Toppy

Xx

bent u niet tevreden

Op di 21 jun. 2022 Dank voor je bericht! Ik heb even met je meegekeken en zie dat je bestelling helaas een kleine vertraging heeft opgelopen. Vanwege het lekkere weer is het extra druk bij ons en onze transporteurs. We proberen de levertijden zo actueel mogelijk te houden, maar het kan voorkomen dat jouw bestelling vertraging oploopt in het verzendproces.om 17:34 vr 24 jun. 16:45 (22 uur geleden) NOG ALTIJD NIKS ONTVANG WAAR BLIJFT MIJN BESTELING IK HEB 114EURO BETALEN EN NOG ALTIJD NIETS ONTVANG DAT IS NIET NORMAAL

Goede ervaring. Er was iets verkeerd geleverd. Foto maken opsturen. Je krijg dan een retourlabel. Dan weer inleveren bij post nl punt.

Prima gegaan

Gewoon goed

vlotte bestelling, even onduidelijkheden over extra aanbieding

vlot besteld, vlot toegekomen, degelijk materiaal. Even wat onduidelijkheid over een online actie die bij plaatsen van de bestelling plots verdween maar na contact met Toppy vlot en zonder problemen aangepast! intussen een tweede bestelling geplaatst en ook die is vlot en probleemloos afgerond!

Zeer goede service

Goede winkel!

Nu een paar keer wat besteld, alles altijd netjes verpakt en optijd geleverd.

Snelle levering en top service

Snelle levering en zeer overzichtelijke website

Snel en eenvoudig

Eenvoudig bestellen. Snelle levering.

Veewarrend

Steeds berichten met wisselende bezorgtijden. Daar kan Toppy niet veel aan doen, maar Post.nl komt gewoon niet en dan moet je naar een afhaalpunt. De jacuzzi zelf komt separaat. Tijdvak drie uur en ja hoor: 5 minuten voor verstrijken wordt het ding neergeplemd. Ik zou als Toppy een installatiedienst aanbieden.

Toppy!

Super snel geleverd! Eerder dan aangegeven. Zou eigenlijk zaterdags komen maar mochten vrijdag al ons product in handen nemen! En wat een top apparaat, echt toppy!!

Alles “toppy”

Zie boven

Fijne webshop

Er was even onduidelijkheid omdat mijn bestelling op geannuleerd stond na betaling maar een dag later werd hij toch bezorgd.. verder geen problemen en genieten de kinderen van een fijn zwembad

Het verliep toppy

Alles op tijd en perfect gekregen

Snelle levering, prima kwaliteit

Snelle levering, prima kwaliteit

Super! Snelle reactie en snel product in huis

Prima service. Helaas lange wachtrij aan telefoon maar uiteindelijk goed geholpen.

Sneller dan gepland geleverd top!

Punctuele levering

Besteld en prompte levering. Product volgens omschrijving.

Toplevering / goed materiaal

Enkel nog maar herstel kits voor zwembad besteld, was dik in orde.

Goed te volgen in de track and trace en duidelijke site

Goed te volgen in de track and trace en duidelijke site

Een tevreden klant!

Ruim assortiment met een correcte prijs en uitstekende klantenservice! Ik bestel zeker nog bij Toppy.

Super snelle levering en goed product

Mooi product en een hele snelle levering!

goede en vriendelijke opvolging

Problemen met de koerierdienst waardoor pakket lang onderweg was. Maar de mensen van Toppy hebben hun uiterste best gedaan om het pakket op te sporen en asap opnieuw te laten bezorgen. Héél vriendelijk contact via mail! Super service! Hartelijk dank & graag tot later!

Heel netjes

Goed.

Alles netjes verpakt en snel toegestuurd

De Kempkens 2100

5465PR Veghel