Nettjes

Goed en nettjes verpakt

Toppie

Snelle verzending van mijn twee bestellingen. Goed verpakt en producten zoals omschreven op de website.

super

top product besteld,betaald en binnen twee dagen keurig afgeleverd. geweldig

Makkelijk bestellen

De goedkoopste

Snelle bezorging

Alles wat ik bestelde kwam vlot geleverd

Snel,goed, en makkelijk besteld

Makkelijk besteld , Snelle bezorging En goede pasvorm van het product

Perfect, toppie!

Zeer tevreden over de levering en service !

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Ik wacht nog steeds op de beloofde toezending van het GOEDE product.

Telefonisch aardige mevrouw Sterre op 13 Juni.

Beluchtingspomp doet het prima en werd snel geleverd.

De beluchtingspomp voor onze vijver werd nog sneller geleverd dan in eerste instantie werd aangegeven. (website gaf aan Dinsdag, maar ik kon het pakje al op maandag bij het bezorgpunt ophalen) Onze vissen zijn er heel blij mee, hij staat niet ver (6 m) van ons slaapkamerraam, maar we horen hem niet. In eerste instantie dacht ik wel dat hij veel geluid maakte, maar een maal met de slang in het water en achter een struik neer gezet, hoorde we bijna niets meer. De slang had van mij wel zwart mogen zijn, nu is hij erg slecht onzichtbaar weg te werken.

Alles volgens afspraak.

Geleverd wat beloofd was. Prijs en kwaliteit in overeenstemming. Volgende keer toch maar iets meer uitgeven voor wat betere kwaliteit.

Geweldig snel geleverd

In weekend besteld en op maandag al in huis super

Snelle levering en duidelijk track en trace

Bestelling geplaats op een zaterdagavond via de mooie en duidelijk website van Toppy. Duidelijk berichtgeving gekregen ook op Zondag dat alles is ingepakt is en verzonden is naar de transporteur. Maandag werden de artikelen al geleverd door de transporteur. Dank voor de snelle service, dit is Toppy!

Alles prima

Makkelijk bestellen uit het ruime aanbod. Snelle levering.

Kan niet beter Bedankt

Alles in orde

Goede ervaringen met jullie bedrijf

Doen wat je beloofd, dan lieg je niet

Zeer positieve ervaring, zowel in het bestel & betaalproces en niet minder van belang het afleverproces.

Mijn aankoop

Gewoon een klein fonteintje maar super goed. Snelheid, levering alles perfect, bedankt.

Uiteindelijk goede levering

In eerste instantie onjuiste artikel ontvangen, na contact te hebben gelegd uiteindelijk wel het goede product mogen ontvangen!

Snel, scherpe prijs en goed product

Toppy heeft goede producten voor scherpe prijzen.

Goede service.

Bestelling heel vlot verlopen.

Alles heel vlot verlopen. Wij zijn er heel blij mee

Prima service en goede kwaliteit

Prima service en goede kwaliteit.

alles is zeer goed verlopen!!

Alles is Toppy verlopen, snelle levering en alles netjes ontvangen.

Snelle levering product zo als omschreven

De Kempkens 2100

5465PR Veghel