Goed geregeld

Prima in orde en vlugge levering

100%

Top kwaliteit

Toppy is supergoed, post NL daarentegen...

Levering van artikel was een beetje moeilijk, voornamelijk door PostNL. Twee maal aan de deur geweest terwijl we thuis waren en niet gebeld. Dan gewoon weggereden en pakje afgezet in een afhaalpunt. Toppy is super service !!!

Goede ervaring

Goede ervaring maar kon bij mijn 2e bestelling nergens mijn 5 euro bonus kunnen invullen die mij na mijn 1e bestelling was toegezegd en deze dus ook niet kunnen innen.

Goed product, verzending onvoldoende

Het product zelf is een oerdegelijk product en de communicatie vanuit Toppy is prima. Hun leveringspartner daarentegen is ondermaats: zending is nooit aan de deur aangeboden en er was nooit verdere communicatie omtrent ophaling. Dit heb ik volledig zelf moeten opvolgen. Bovendien was de verpakking volledig beschadigd.

Alles probleemloos, bestelling, levering en ingebruikneming.

Gemakkelijk besteld, snel geleverd. Duidelijke handleiding. Functioneert perfect.

Altijd goed in orde

Geen enkele slechte ervaring. Gewoon Toppy.

Snel en voordelig geleverd!

Het had een 10 kunnen zijn als de verzendafdeling van Toppy de moeite had genomen om de doos dicht te plakken. Nu kwam postNL met een open verpakking aan de deur.

heel tevreden over alles , gewoon toppy !

gewoon heel tevreden met alles , goede prijs - kwaliteit .

Snelle levering en juiste producten voor een goede prijs.Toppy

Top geregeld!

Zeer professionele site, met goede uitleg! En de pakketjes worden netjes conform afspraak geleverd!

Bestelproces en levering geheel naar verwachting.

Snel geleverd en netjes ontvangen

Toppy = toppy !

Alles uitstekend. Website goed, levering goed, prijs goed. Kan niets verzinnen wat er niet goed was.

Zoals altijd super GOED

Altijd super snel geleverd tegen een goede prijs in goede producten.

Waardeloos

Bestel je voor 49,50 € Dus net GÉÉN 50,00€ dan moet je belachelijk bedrag aan bezorgkosten toch betalen. DIT IS NIET DE ÉÉRSTE KEER VAKER BIJ JULLIE BESTELD, MÁÁR WAARSCHIJNLIJK WEL DE LAATSTE KEER. BEN nu aan het kijken via internet en kennissen die ook jacuzzi hebben naar andere leverancier. Toppy is echt GÉÉN Toppy maar FLOPPY. BEVEEL jullie niet aan bij bekenden met jacuzzi en zwembaden.

Alles is perfect verlopen. De koelbox houdt de producten een volledig weekend gekoeld! Top!

Top alles goed geregeld

Super snelle levering

Zeer snelle levering met super service achteraan het huis afgezet, wegens niet thuis

Opzich snel verzonden en goed aangekomen. Als je pro lemen met je zending heb moet je het met 3den r

Een jacuzzi van intex gekocht. Alles optijd binnen. Meteen alles opgezet, water erin en alles werkt naar behoren. Toen ik de deksel erop wou zetten en vast klikken, kwam ik er achter dat er 1 clipje kapot was. Foto opgestuurd en 2 dagen later werd er gereageerd dat ik maar contact moest opnemen met intex. Ik ben van mening dat als ik 600€ uitgeef bij toppie.nl, dat hun ook de gene zijn die het voor mij regelen. Op deze manier heb ik 600€ uitgegeven en pas een week later zou het dan opgelost zijn. Heb maar op een andere site een clipje besteld voor 5€

Pomp alsnog snel geleverd. Helemaal Toppy

Pomp alsnog snel geleverd. Helemaal Toppy

Vlotte bestelling, goede opvolging. Snelle en goed verzorgde aflevering.

Prima alles goed verlopen

Top niks op aan te merken.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel