Snelle service en mooie prijs

Snelle en correcte service!

Alles netjes en snel ontvangen

Communicatie

Producten prijs en levering zijn top, nu meerdere keren besteld en gewoon top. Maar de communicatie mag wel iets beter, vooral als je wat besteld en er staat dat het dinsdag word geleverd zonder enige melding donderdag pas komt vind ik jammer, je kunt dan wel via de site kijken maar daar wordt je niet wijzer van, want daar blijft dan gewoon staan dat de medewerkers nog bezig zijn de dingen te pakken. Een mailtje sturen van het wordt wat later is dan meer op zijn plaats.

Nieuw zwembad was fit

Zwembad volledig gevuld en dan fit ontdekt. Gebeld en gemaild met Toppy en voor de garantie moest ik bij Intex zijn. Na een toch wel lastige produre, foto's trekken, indienen, liner moeten kapot knippen en bewijs opsturen toch oplossing voor nieuwe liner. Maar geen compensatie voor al het gevulde en verspilde water en kosten voor ecopark van beschadigde liner ook moeten betalen.

Snelle levering, verder prima

Heel snelle levering. Jammer genoeg zat er een deel van de bestelling niet bij. Heb dit laten weten en 2 dagen later zat het al in de brievenbus. Dus alles was toppie

snel en correct

snel geleverd voordelige prijs

Ja was goed en snel

De bestelling gedaan producten snel gekregen en blij mee

Snelle en correcte levering

Pomp werkt perfect voor wat hij moet doen

Prima levering

Goede levering en snel.

Snelle correcte levering

Zeer snel geleverd

Snelle service, prima kwaly

Snelle service, prima kwaly

Goedkoop en snel

Uitstekende service!

Al 2 maal besteld. Telkens op tijd geleverd, kwaliteit ok. Informatie op de site correct. Zeer tevreden! Bedankt!

Uitstekende service

Levering was prima. Alleen de bezorger was een stuk chagrijn die het pakket eigenlijk buiten het hek wilde dumpen. Met enige aandringen is het pakket binnen het hek neergezet maar dan ook geen centimeter verder. Dat was teleurstellend. Maar overall ben ik tevreden.

1 bestelling in drie deelleveringen efficiënt?

Uiteindelijk alles geleverd

Alles tiptop in orde

Goede kwaliteit

Iets later geleverd, maar de kwaliteit en grootte voldoen meer als behoorlijk

Juiste producten en snel geleverd

...

Slecht

Kapot zandfilter (glas)gekregen en voor garantie moet naar intex voor garantie. Intex kan je niet bellen alles moet via mail en foto 's of video

Helemaal Toppie!

Makkelijk om bestelling in te voeren, goede communicatie en snelle (prima ingepakte) levering. Goede kwaliteit bestelde goederen. In 1 woord:Toppie!!

Snelle levering en netjes ingepakt

Snelle levering maar waarom over 2 dagen in aparte doosjes?

Snelle levering. Scherp geprijsd.

Binnen 2 dagen bezorgd. Top

De Kempkens 2100