Heel goeie service en snelle levering

Ik zou jullie aan iedereen aanraden

Topper

Top afgeleverd

Sterke prijzen en dienstverlening

Snelle en uitgebreide informatieverschaffing voorafgaand aan een aankoop waardoor het vergelijken van producten en leveranciers een stuk sneller verloopt. Sterke prijzen gecombineerd met vlotte leveringen. Goede dienst na verkoop waar alle vragen over plaatsing en gebruik vlot worden beantwoord. Kortom een aanrader.

Het was goed ingepakt en vlug verzonden

Alles liep zoals het moest lopen.

Makkelijk besteld en dan is alles normaal verlopen.

Top snel en geleverd

Overzichtelijk en snel geleverd

alles is goed gegaan en snel hier TOPPY

snel

snel geleverd

Snelle, goede service

Vlotte afhandeling

In 1 woord perfect!

Perfect! Zoals het hoort!!!

Alles goed verlopen. Heb toestel getest, werkt prima. Alleen moet ik opletten als ik iets bestel dat het in voorraad is. (levertijd) Verder alles prima!

Vlotte verwerking, netjes geleverd!

Vlotte verwerking, netjes geleverd!

Snelle levering top

Top firma

Correcte levering en service.

Snelle levering, wel vreemd dat de doos in de openstaande garage werd gezet. De bezorger heeft niet aangebeld, we waren nochtans gewoon thuis.

Product was stuk

De slang die ik gekocht heb was lek. Er zat een gaatje in. Om gedoe te voorkomen en nog langer te moeten wachten op een nieuw product heb ik de slang zelf met isolatietape gemaakt. Ik verwacht echter dat jullie producten uitleveren die niet lek zijn. Zeker gezien mijn eerdere positieve ervaringen met jullie.

Perfecte prijs en snelle levering

Toppy :-)

Alles was in orde en snel geleverd.

Vreemd, maar goed

Bij Toppy 2 (Crespo) stoelen gekocht. De eerste stoel kwam vrij vlot. Niks mis mee dus. Maar wij hadden 2 stoelen gekocht. Gecheckt op de site. Bleek dat de 2e stoel afzonderlijk werd verzonden. VREEMD. Het duurde ook even, voordat deze stoel kwam. Al die tijd denk je: Gaat het wel goed? Maar ook de 2e stoel kwam (dan wel later) aan ! Dus alles perfect !

Zeer tevreden.

correct

alles is verlopen zoals gewenst en afgesproken!

Zéér correct

Gekozen voor Toppy vanwege de prijs. Positieve ervaring op vlak van bestelling tot levering. Één factuur bleef achter. Na melding hiervan werd ik meteen (per mail) heeft klantenservice me binnen de 2 uur de factuur bezorgd. Goede service. De volgende bestelling zal opnieuw bij Toppy zijn

Prima zaak

Levering zoals gezegd, een zaak waar je van op aan kan.

Scherpe prijs, snelle levering

Producten zijn zeer scherp geprijsd, merkbaar goedkoper dan elders. Zeer snelle levering. Goede service.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel