Echt snel en netjes ingepakt top

Goed en netjes verpakt en op tijd

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en goede prijzen

Snelle levering, goede prijs.

Kleine teleurstelling

Bij de laatste bestelling, ook aangegeven. We zijn aan het bestellen en we zien dat de filterzakjes van pool blaster in de aanbieding zijn. We ronden alles af en de korting is weg, ook op de site (het is maar euro werk) maar tis nie netjes vind ik. Groet Toine

Snel geleverd en goed verpakt aangekomen.

Ik ben al lang klant bij toppunt

Parfait

Excellent rapport qualité prix et un service ultra rapide .Je vous le recommande

Alles prima in orde!!

Makkelijk en snel besteld!

Perfecte service, goede kwaliteit

Toppy

Super snel geleverd

Snelle levering, concurrerende lage prijzen!

na verkeerd geleverd product ,super opgelost

na een melding over een fout geleverd product , werd het juiste product snel nageleverd en mochten we andere product houden .

Door uitstekend meedenken van de klantenservice uiteindelijk bij een prima product terechtgekomen!

Voor ons zwembad (inhoud 36m2) een accustofzuiger met zuigkracht zwaar besteld. Dit bleek onvoldoende, maar deze na uitleg aan de klantenservice kunnen vervangen door de zwaarste Poolblaster. Deze doet z’n werk naar alle tevredenheid. Dus compliment voor de klantenservice: in plaats van eigenaar van een miskoop nu een tevreden klant.

top

snel,

Helemaal toppy

Snel en goed geleverd

Goede omschrijving en snelle levering

Toppy

Snel en in goede orde ontvangen

Kleine beschadiging

Leveringen waren prima geregeld! De sloroller van de kamado kettle joe vertoont kleine beschadigingen, helaas. Het emaille, mogelijk kunt u zorgen voor een reparatiestift/-setje? Verder niets dan lof!

gewoon prima

gewoon prima, snel bezorgd

Super.

Snel geleverd en zeer goede service, complimenten.

ok

ok

Snelle service en goede levering

Snelle service en goede levering en gemakkelijk te kiezen op de webstie

Goede service en duidelijke site

Hele duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Goede service als dat nodig is, en een snelle levering!

De chauffeur heeft zelfs geholpen om het Pakket binnen te zetten toppy haha

Top bedrijf met een perfecte after sales service

Bij Toppy koop je niet alleen maar een product maar ook een perfecte dienst wat ik bij vele andere webshops mis! Echt een top bedrijf met een geweldige service. Ik had een warmtepomp besteld voor ons bad, maar die maakte veel herrie en kon ook niet goed opwarmen! Na het contact opnemen met Toppy en een fijne en constructieve email uitwisseling, mochten we de warmte pomp retourneren. Deze keer op advies van Toppy hebben we de juiste warmtepomp besteld, namelijk een W’eau Mini Inverter Plus 4.5 Kw. Deze werkt perfect, het geluidsniveua is echt erg laag, soms heb je het niet in de gaten dat warmtepomp draait (op een afstand tussen 5-10 m) en deze gaat ook snel opwarmen (binnen een paar uur). Kortom ons probleem is opgelost. Hartelijke dank aan Toppy Service

Netjes af gehandeld

De Kempkens 2100