uitmuntend

online besteld leverdatum gerespecteerd zo zou het altijd moeten zijn. gewoonweg TOPPY

Snel geleverd. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Toppy

Makkelijk te bestellen en super snel geleverd!

De slang die ik besteld heb heeft een nogal een dunne wand. Bij het stofzuigen slaat ze soms helemaal plat, vooral aan de uiteinden (dus niet het geribbelde stuk.)

Super snelle levering

Ik heb nu al verschillende spulletjes besteld bij jullie en ik moet zeggen een super snelle levering iedere keer en dat terwijl we in Limburg leven top

Alles altijd ok

Nog nooit teleurgesteld

Prima ervaring

Geen bijzonderheden

Snelle levering/goede prijs

Product wordt binnen 24 uur geleverd en is stukken goedkoper dan elders. Toppie!

Gewoon Toppy!

Bestellen ging eenvoudig en vlot, net als de levering van de bestelling. Zeker een aanrader!

Waren ze allemaal maar zo.

Hele snelle nette oplossing na de melding van een defect product. Geen gemiep en gelijk een volwaarfig nieuw product opgestuurd. Top service.

Goed advies en snelle levering

Ik had advies gevraagd over een automatische chloor apparaat voor het zwembad. Goed en reeel advies en meteen besteld.

Mijn bestelling was toppy

Snelle goede aflevering, doe zo voort

bestelling en bezorging prima en als afgesproken.

Mooi en goed product.

Product voldoet precies aan de verwachtingen

Na circa 3 weken is onze kleine vijver van een troebel watertje in een heldere vijver met de "Oase Filtral UVC 3000 vijverfilter". Pluspunten ; Je kan het geheel onder water plaatsen, dus geen overloopbak o.i.d waar het mis kan gaan. De uv lamp heeft een kijkvenster en bij donker te controleren. Extra luchttoevoer optie brengt het water enigszins in beweging en voegt zuurstof toe. Keuze voor fontein of water terugvoer via een slang (deze is niet bijgeleverd). Extra UV lamp meegeleverd. Minpunt; daadwerkelijke leveringstijdstip niet heel erg duidelijk maar aanvaadbaar. Conclusie ; tevreden over aankoop en zou hier weer bestellen indien nodig.

Goede website en snelle levering

Zwembadhoes besteld en een schoonmaakset Bijde zijn top producten en het geld zeker waard.

Toppy is TOP!

snelle service

vandaag besteld morgen in huis

Ik krijg mijn besteling binen zoals afgesproken, toppy !!!

Service hoe het hoort,goede prijzen, goede adviezen Top producten

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen door de medewerkers van Toppy! Ook met de aankopen en adviezen daarbij. Wil je iets weten over je zwembad of spa? Op de site staat allemaal informatie zo heb ik nu een kraakhelder zwembad met hun tips,duidelijk en stap voor stap.

Overzichtelijke site / zeer snelle service / prima info

Alles goed verlopen en goed product

Supersnelle levering

Zeer snelle levering en produkt voldoet aan verwachting

De Kempkens 2100

5465PR Veghel