Onbetrouwbare levering

Items besteld die op de website vermeld stonden als volgende dag in huis. 2 dagen later nog geen idee wanneer de zaken worden geleverd. Na meerdere pogingen om telefonisch contact te leggen krijg ik te horen dat "het systeem" op de dag van de bestelling wat problemen had waardoor sommige bestellingen niet doorkwamen. Vermoedelijk zal er op dag 3 worden geleverd al geeft men daarop geen garanties. Als klant sta je dus flink in de kou.

besteld en optijd geleverd hellemaal toppie

Super snelle service

Ongelukkige kids in huis

Een boot besteld voor drie personen begin vorige week, geraak maar niet binnen als ik wil bellen, en geen antwoord op men mail. Binnenkort vertrekken op vakantie zonder bootje? Vandaag besteld morgen in huis, toppy is iets wat misplaatst voor jullie diensten, jullie hebben al vier klanten minder en mondeling reclame kan vlug gaan. Ik zie mij genoodzaakt test en aankoop te raadplegen , eigenlijk nul sterren maar dat kan je niet geven

Toppy

alles top verlopen - bestellen, leveren en correcte product

Tevreden

Tevreden met het geleverde

Veel vertrouwen altijd goed

Snel en altijd goed

Toppie!!

Snelle levering, duidelijke info op de website/product.

snel en goed(koop)

swyg

Traag proces bij defect/omruilen

In mijn geval was het klantenservice proces erg stroperig en traag. Onze warmtepomp van het zwembad was defect binnen garantieperiode en nadat er verschillende keren was geprobeerd het "op te lossen" met By-Passes en een grotere pomp, toch het defect gemeld. Contact gezocht via mail, telefoon,whatsapp en formulier. Wat frustreerde was het re-actieve karakter in mijn melding. Ik moest telkens zelf contact opnemen en vragen naar de status, dat frustreert. Uiteindelijk gaat die frustratie over in onbegrip en dat is vervelend. Ik, als klant, zit hier met een defecte warmtepomp, net begonnen zomervakantie en twee jonge kinderen die graag willen zwemmen. Dan hoop je gewoon dat er binnen een dag of twee een oplossing is en er weer gezwommen kan worden. Maar dat duurde even wat langer. Ondertussen is ons adres gewijzigd en e-mailadres ook. Dit was door de verschillende afdelingen niet goed gecommuniceerd dus alle communicatie en ook het versturen van codes en product, gebeurde naar het "oude" adres. Dat is zonde en draagt niet bij aan een positieve klantervaring. Uiteindelijk opgelost en als het goed is is de nieuwe warmtepomp inmiddels onderweg, dus hopen op een verwarmd zwembad dit weekend,

Goed assortiment met snelle levering

Zie hier boven.

De waterstofzuiger werkt prima zeker voor een Hottub

Gewoon goed hè

Alles was goed en snel geleverd

prima fietshoes

De fietshoes is netjes verpakt in een precies passend etui. Verders nog niet gebruikt maar ik heb er een goed gevoel bij.

levering in tweemaal ipv éénmaal

levering in tweemaal ipv in éénmaal

Helemaal toppie

Snel en goed geleverd

Een snelle aanpak.

De levering gaat vlug, de producten zijn goed, enkel bij breekbare producten iets beter verpakken zodat deze niet stuk gaan tijdens het transport. reeds al 2 keer tegengekomen.

Halve levering, half geslaagd maar aankoop momenteel onbruikbaar

Stofzuiger werd snel geleverd. Helaas ontbrak de bijbehorende steel. We hebben hiervoor contact met jullie opgenomen via de klantendienst. Er bleek inderdaad iets mis te zijn want de steel bleek tussen leverancier en pakjesdienst 'vast te hangen'. Men zou er iets aan doen maar ondertussen is de week bijna om en hangt die steel nog ergens vast. Stofzuiger zonder steel, niet echt een waardevolle aankoop en blijkbaar ook geen service naar klanten toe. Graag toch nog een reactie van jullie en we hopen dat we deze zomer de steel nog mogen ontvangen.... Voorlopig kan ik jullie niet aan bevelen !

Misleidende beloftes over levertijd

Product op voorraad, bij bestelling voor 14:00 de volgende dag in huis, staat heel nadrukkelijk op de website. Bestelling om 10:30 geplaatst, betaald en daarna werd het heel stil. Voorlopig kunnen ze niet aangeven wanneer levering plaatsvindt. Bij mij krijg je dan een slechte beoordeling, want je misleidt je klant.

Gewoon toppy!

Overzichtelijke website, snelle levering.

Toppy!!!

Snelle ontvangst en super service, geweldig!

Alles goed gegaan, snelle levering, hoede kwaliteit

supervriendelijk en behulpzaam

Aangezien ik niet gelijk wist dat ik een lekkage had in mijn jacuzzi en de medewerkster van Toppy mij gelijk haar hulp aanbood. Toen we uit eigen beweging toch de jacuzzi hebben leeg laten lopen en wij een gaatje ontdekten , kwamen jullie met de goede keuze voor reparatie. hiermee was het een fluitje van een cent, nogmaals bedankt.

Uiteindelijk heel tevreden

Zak zand voor zwembad filter raakte tijdens transport. We bleven enkele dagen in ongewisse over levering. N'a mailtje met klantendienst was het zand er 's anderendaags. Dus toppy !

Heel goed en snel

Snel en goed!