Alles snel en correct !

Bij vragen word je snel geholpen ! Heel tevreden !

Correcte en snelle levering

Goede producten, goede prijzen en correcte service en levering.

Top,

Betrouwbaar en stipt, wat verlangt een mens nog meer

Duidelijke informatie en snelle levering!

Keurig verpakt en op tijd geleverd!

Zoals gewoonlijk de ervaring is met Toppy: toppy in orde!

perfect

perfect en snel!

Dankzij de drukte goed geholpen.

Verkeerde levering gekregen maar snel opgelost.

Duidelijke site en snelle levering

Slecht

Sorry !! maar heb het slecht ervaren het dekzeil was in de verpakking kapot zat een diepe snee in heb een klacht ingediend en kreeg te horen dat ik het met een schaar of mes heb geraakt en daar is zeker geen spraken van het zeil zat ook niet boven in de doos maar Jammer!! als ik het gedaan had had ik zeker een nieuwe besteld

Snelle dienst

Niets op aan te merken.

Vlot en gemakkelijk.

slechte ervaring

Ik heb een warmtepomp en een zoutfilterpomp gekocht bij Toppy. Helaas kan ik ze niet met elkaar verbinden. Er staat bij de aansluitingen dat ze allebei 38 mm aansluiting hebben, echter is dat niet zo. Gemaild met jullie werd er gevraagd naar foto's. Die heb ik opgestuurd en heb niks meer vernomen. Dus alles zit weer in doos om morgen terug te sturen.

Goede en snelle levering

Goed verpakt en snel geleverd

Niet voldoende kennis

Heel vriendelijk daar valt niks van te zeggen. Maar wat mij betreft gebrek aan echte kennis.

Alles was perfect

Goed ontvangen

Sneller service en prima product

Sneller service en prima product

Echt Toppy !

Snel , top service , top producten

Goed en netjes verpakt.

Juiste item snel gevonden, nette prijs en correct geleverd!

Duidelijke site, besteld, was snel geleverd èn goed op de hoogte gehouden.

abonimal slechte leveringsservice

Kies aub een andere bezorger dan PostNL. Wat een knoeiers ! mijn zending is nog steeds niet aangekomen. Zie hieronder het verloop. Op 17 juni zijn ze op het bedrijf aan de deur geweest (beweren ze !) om 11u30 en konden niet leveren. Er is permanentie aan de receptie van 8u tot 18u !!! En nu zijn ze al een halve week onderweg om het in een ander afleveradres te gaan leveren ! Your parcel is on its way June 22, 11:13 Driver is en route to PostNL outlet We’ll let you know when you can pick up the parcel June 20, 1:27 Shipment has been sorted June 20, 1:27 Shipment received by PostNL June 18, 10:58 Sorry, delivery time has been updated June 18, 10:57 Closed: delivery postponed until the following working day June 17, 22:56 Delivery unsuccessful, shipment will go to PostNL outlet June 17, 13:00 Driver is en route June 17, 11:10 Delivery unsuccessful, we’ll try again June 16, 9:51 Driver is en route June 15, 11:42 Delivery delayed June 15, 1:10 Shipment has been sorted June 14, 19:11 Shipment received by PostNL June 14, 3:01 Sorry, delivery time has been updated June 14, 3:00 Shipment received by PostNL June 13, 8:35 Shipment expected, but not yet arrived at PostNL Parcel details Shipping address Dagbladhandel Dedete Sint-Dionysiusstraat 24 9051 Sint-Denijs-Westrem Belgium Sender Toppy De Kempkens 2100 5465PR Veghel Netherlands Initial shipping address Dirk Decaluwé Pauline van Pottelsberghelaan 10 9051 Sint-Denijs-Westrem Belgium Track & trace number 3STFVK0929364 Details Weight: 1.36 kg Dimensions: 21.5 x 12.5 x 22 cm Description P-0000743640

Snelle levering en alles goed verpakt.

Zeer klantvriendelijk

Levering was niet compleet. Miste 1 strip tabletten phenol red tabletten. Kreeg zonder probleem een nieuwe set toegestuurd

Top website

Goede prijs voor fijne producten voor het zwembad en de vijver

Duidelijk bestelproces, statusupdates en razendsnelle bezorging

Helder bestelproces, goede status updates per mail. De bezorging was de volgende dag zoals afgesproken. Fijn dat er meerdere betaalmethodes zijn waaruit je kan kiezen. Dikke aanrader! O ja en alles op voorraad! Tilly dus!

De Kempkens 2100

5465PR Veghel