snelhied

De snelheid en kwaliteit van het product

Het was er super snel

Als ik nog een keer wat nodig heb bestel ik het bij jullie

Super snel en goed geleverd

Alles naar behoren

Niets op aan te merken.

Snel, goed en duidelijke uitleg.

Goed, snel en niet te duur

Ze maken met hun service en kwaliteit de naam van hun bedrijf helemaal waar!

Eerste ervaring en meteen een goede

Tommy, om te onthouden, snelle levering,

Snelle service, goed product

Snelle service, goed product en goede website. Gewoon helemaal toppy.

1 van de 3 bestelde apparaten was kapot, geld werd zonder problemen terug gestort.

Lage prijzen, super klantenservice

Twee sup boards met kayak zitjes gekocht! Prijs t.o.v concurrerende sites duidelijk de laagste. Klantenservice reageerde aardig en supersnel toen één deel van de levering niet aankwam. Ook het laatste zitje was een dag later in huis!

Alles is vlot gegaan

TOPPIE!

Top produkt, top service!

Super snelle afhandeling en levering!

Goede zwembad producten en snelle levering

Problemen goed opgelost top.

Na een levering van een verkeerde jacuzzi toch nog snel de goede geleverd gekregen TOP.

Zoals altijd wat je er van verwacht

De geleverde goederen voldoen aan mijn wensen

Zoals gewend: 100%

Het feit dat ik Toppy nog steeds als een betrouwbare (zij doen wat zij beloven) partner ervaar zegt genoeg.

vlotte bestelling + levering volgens planning

top!

er is helemaal niets misgegaan, en alles op tijd geleverd! heb het bed nog niet gebruikt, dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Prima snelle bezorging. Goed verpakt en een uitstekende service

Geweldig!

Wij hebben de cadac paellapan besteld, en waren zeer tevreden. We begrepen alleen de overdreven grote doos niet zo goed.

Prima service, mooi aanbod

Zoals het hoort, vlot verstuurd en goed verpakt.

Top geregeld en supersnel!

Top geregeld en supersnel!

Snelle levering maar beperkte service bij problemen

Een jaar geleden een warmtepomp (W'eau Mini Inverter 3kw) gekocht. Vorige zomer een paar weken gebruikt en nu vlak voor de hittegolf wederom geinstalleerd. Helaas na 2 dagen maakt ie enkel nog geluid, verwarmt niet meer en de ventilator draait ook niet meer. Klantenservice gebeld maar een adhoc oplossing werd niet geboden. Gaat allemaal dagen duren, technische dienst niet bereikbaar en er was niemand die ook maar kon vertellen hoe je bij dit apparaat een “factory reset” moet uitvoeren. Ik vind dit niet kunnen, juist omdat de mooie dagen in de kindervakantie vrij beperkt en snel voorbij zijn. Als je “enmasse” veel zwembaddingen wil verkopen, zorg er dan ook effe voor dat je voor bepaalde problemen een snelle oplossing hebt! Iets simpels als een “factory reset” moet Toppy gewoon parraat hebben! Erg jammer dit!

Alles was in orde en correct op tijd geleverd

Alles was in orde en correct op tijd geleverd

zeer snelle perfecte levering.

Het zwembad werd zeer vlot en inprima staat geleverd.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel