Top. Snelle levering

Top. Zelfs retourneren geen probleem. Geld wordt snel teruggestort. Ga zo door!!!!!

Jullie organisatie staat als een huis: een zeer goede klantbeleving!

Ook als zaken niet helemaal vlekkeloos verlopen weten jullie daar een klantgerichte goede draai aan te geven. Communicatief sterk Complimenten aan Loes en haar collega’s!

Snelle en correcte levering

Heel tevreden klant, materiaal was in voorrraad en werd geleverd zoals vermeld op de website. Correct !!!

prima service

snelle en correcte levering

Supersnelle bezorging

Fantastisch hoe snel en correct mijn bestelling werd geleverd.

Tevreden met product, ontevreden met levering

Op de website staat duidelijk aangegeven dat het product de volgende dag bezorgd wordt indien je voor 16 uur besteld. Ik heb het voor 16 uur besteld maar kreeg het pas de 2e werkdag na bestelling. Dit was veel te laat voor de reden van aankoop van het product. Na onderzoek blijken er kleine lettertjes over de levering te staan die de consument niet in 1 oogopslag ziet. Jammer, want deze regel over een vlotte levering had mij in eerste instantie de voorkeur aan jullie gegeven.

correcte levering en product volgens beschrijving

geen opmerkingen

Super service

Alles Toppy... Snelle levering...profesionele advies...vriendelijke klanten service..super kwaliteit...

Vlot verlopen!

Alles verlopen zoals we het graag hebben

Matig

Ik heb een artikel omwille van verkeerde kleur teruggestuurd ( dit dezelfde dag van ontvangst, nu meer dan een week later ) en tot op heden nog geen terugbetaling gehad. Ook nog niets vernomen enkel wel dat jullie het al meer dan 4 werkdagen terug ontvangen hebben. Teleurstellend.

prachtig product, netjes afgeleverd

Toppy heeft het product zeer netjes afgeleverd. Ondanks dat het eigenlijk een dag eerder afgeleverd had moeten worden werd de vertraging netjes gemeld. De transporteur was erg vriendelijk en leverde het op de stoep af. We mochten zelfs zijn karretje lenen om het pakket verder door het huis te transporteren. Heel klantvriendelijk. Het product was degelijk ingepakt zodat er geen beschadigingen konden optreden.

Prima geregeld

Netjes geregeld, goede service en afspraak is afspraak

Na verkeerde levering, bnn 2 dagen correct pakketje ontvangen

Topservice

Duurde even ivm drukte (logisch) maar verder prima verwerkt

Duurde even ivm drukte (logisch) maar verder prima verwerkt

Super gegaan

Na bestelling was geleverd was er een artikel niet geleverd. 3 dagen later alsnog geleverd .

Geleverd zoals gemeld

Eerste keer iets besteld en werd perfect afgehandeld

Alles was in orde + snelle levering!!!

Toppy

Snel en correct.

PROFICIAT

Vriendelijk en behulpzaam bezorger .Voor herhaling vatbaar

Weer FANTASTISCH

BESTELLEN... OPSTUREN ONTVANGEN. Zo makkelijk kan het zijn.

Betrouwbaar en snel

Alles verliep zoals aangegeven. Geen nare verrassingen, gewoon precies zoals je mag. verwachten.

fijne winkel

bestellen gaat eenvoudig, retourproces ook helemaal toppy

Vlotte ervaring.

Gebruiksvriendelijke site. Scherpe prijzen. Echt een aanrader!

Uitstekend! Perfecte service!

Perfecte service!