Top snel en de beste prijs

Top geen toevoeging nodig

Toppy = top

Snelle levering en producten zijn heel goede kwaliteit

zeeer goed

Snel geleverd alleen jammer dat niet alles op voorraad is waardoor ik 3 rollen vilt moest bestellen ipv 1 groot stuk

Snelle leveren en item voldoet geheel aan mijn verwachting

alles niet te duur en het meeste op vooraad

altijd bij toppy voor zwembad spullen. niet duur en ze hebben een hoop

Snel

Snel en goede levering

Toppy service

Toppy! Vliegenverjagers besteld, maar er kwam er 1 kapot aan. Werd direct een nieuwe verzonden kostenloos en een leuk mailtje erbij. Bedankt!

Toppy is altijd toppie

Zoals verwacht bij Toppy was alles alweer top in orde: zowel product als track & tracé als communicatie.

duidelijke website, bleek ook nog de beste prijs

ik ben altijd een beetje aan het vergelijken, dit was de beste prijs voor hetzelfde product plus gratis verzending bij een bepaald bedrag, daar kwam ik aan dus was het prijsverschil nog groter, werd ook snel en keurig geleverd, we zijn erg tevreden!!!

Alles prima en in goede orde ontvangen zoals ze beloven! :)

Zou zo weer iets bestellen.

Tevreden in alle opzichten !

Ik kreeg de degelijk verpakte bestelling een dag vroeger dan beloofd . De kwaliteit van de aangekochte goederen is super, met een goede handleiding erbij en jullie zijn stukken goedkoper dan andere winkels voor dezelfde artikelen ! Jullie website is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en je kan er veel tips en info op terugvinden ! Kortom ... “ TOPPIE” !

Snelle levering, goede prijs

Heel snelle leveringen van oa goed geprijsde zwembadpomp !

top geregeld en snelle levering

Na zoeken op internet Toppy als een van de best concurerende in prijs en service en levertijd. Dit is waargemaakt na levering alles compleet en exact op tijd. Was al klant van /imtex baden maar goede ervaRING. EEN AANRADER TOPPY

Jammer dat de levering op zich liet wachten maar alles was perfect en montage uitleg was top , supercontent van ons zwembad

prima geleverd door Toppy

tppie dus

Toppy

Supersnelle levering

Doen wat ze beloven

Levering volgens afspraak. Producten zijn toppy!

Snel en netjes bezorgd

Keurig verzorgd

Toppy

Correct

goeie kwaliteit, snel geleverd!

Heel snel geleverd, en correct.

Goed en snel geleverd

Tevreden

Alles in één keer goed

Mijn bestelling is door Toppy snel, vakkundig en keurig afgehandeld. Binnen een paar dagen was het product in huis. Goed verpakt.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel