Duidelijke instructies voor montage en veel speelplezier voor onze kleine man!

Vlot geleverd zonder problemen

alles zoals gepland.

snelle levering, correcte afhandeling.

in orde

ok

Snel bezorging en het product is perfect!!

Boven de verwachting. Mijn kinderen en vrinden genieten er van!!

Perfecte service

Snel en mooi verpakt geleverd

Vlotte levering en juiste prijs

Zeer snelle levering en prijs is ook correct.

Bijzonder fijn bedrijf

Snelle levering en top producten met een scherpe prijs.

Super snelle levering, alles zorgvuldig ingepakt. Goede prijsklasse. Alles verliep gewoon top. Ben heel tevreden en heel blij met mijn nieuwe aankopen

Eenvoudig bestelproces, levering makkelijk te volgen en klantenservice binnen 24 uur bereikbaar.

Tot nu toe fijne leverancier van uiteenlopende producten. De bereikbaarheid van de klantenservice wordt door mij als hoogst gewaardeerd. Het bestelproces kan nog ietsje beter, sommige knoppen werken verwarrend. De feedback over de levering is precies goed.

snel en goed!

perfecte track en trace!

Afleveren niet zoals beloofd

Vandaag 13 juli nog steeds niet ontvangen

snelle service

Helaas niet de volgende dag geleverd, ( zaterdag). Masr maandag al voor de middag. Top

Toppy

Snel ontvangen in goede staat! Helemaal Toppy

Geen vakkundig personeel

Pomp is nog niet eens compleet met verbindstukken die men nergens kan plaatsen. En als men een vraag heeft bij de klantenservice wordt men wel snel geholpen maar zeer knullige onderdelen hoe ik mijn nieuwe dure pomp moet aanpassen. Wil overgaan op dikke slangen maar alle koppelstukken die men aanraad vernouwen de buis alleen maar.

in orde

Afgezet bij de buren, maar verder alles ok. Zelfs 1 dag vroeger geleverd dan bevestigd was!

Helemaal Top

Snelle levering, óók op Texel ;-)

Heel slecht

Toppy maakt gebruik van post NL. Wat een slechte bezorgservice is dat. Ik ben 1.5 week bezig geweest om mijn bestelling thuis te krijgen. Als toppy gebruik blijft maken van post nl voor de bezorging ben ik van plan niet meer bij hen tevbestellen.

GOED EN OP TIJD

LEUKE EERSTE KENNISMAKING

Toppy

Correcte snelle service

Super vlotte bediening en daarvoor die 5 sterren maar levering is tegengestelde

Product dat je opzoekt is gemakkelijk te vinden op de site alsook het afronden van de bestelling. Maar de bestelling die naar mijn huisvesting moest komen via een transportbedrijf is helaas misgelopen , met andere woorden hij vond ons adres niet zei de trucker. Ikzelf ben internationale trucker en heb ook soms moeilijke adressen maar op alles is een oplossing en zeker met googlemaps.

Alles is goed gegaan volgens afspraak

A

Supersnel

Supersnelle afhandeling! Ontzettend blij met de spa. Alleen jammer dat het nog geen week later in prijs was gedaald.

Zeer goede ervaring met deze site

Zeer snelle levering en het juiste artikel. Zeer goed verpakt.

Snelle service van Intex voetenbad. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Alles is prima en ging supersnel.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel