Snel besteld en snel geleverd, zo hoort het.

Alles was goed ingepakt geen beschadegingen top

Snelle afhandeling

Netjes geleverd

Altijd op tijd en vlekkeloze levering

Je kan rekenen op jullie dienst!

snel gevonden en besteld plus erg snelle keurige levering

Zie kop hierboven

De levering was een ramp

Tot 3 maal toe ophet laatste moment gecanceld en toen uiteindelijk op een ander tijdstip afgeleverd dan gezegd. De handtekening zetten voor ontvangst hoefde blijkbaar ook niet, aangezien het verstoptin m'n tuin lag. De spullen zullen wel goed zijn neem ik aan.

Top snel geregeld en geleverd.

Ik blij met het product en de snelle levering. Top geregeld.

Pakket kwam in 2 delen

2 tuinstoelen besteld, kwamen in 2 delen op verschillende dagen in dozen die op elkaar geplakt waren! Post.nl had er een sticker opgeplakt omdat ze tijdens transport open waren gegaan.

Geweldige webshop anno 2022

Snelle en betrouwbare levering. Aardige mensen werkzaam op klantenservice

Ruim op tijd en voldoet aan de wensen

Toppy!

Toppy!

Snelle levering volgens afspraak

Goede site, producten goed te vinden, goed prijs.

Als goed

Duidelijke communicatie

Overzichtelijk en duidelijk

Super zoals we gewoon zijn

Netjes en snel geleverd.

Toppy

Mooie terrasverwarming geleverd die aan mijn verwachtingen voldoet

Beste, Ik heb gisteren mijn auto cleaner aangekregen, echter wanneer ik hem wil proberen moet ik vaststellen dat ik de Adapter uitloop-opening niet op de uitlaat van het zwembad kan schroeven. Ik zie niets abnormaal aan de schroefverbinding en het kapje van de uitlaat draait er vanzelf op. Hebben jullie dit probleem ook al vastgesteld, of heb ik nu weer terug de pech. Met vriendelijke groeten Roger Aerts

Altijd snelle levering. Zeer tevreden over de website.

toppp !!!!

goede vlugge levering

Alles prima in orde

Intex Pure Spa Jet & Bubble Deluxe opblaasbare spa aangeschaft en enkele dagen later op schema netjes afgeleverd. Prima verpakt, alles goed kunnen installeren en genieten van de spa. Enkel de handleiding bij het toestel zou wel wat duidelijker kunnen.

Piccobello

Alles top in orde !

Juist uitstekend!

De laagste prijzen en een top leveringstijd, what else?!

Slecht.

Pakje werd gedropt door Post NL in een afhaalpunt op 20 km van het leveringsadres, terwijl er op 2 km ook ééntje van hun is.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel