Niet goed ....blijkbaar probleem bij Post nl zie track en trace history!!!! of ligt de oorzaak bij

Bezorgmoment is bijgewerkt Beste ontvanger, Wij zouden vandaag je pakket bezorgen, dat lukt helaas niet. Onze excuses voor de vertraging. Hieronder zie je het nieuw geplande bezorgmoment. Nieuw bezorgmoment: Morgen 28 juli Bezorgadres: KEIZER KARELSTRAAT 2 9120 BEVEREN-WAAS (melsele) Afzender: Toppy Barcode: 3STFVK1009947 Wil je het pakket volgen? Ga voor de meest actuele informatie over je pakket naar het track & trace overzicht. Naar track & trace Met vriendelijke groet, Het team van PostNL Dit is al de vierde maal dat leverdatum is bijgewerkt ( eerst za. 23/7 dan 25/7 ..dan 26/7 dan vandaag 27/7 maar is nu ook uitgesteld tot morgen 28/7 .........????? tel. 0485618972 grtjs Dullaert Ivo

Uitstekende webshop, makkelijk in gebruik!!

Prima club deze Toppy, maken waar wat ze beloven! Heb in de 1,5 jaar dat ik regelmatig bestelling bij hun plaats geen onvolkomenheden kunnen ontdekken!! Echt helemaal Toppy!!! Ook ondersteuning per e-mail via de back office is perfect, goede adviezen en ook hier maken ze waar wat ze beloven!

Goedkoop, goed en snelle levering

Goedkoop, goed en snelle levering

Snelle en perfecte service

Volgt de verkoopsvoorwaarden perfect

Snel en keurig geregeld.

Snel en netjes geleverd

Correct en volgens afspraak

Zoals afgesproken

Levering correct volgens de afspraak.

Product geleverd volgens de afspraak en met de inhoud die afgesproken werd. Prima!

Topservice !

Zeer vlotte service en levering !

Aanbod en prijs/kwaliteit : TOP

Keuze en kwaliteit . Levertijd is zoals aangegeven. Goed verpakt .

super service!

goede service ,correcte prijs.

Goedje service

Goed geholpen wanneer mijn pakketje de eerste keer werd teruggezonden door PostNL

Zeer correct en goede communicatie.

Bestelling geplaatst en track en trace gekregen. Door post.nl een dag later geleverd, maar kan de shop niets aan doen. Altijd correcte antwoorden op mailverkeer.

Ondanks de drukte binnen 3 werkdagen geleverd, nu al een aantal dagen aan het genieten van onze Lay-Z Spa Miami! Aanrader!

Goed en snel

Rubber bootje gekocht bij Toppy, goed verlopen, erg tevreden

Goede service , snelle levering

Fijne webshop , mooie prijzen. Echte aanrader

Telkens weer een topservice van een topbedrijf.

Enkel positieve ervaring.

Defecte robot maaier

Bestelde robot maaier bij levering. Moet terug naar leverancier voor reparatie (vreemd). Deze is echter nog niet afgehaald. Hoopte eigenlijk op gewoon ophalen en onmiddellijke vervanging door een andere..eerder dan deze omslachtige oplossing via de leverancier waarvan ik het resultaat moet afwachten..

Zeer tevreden, artikel snel verzonden!

toppy

snel geleverd, alles naar wens

Perfecte klantenservice!!!!!!

Perfect.

Uitstekend!..

Webshop duidelijk, netjes vervoerd en afgeleverd het zwembad.

top en snel geleverd

volgende keer weer , ieder jaar weer snel geleverd

Fijn!

Groeten aan Jeroen

Alles naar believen: snelle bestelling en snelle levering

Overzichtelijke website / makkelijk om te bestellen / snelle levering. Wat kan een mens zich nog meer wensen ?

De Kempkens 2100

5465PR Veghel