Snelle levering, goede kwaliteit product :)

Supper snelle en goede levering

Super snel en goede levering voor herhaling vatbaar

Heel tevreden

Top kwaliteit, snelle levering, heel tevreden maw

Gewoon afspraak is afspraak: TOP!!!

Alles netjes volgens afspraak bezorgd. Kon niet beter!!

Mijn bestelling was er nog eerder dan bij de bestelling aangekondigd en artikel voldoet perfect

Product zoals verwacht ontvangen

Product zoals verwacht ontvangen, maar bezorgservice slecht. Asociaal (rij)gedrag

dag later dan beloofd bezorgd

dag later bezorgd dan beloofd

Snelle beloofde service !! Top produkt geleverd!!

De beloofde leverdatum werd behaald door Toppy !! Ze leverden een top product!!

Perfecte omschrijving van het artikel en snelle levering.

Perfecto!

Perfect!

Naar België voor 18.00 besteld 3 dagen later.

Sneller naar België zal niet gaan maar geduld en alles komt in orde.

Goede spullen snelle levering

Super snel geleverd en goede spullen. Fijn ook dat je via Klarna kan betalen.

Heel vlotte ,correcte levering

Na bestelling werd alles vlug en correct geleverd.

Zoals voorspelt

Q

Altijd snelle levering en goede kwaliteit!

Zwembad met toebehoren plus een warmtepomp gekocht. Super snel geleverd, kwaliteit top en gebruiksaanwijzing duidelijk!

Toppie!!!

Prima en op tijd geleverd!

Redelijk

Ik bestelde 3 pakken zwembadtegels. Dat kreeg ik ook echter 1pak was van een ander merk en ondanks dat op het pak dezelfde dikte staat matcht het net niet helemaal lekker bij de andere. Zit verschil in. Zowel in kleur, structuur en dikte. Het is dat we geen tijd meer hadden om te ruilen gezien de levertijden. Het zou netjes zijn om dit te melden vooraf...

Toppy!

Snel en goed geleverd, geen verassingen. De prijs was helemaal om zeer tevreden over te zijn.

Bestelling netjes verwerkt

Best tevreden

Twee minpunten 2 items gezamelijk besteld werden afzonderlijk geleverd, en bevestigingsmail om 10.30 voor levering om 13.30

Producten snel en conform bestelling ontvangen

Wat beter kan is de omverpakking, deze was voor mijn bestelling veel te groot. Dus veel lucht in de overdoos en in de overdoos ook veel luchtpads om het een in ander op zijn plaats te houden.

Toppy!

Altijd alles goed ontvangen, voor een goeie prijs! Zeker aan te raden.

Prima klanten service

Had een product gekocht waar wat meer uitleg voor nodig was. Het duurde even voordat de juiste persoon te pakken kreeg, maar Stef als je dit leest. Prima opgelost zo. Nam rustig de tijd om even met je te praten en zo tot een juiste oplossing te komen.

Snelle en correcte service ook juiste info van de klantendienst

Toppy, heel snel en correct dankjewel

Snelle levering en goed verpakt

Mooie en duidelijke website.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel