Van de dikke bovenrand van het zwembad was er een stuk tekort bij levering … Vlotte nalevering van ontbrekende stuk

Snelle levering maar niet content van het produkt

Een snelle levering maar spijtig dat er twee kleuren inzitten dat het blauw van de zwembadmatten niet hetzelfde zijn

super fijne inverter warmtepomp

hebben nu een warmtepomp voor het zwembad van 5000 liter , waarin nu zelfs mijn vrouw bijna elke dag inligt met de kleinkinderen, 32 graden is het water echt super lekker.

Toppie

Snelle verzending

Alles ging goed

Van Af bestelling belatsen tot levering zonder problemen

Super snel bezorgd en een fantastisch luchtbed

Goede site duidelijk en snel geleverd en het intex luchtbed is fantastisch

Snel, goed en netjes

Toppy heeft service nog hoog staan en handelt er ook naar. Door pech, waarschijnlijk tijdens het transport gebeurd, is het twee keer mislukt om een warmtepomp goed af te leveren. Toppy kost het keurig en snel op. Merci!

Niet volgens afspraak geleverd.

Hele middag thuisgebleven omdat pakket tussen 16.15 uur en 19.30 uur geleverd zou worden. Krijg ik 's avonds bericht dat het door drukte niet is gelukt. Helaas vertrokken we de volgende ochtend naar ons vakantieadres. Het ligt niet aan Toppy maar aan ****bedrijf Post Nl

Snelle levering, mooie spullen

Goede service, goede levering, goede prijs

Gewoonweg goed

Niet zoals verwacht.

Voor 12 uur besteld de volgende dag in huis liep even wat anders. Na. Een aantal dagen was het zover. Het pakket komt binnen, helaas niet het bestelde onderdeel. 2 dagen wachten op een reactie. Onderdeel niet op voorraad. Maar gelukkig is het goed gekomen en is het juiste opgestuurd. Het verkeerde onderdeel mag ik houden. Nu bedenken wat ik daarmee ga doen.

Prachtige messen met blok

Zeer vlotte en nette levering van mooie messenset met blok Toppy

soos was beschadigd en funtube was al opengemaakt

Heb Een funtube gekocht maar deze was niet nieuw

Producten worden altijd netjes en op tijd geleverd. Vriendelijke en behulpzame mensen van de klantenservice. Problemen met mijn spa gehad maar is super snel en netjes opgelost. Tol bedrijf!

Einhell Bladblaser

Alles super ,gerne wieder*****

Toppy service.

Goeie service.

Mooi op tijd en producten perfect

Gewoon Toppy

Vlugge levering - correcte prijs Enkel spijtig dat wegens het mooie weer niet alle zwembadproducten momenteel verkrijgbaar zijn.

Wat een goede service

Er was iets wat het niet deed bij mijn bestelling. Mailtje gestuurd en er werd gelijk nieuwe opgestuurd. Klasse

Toppy

Toppy

Naar een defecte aflevering snel opgelost Met vriendelijke groet Jan

Aangenaam verrast, Toppy is toppy.

Zeer correcte en betrouwbare onlinewinkel.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel