zeer tevreden

Heb zelf een verkeerde bestelling geplaatst. Mijn fout. Ben uitermate goed geholpen. Alle lof , zal in de toekomst niet aarzelen om mijn aankopen bij Toppy te doen.

snel afgeleverd en netjes afgeleverd

ik zou het niet weten

prima vijverfilter

vijverfilter werkt perfect en snel geleverd.

Altijd weer goed en op tijd

Zie boven

Helemaal toppy

Gewoon Toppy dus

Geen twijfel over Toppy, gewoon doen!

Goed verpakt, snelle levering.

Bestelling volgende dag op de stoep.

Geen levering

Nog steeds de levering niet mogen Ontvangen. Ook niet in het afhaalpunt. Reeds een mail verstuurd maar nog geen Antwoord gehad

Perfecte en snelle levering. Alles in top kwaliteit

Heeeeeel grote doos

Hugh

Snelle bezorging en topservice

Onlangs een zwembad en toebehoren besteld bij Toppy. Bij ontvangst bleek helaas 1 van de bestelde producten verkeerd geleverd te zijn. Heb toen contact opgenomen met de klantenservice. Het was een fijn gesprek en het juiste product werd vervolgens nageleverd. Het verkeerde product mochten we houden. Fijn dat er snel actie werd ondernomen.

Alles perfect verlopen een aanrader

1x verkeerd geleverd 1x kapot geleverd.

Eerste keer een gebruikte en verkeerde warmtepomp geleverd gekregen. Over gebeld gingen ze uit zoeken.. na aantal dagen weer gebeld.. gingen het weer uitzoeken… na een week weer gebeld (per keer bellen minimaal 20min in de wacht) en toen vertelde ze dat er een andere warmtepomp op gestuurd is. Deze was toen ook de volgende dag binnen. Helaas was deze defect zo dra de stekker in het stopcontact gaat slaat de aardlek af. Hier over gemaild en na 4dagen heen en weer mailen (kunnen maar 1 mail per dag sturen?) kwam het er op neer dat ik hem retour moest sturen en dat ze het aanschaf bedrag terug storten. Dus 3 weken verder 2x warmtepomp retour gestuurd en nog niks!!

Je wordt netjes en vriendelijk geholpen

Zeer snelle service

Zeer snelle service en precies zoals ik verwacht.

Niet correct geholpen

Heb meerdere keren telefonisch contact gehad met u bedrijf om de juiste spullen te krijgen voor het aansluiten van onze warmtepomp. Zou fijn zijn als u complete setjes aanbied op u site Inclusief montage instructie video voor de mensen die niet zo technisch zijn Heb nu resterende materialen zelf aangekocht bij een speciaalzaak

Alles prima in orde en mooi op tijd geleverd

Top zwembad robod

Ik heb een robod gekocht voir het zwembad the zuvermaken hij doet echt heel goed zijn werk ben er echt heel blij mee mijn zwembas was echt vies Ik heb er altijd een gehad die ik zelf moet doen dan is deze echt beter en geen geld

Snelle en correcte levering.

De zwembadrobot en het watermeettoestel werken perfect !!

Toppy ook met de na-service

Kan dit tot 2 mnd duren vooraleer we ons geld van een eerdere bestelling terugkrijgen met Visa?

Snelle levering. Prima service. Goede kwaliteit

Betrouwbare leverancier. Elke keer prima service en snelle levering. Zeer gewaardeerd.

Super tevreden

Het was toppie

Tevreden over de artikelen en de levering

Uitstekende service

Duidelijk overzicht, goede updates, top service

Snel in huis, prima

Goed product en d de nek geleverd

De Kempkens 2100

5465PR Veghel