Op tijd en netjes geleverd

Zeer tevreden.. snelle levering en goed verpakt

Veel te late levering

Niet nageleefd ivm levering

Correct en duidelijke levering

Alles is correct en tijdig gelever in goede staat.

Vlotjes

Snel gevonden wat ik zocht , dankzij de fijne website en al even snel geleverd!

Makkelijk besteld en snel thuis

Site is goed te vinden wat je wil. Snelle levering, producten goed verpakt.

Uitstekende kwaliteit goede servies

Was iets stuk

1 van de 2 zuurstof bollen was stuk

Alles uitstekend verlopen

Zeer tevreden over mijn bestelling.

Toppy

Bestellen en ontvangen ging prima! We zijn nu het bad aan het opzetten, dus weten binnenkort of ook alle onderdelen aanwezig zijn en we op korte termijn heerlijk kunnen gaan badderen. So far so good!

Gewoon goede service!

Na een mailcontact goede info gekregen.

Zoals het hoort

Snel en netjes geleverd

Was snel en goed geleverd

Correct en stipt

De levering ging heel snel! Zelfs een dag vroeger dan oorspronkelijk was opgegeven.

Snel en duidelijk

Heel goed en snel

Je kan er van alles vinden. En goede uitleg. Daarnaast snel in huis en goed verpakt.

Prima wat betreft bestelling en levering. Opzet instructie is wat summier. Met video op you tube erbij geen probleem.

snelle levering. Duidelijke afhandeling. En zelfs de goedkoopste!

Goede producten en snelle levering

Loungezwembad gekocht + filter pomp en zoutsysteem. Pomp moest ik ( vanwege niveauverschil) aandrijvenet een vijver pomp om het te laten starten want zuigkracht was niet genoeg om te initiëren. Hij doe het nu zonder dus super. Zoutsysteem werkt, in begin wat codes gehad. Het bleekt dat ik teveel zout erin had gedaan ( te dichtbij de pomp). In de toekomst zal ik het zou mengen met wat water en aan de andere kant ingooien ( richting de uitgaan van de slang IPV bij de toevoer van water. Ben tevreden met de aankoop. Notitie: jammer dat er weinig uitleg staat over zoutverhouding bij de instructies. Voor de rest top.

Net iets beter dan het al zou moeten zijn.

Snelle levering en bij problemen snelle duidelijke hulp. Foto kunnen meesturen is hierbij zeer hulpzaam.

heel makkelijk

duidelijk makkelijk en snel

Goede ervaring

- Snelle service en levering - Goed verpakt - Betaalbaar

Achat piscine+ accessoires

Bonjour, très content de mes achats chez Toppy, prix très bas, livraison, rapide et le tout, conforme a ma réservation. Site à recommander. Rien que du ++++++++++ Un grand merci à toute l'équipe et à bientôt.

top garantie beleid

bij ontvangst van mijn intex zwembad afdekzeil bleek er een naad al los te zitten, eigenlijk moet je dit via intex zelf regelen maar omdat ik niet tevreden was met de kwaliteit van het dekzeil en geen nieuwe wou hebben maar het zeil retour sturen. toppy heeft na het sturen van foto's van de defecte naad zonder moeilijk te doen het bedrag geretourneerd, klasse hoor, dat is wat je noemt service.

Jullie doen je naam eer aan.

Gewoon goed en goed is goed.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel