alweer uitstekend

meerdere bestellingen goed overzicht van aflever procedure tijdens verzending goed op de hoogte gehouden

service parfait

premier achat colis en parfait etat

Prima levering

Niks te klagen , Product is goed en snelle levering

Goed!

We hebben de bestelling in twee delen ontvangen, we hebben nog niets in elkaar gezet maar tot nu toe tevreden over de service. Klantenservice was ook erg positief.

Het was allemaal super

Het was perfect geregeld we zijn zeer blij met de airco

Goed maar bij meerdere dingen verschillende leveringen

Goede service en snelle levering. Alleen jammer dat het iedereen als je meerdere producten besteld ze apart geleverd worden op verschillende dagen waardoor je aan huis gebonden bent.

Goede snelle service

Veel keuze, goede vergelijking mogelijk. Snelle service

Goede informatie en vlotte levering

Heel goede ervaring met Toppy sinds aankoop van opbouwzwembad in 2021. Bij de eerste levering ontbrak een kleine bijbestelling en dat ontdekten we pas enkel weken later bij het uitpakken. Zonder enig probleem werd dit nagestuurd. Op de site is veel informatie met heel wat handige tips voor onderhoud te vinden. Bestelling van onderhoudsproducten worden heel snel geleverd. Alles toppy dus!

Alles volledig naar wens

Hetgeen ik bestelde was volledig naar wens en netjes op tijd geleverd

Goede ervaring

Duidelijke website snelle levering

Snelle levering. Alles oké

Een snelle en correcte levering. Zeer goede kwaliteit aan een lage prijs. Ik koop er zeker opnieuw.

Na een kleine 3 weken nog geen idee waar mijn bestelling blijft of wordt verzonden.

3 weken geleden een warmtepomp besteld (Via marktplaats) en de hoop deze al lang binnen gehad te hebben. Herhaaldelijk gemaild maar nog geen duidelijkheid wanneer deze geleverd wordt. Krijg overigens wel reactie maar niks concreet. Moet eerlijk zeggen dat ik waarschijnlijk ergens anders iets gekocht had als ik dit vooraf geweten had. Ben me bewust van langere levertijden (hoewel deze 100% zeker op voorraad lag!) maar zou als klant dan proactieve communicatie verwachten.

super ervaring

Niks aan veranderen snel geleverd goed kwaliteit

Goede

Goede ontvangst van het pakje En niet beschadigd bij het afleveren bij ontvangst

Leveringstermijn niet nageleefd!

Bestellen voor 16u is de volgende dag in huis stond er... Pakje werd pas twee dagen later geleverd!

Slecht

Slechte communicatie, bij bestelling warmtepomp volgens website op voorraad maar blijkt dan achteraf als het geld gestort is niet op voorraad en een maand later warmtepomp kapot moet ik eerst een tweede pomp betalen voor ze een in vervanging opsturen zodoende had ik twee warmtepompen betaald en geen enkele thuis want mijn eerste was intussen al terug gestuurd dit deed mijn vertrouwen echt verdwijnen in toppy,deze 1st warmtepomp werd wel nadien terug betaald, om nog maar te zwijgen over de lange wachttijden bij zulke bestellingen en over het zogezegd meedenken wat dat wil zeggen weet ik echt niet.

Super!!!

Weer iets besteld voor mijn zwembad. En weer helemaal goed gegaan!! Top!!

Toppy

Prima producten, zeer snelle levering.

Super service

Fout in bad werd direct hersteld door nieuw bad te sturen. Super service

Wacht al een maand op reparatie zwembadrobot.

Als je telefonisch contact probeert te zoeken, dan zijn er standaard 8 wachtenden voor je. Contact met de reparatieservice is niet mogelijk, dus voor nu hebben we wel betaald, maar weten we nog steeds niet of de zwembadrobot gerepareerd kan worden en, zo ja, wanneer deze retour komt. Juist in deze periode is het heel vervelend om zo lang te moeten wachten.

Niet tevreden over de kwaliteit van het product.

Ik heb een soort stofzuiger voor in mijn zwembad bij jullie gekocht. Na 1 keer voorzichtig gebruik haal ik hem uit het water en is het schroefdraad aan het eind van de steel afgebroken waardoor ik de steel nu niet meer vast kan draaien in de stofzuiger. Ik vind het te slap materiaal voor hetgeen waar hij voor dient.

Snel geleverd, voordelige prijzen

De volgende dag geleverd, zeer tevreden

Correcte levering volgens afspraak

De Kempkens 2100