. hij is officieel te klein voor mijn zwembad maar doet het evengoed prima. (bedoeld voor max 8m bad is 12m). zocht voor het kleine werk tussendoor nog een alternatief en kwam uit op de Telsa 40 elektrische zuiger. in eerste aanleg bleek deze niet het fijnere materiaal te filteren meegeleverde zak was wat grofmazig. men gaf mij direct de optie om terug te sturen of te proberen met een nylonkous/ panty. de kous bleek een prima optie en doet precies wat ik wilde! de telsa 40 werkt voor mij dus perfect met de aanbeveling! haalt dus prima ook fijne vuil van de bodem. panty van action gebruikt d60 in delen geknipt en met een elastiek op zuiger gezet.

beste prijs snelle levering super product

automatische zwembadstofzuiger voor intex bad ..geweldig...tip: gebruik alleen de pomp en niet het (zand)filter en hang de slang gewoon over de rand van het bad....gaat als een malle en doet het boven verwachting

Product goed service slecht

Het product was snel en juist afgeleverd maar omdat we het zwembad niet meer schoon konden krijgen na de vakantie besloten we een sterkere pomp te bestellen dus dit kan retour. Heb al meerdere keren een retour aangemeld waarbij ik binnen een dag de retourbevestiging zou krijgen en dus rentouretiket maar ik wacht al een week… zeer slecht

Probleemloos

Makkelijk bestellen, en afgeleverd op datum die vermeld stond op de website. Alles klopte.

Geen reacties

Heb jullie reeds twee maal een verzoek gestuurd , daar er iets ontbrak in mijn bestelling . Een O ring vd zandfilter. Wanneer die opgestuurd wordt? Niks geen reactie meer alleen dat ik eens op de bodem moest kijken wat we reeeds met twee personen gedaan hadden.

Een goede afhandeling

Krijg ik korting dmv inschrijving van 5€ op mijn eerste aankoop vervalt de 5% korting op het tweede product die ik tegelijk heb besteld

Recent heb ik een Blue Connect gekocht bij Toppy. Na een paar maanden gaf deze geen waarden meer door, waarna ik contact heb opgenomen met de klantenservice. Aron heeft het opgepakt; er werd snel gereageerd via mail en ik ben zeer tevreden met de geboden oplossing en hoe de casus is afgehandeld. Ik ben en blijf klant.

Leuke zwembadrobot gekocht

Leuke robot gekocht. Was retourgoed dus altijd een beetje nadenken maar prijs was aantrekkelijk en tot op heden werkt hij prima!

Toppy is toppy.

Goede producten en heel goede service. Ben blij met toppy.

Super goede klantenservice

Ik had 3 maanden geleden een onderhoudsset besteld en eigenlijk er niet meer naar omgekeken totdat ik het zwembad ging opzetten en zag dat de uitschuifbare stang ontbrak. Ondanks dat het al 3 maanden geleden was, kreeg ik toch zonder twijfel gelijk de onbreekbare stang alsnog opgestuurd. Helaas bleek het niet de juiste te zijn haha maar toch kreeg ik alsnog een gehele nieuwe onderhoudsset opgestuurd en hoefde ik niet eens de oude retour te sturen! Ik kan dus niks anders zeggen dan "TOPPY"!!!

De Kempkens 2100

5465PR Veghel