Heel tevreden.

Zelfs eerder gebracht. Dik tevreden.

100% tevreden

Scherpe prijs, snelle levering en updates doorheen het volledige bezorgproces. Helemaal top!

top prudukt

levering was een een ramp

TOPPY service

Netjes op orde geleverd , en vooraf goed geinformeerd en verzonden. Item was verbazend goed en goedkoop . TOPPY service!

Goedkoop en snel geleverd, kom zeker nog een keer terug op de site

Goed en goedkoop

Gewoon top

Alles snel en met zorg geleverd.

Bestelde product past niet

Helaas moest ik het gekochte terugsturen. Het past niet. Had bij het bestellen meer aandacht aan besteed mogen worden.

Bizar groot assortiment

Nadat ik bijna hopeloos op zoek was naar een koppelstuk voor het Intex zwembad kon hier mijn geluk niet op toen ik ze in een paar tellen had besteld

Twee keer verkeerde opgestuurd

Ik kreeg tot twee keer toe het verkeerde product. Vervolgens allerlei redenen waarom het is misgegaan en jullie je best hebben gedaan om het goed te doen. Argumenten als ‘er werken veel jonge mensen’ en ‘er is een locatiecheck gedaan dus raar dat het weer mis gaat’. Maar punt is dat dat voor mij niet relevant is. En aan intern jargon als locatiecheck heb ik weinig. Dat zegt me niets. Ik bestel iets. Dat gaat mis, kan gebeuren. Vervolgens krijg ik weer hetzelfde verkeerde product. Dat kan in mijn ogen niet. Je checkt bij een eerste fout altijd of het nu goed gaat. Dat kan door naar artikelnummer te kijken of gewoon de juiste productfoto erbij te zoeken. Ik vind het enorm slordig dat zoiets gebeurt. Enige keus die ik dan nog heb is de bestelling annuleren en terugsturen wat ik heb gekregen. Daarvoor moet ik zelf blijkbaar dingen uitprinten terwijl ik geen printer heb. Veel gedoe waar ik niks aan kan doen en ook niet om gevraagd heb. Het is immers niet zo dat get product me niet bevalt. Het is gewoon 2 x het verkeerd product. En O ja die zijn allebei ook nog niet compleet. De koppelstukken ontbreken voor de slang. Anders had ik deze gewoon kunnen gebruiken. Was ook prima geweest. Wat dat betreft ben ik echt de moeilijkste niet. Ik hoop dat jullie dit soort dingen voor de toekomst oplossen. Want jullie zijn een nieuwe klant nu ook meteen kwijt.

Prima website, snelle levering en goed verpakt.

Mijn eerste ervaring met Toppy is heel goed. Geen op- of aanmerkingen. Groet, Dick

Zeer slecht, wat mij betreft niet weer

Had een zoutwatersysteem besteld, die defect binnen gekregen. Via mail dit doorgegeven, dit contact verliep al zeer moeizaam soms 48 uur wachten voordat er reactie kwam. En uiteindelijk kan ik zelf even gaan regelen met intex dat ze het gaan repareren omdat de garantie behandeling via hun verloopt! Ja bij maanden gebruik snap ik dit maar niet als je iets binnenkrijgt wat al kapot is!!

Toppy

Snel en correct geleverd

Bijzonder goed

Het zoeken van het product is prima ! Het bestellen is prima ! En de levering is zeer goed ! Zeer tevreden .( TOPPIE )!!!

Zoals altijd TOP(PY)

Altijd zonder zorgen.

Alles naar wens gegaan. Product voldoet aan de verwachting

zeer goed

de Aqua Plus 6 zwembadpomp 9m³ is zeer snel geleverd en inderdaad ook zeer stil dus daar zijn wij zeer blij mee.

Slechte service

Verleden week kocht ik de Bestway Lay-Z Spa Miami. Bij het opzetten bleek een rubberring te ontbreken in een koppelstuk, waardoor het onmogelijk is het bad op te blazen (lucht blaast door het koppelstuk naar buiten i.p.v. het bad in). Ook ontbreekt de chloordispenser die er bij zou moeten zitten. Contact opgenomen met Toppy. Antwoord: "Bestway regelt wereldwijd de complete garantieprocedure van haar eigen producten net als een select aantal andere leveranciers. Wij willen je dan ook vragen een case aan te maken bij Bestway hiervoor zodat er direct contact is met Bestway." Ik heb een koopovereenkomst met Toppy en niet met Bestway. Hiermee heeft Toppy de verplichtingen mij een compleet product te leveren. Voor Toppy maakt dat niet uit, het antwoord blijft: "Zoals gezegd hebben wij geen losse onderdelen van Bestway." Het aankopen gaat makkelijk, de verzending is snel, maar de service is voor mij niet Toppy.

zeer teleurgesteld in het product

Na 1 keer plaatsen heeft het zeil het begeven. Bladeren en andere dingen zijn in het zwembed geraakt en dus moet het helemaal worden gereinigigd. Eigenlijk een schande dat dit verkocht wordt. Vorig model was beter en heeft het tenminste 1 seizoen volgehouden.

Misleidende product informatie

Ik koop een 4 persoons tent. Mijn dochter reist voor ons af naar het festival terrein van DTRH. Een twee persoons luchtbed van 120x 190 past er net in. Ik meld dit en krijg te horen… nou is ook niet voor een groot luchtbed. Er kunnen 4 matjes in van 60x200 Nou geloof mij. Ik ben 175 en pas zonder matje niet eens in de lengte. Dus er passen echt geen 4 volwassen mensen in. Een dikke miskoop van 100,- En er zat nog een gat in ook. In de zak en in de tent. Met inpakken gebeurd denk ik. Ik heb de rommelige folie met de hand afgehaald. Dus of ik tevreden ben… nee niet echt, Snap ook dat jullie retailer zijn en de product info van de leverancier volgen. Maar is nogal een dure miskoop. Positief is jullie app en snelle reactie. Alleen niet de reactie waar ik vanuit ging. Nodig jullie uit op de tent eens op te zetten en met 4 personen er in te gaan slapen.

Al meerdere bestellingen geplaatst, Altijd perfect verlopen !

Na aankoop van een zwembad voor de kinderen leerden we elke dag bij over het onderhoud van zo'n zwembad. Bij elke stap deden we bestellingen bij Toppy. Deze werden altijd snel en correct uitgevoerd, waardoor wij probleemloos verder konden met ons project. Ons zwembad straalt nu dankzij allerhande producten van Toppy. Voor mij is Toppy zjjn naam meer dan waardig !

Zo als ik van jullie gewend ben. Gewoon top! En een snel levering nartuurlijk zoals altijd!

Goede en snelle bezorging en alles werkt perfect

Zie bovenstaande

Alles toppy !

Leuke webshop met leuke prijzen

Noppenzeil besteld vlot en snel! Heb al eens in verleden uv lamp besteld. Duidelijke site en info, aanrader dus.

Goede servies en nazorg.

De Kempkens 2100