We zijn blij met het zwembad maar de informatie van 60 tot 90 minuten voor het opzetten klopt niet. Het duurde veel langer en we waren met z'n tweeën. Je moet plankjes zagen of aanschaffen waar je de buizen op laat leunen, de pomp vast maken op een tafeltje (met boor). etc. Het zwembad zelf duurt zeker 2 uur met z'n tweeën en dan is de pomp nog lang niet geïnstalleerd. Dit hadden we kunnen verwachten maar ik vind dat het eerlijk op de doos gezet moet worden. Ook vond ik de telefonische informatie best summier. Ik heb 2 x gebeld over het schoonmaken. Men was heel vriendelijk aan de telefoon maar de informatie was niet volledig. Uiteindelijk heeft een vriend mij alles goed uit kunnen leggen maar ik vind dat de medewerkers van Toppy dat hadden moeten doen nadat ik 900 euro had uitgegeven.

Prima product, netjes verpakt en snel geleverd.

Fijne webshop met goede producten en snelle levering. Zeker een aanrader!

Alles supersnel geregeld!!!

Snelle, correcte levering

De bestelde artikelen werden snel geleverd. Ook de communicatie hierrond verliep perfect. Zeker een aanrader!

Prima.

Prima.

Snel verzonden en ontvangen

Snel verzonden en ontvangen. Goede prijs kwaliteit

Overtreft mijn verwachting.

Snel geleverd.

super goed bedrijf

al verschillende keren wat besteld en altijd snel in huis

Service is zeer goed

Een goede service en snelle levering.

Warmtepomp gekocht voor het zwembad. Goede service en vriendelijke medewerkers.

Prima levering

Eerlijk gezegd nog niet uitgepakt, moet mee naar ander adres

toppie!!

Super blij met ons zwembad, het enige nadeel vind ik dat het trapje in het bad niet helemaal stabiel is maar verder zijn we dik tevreden. Snelle levering, precies het product waar we om hebben gevraagd.

levering aardig op tijd alleen de pomp is defect.

heb de Jaccuzzi opgebouwd water gevuld aan gezet om te verwarmen. Na een min of 5 slaat alles uit en staat er een melding E5. Ik heb zelf ervaring in elektronica de pomp is defect. Nu hopen dat er snel een andere pomp geleverd kan worden hier heb ik hem niet voor gekocht. Dus nog even wachten op de sterren of de service echt goed is. Aanbevelen keuze staat nu nog op nee even afwachten hoelang dit gaat duren.

Zwembad slang

Slangen lijke mijn te groot moet alles met gas tape inwikkelen voor water dicht

Perfect en in Time

!

Toppie alles pico bello

Alles prima verlopen ,inverter warmtepomp werkt perfect

heerlijk

heb 4 mei de 6 pers.spa gekocht gebruik deze dagelijks .ben nu na 2 mnd het water aan het verversen.een minpunt de opblaas hoofdsteun vallen op de grond.

Toppy

Toppy

Prima shop

Prima shop

Ik had besteld en direct volgende dag al in huis. Ook nog een vraag gesteld via de mail en direct volgende dag een goed antwoord gekregen zodat we weer verder konden.

Geweldig snel efficiënt en de juiste order

Niets op aan te merken.

Een Top(py) service

Mijn w'eau full inverter zwembad warmtepomp printplaat was opgeblazen door, jawel, een naaktslak. Probleem voorgelegd bij Toppy. Vlgd dag had ik gratis een nieuwe printplaat in huis met tips en tops om deze makkelijk te vervangen. Zo gezegd zo gedaan. Warmtepomp was zodoende snel weer up and running en wij kunnen weer heerlijk genieten van ons verwarmde zwembad. Bedankt voor de goede en snelle service Toppy!

Vlotte en juiste levering

Goed en snel

Toppy !!

Duidelijke site. Vlugge verwerking en leveri´g. Goede prijs.

toppy is toppy

ik had besteld bij toppy in 2 dagen had ik mijn bestelling supper kwaleitijd goeide service ,, ben der heel tevreden mee ,,,, echt een aanrader ,, mijn volgende bestelling is weer bij toppy , een dikke 10

De Kempkens 2100

5465PR Veghel