Zeer tevreden!

Correcte service, tevreden over mijn bestelling.

Helemaal top

De prijs, het bestel proces en geleverd ruim binnen de gestelde periode (dagen). Eigenlijk was het zo snel, dat Toppy de track&trace code stuurde nadat ik het pakket al 8 uur thuis had staan, zo snel dus!

Heel snelle en vlotte levering! Geen schade aan pakket!

Heel goed!

Vlotte levering

Snel geleverd en goede kwaliteit.

toppy service

De gekende toppy service. Correct, snelle en verzorgde levering. Kortom... we blijven toppy fan.

Ze reageren heel snel, maar geen oplossing

Juli 2021 opblaas jacuzzi gekocht na 3 maanden in gebruik loopt die leeg. Wordt geen garantie gegeven omdat ik het lek niet kan vinden, als ik het lek wel kon vinden had ik het wel zelf gemaakt. Inmiddels klacht bij de geschillencommissie ingediend. 400,-- voor 3 maanden plezier is toch te duur. Ook leveren ze geen onderdelen om het op te lossen.

Geweldig en verzorgd.

Alles keurig verstuurd en verpakt.Rn zeet snel.

Alles perfect verlopen

Twee achtereenvolgende bestellingen die allebei perfect verliepen : dus een tevreden klant .

Goed product en goede service

Super geregeld

Super geregeld alles goed gegaan

Perfecte service

Wordt altijd op de hoogte gehouden, groot assortiment en perfecte service als jezelf een foutje maakt.

Alles op tijd geleverd

Super bedrijf. Ik kan er voor alles van en voor het zwembad krijgen. En lukt het me niet om zwemwater goed te krijgen. Jullie zijn snel met antwoord en hulp. Echt super fijn.

Gewoon top

Ben tevreden met mijn zwembad verwarming en mijn zwembad robot . En ben ook zeer tevreden met het personeel . Alles loop altijd lekker soepel .dus toppy is top !

Snelle goede levering

Goede communicatie en levering

alles precies volgens afspraak

super

Prima levering en begeleiding. Toppy!!!

Goede producten voor vijver onderhoud.

Doet geoon wat je kan verwachten.

De zuurstofpomp van Oase is prima. Vrijwel geruisloos! Eenvoudig te instaleren en werkt goed. Ben er erg blij mee. En de vissen ook hoop ik.

Toppy

Prima bedrijf, afspraken worden nagekomen en de levering van de bestellingen gaan snel en goed. Daarnaast is er altijd iemand beschikbaar voor advies!

Snelle, correcte levering. Toppie !!

Producten zijn van prima kwaliteit. Levertijden zijn zoals beloofd op de site.

super snel

heel tevreden

Vlotte afhandeling, goede service

Zwembad en wat toebehoren besteld maar dit werd niet geleverd zoals de transporteur het had gemeld en kreeg ook geen verdere info van hen. Na contact met de vriendelijke klantendienst van Toppy kreeg ik de juiste informatie en werd even later de bestelling in goede en verzorgde staat ontvangen.

Snel en goed apparaat

Prompte levering

een ramp

tot op heden nog niets correct geleverd

Toppy!

Kreeg het zeil snel en doet precies waar het voor bedoeld is.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel