Snelle levering Goed product

Prima ga zo door

Geregeld zoals verwacht!

Zoals altijd prima verlopen.

Alles makkelijk kunnen vinden en snel geleverd!

Snelle en correcte levering

Fijn bedrijf, snelle levering en goede producten.

Vlot

Toppy met een opmerking

Beetje raar dat 1 bestelling wel 2 verschillende producten toch in 2 keer wordt geleverd. De ene dag staat de chauffeur hier met een colli en de dag erna dezelfde chauffeur met de volgende colli. Beetje gek ten tijde van de hoge brandstofkosten.

De verwachte levertijd was 2 dagen... Bij Toppy bedoelen ze dan 1 dag

Het Vorige Easyset zwembad bleek lek te zijn, dus tijd voor een nieuwe. Toppy biedt alle soorten en maten en is van alle aanbieders de meest voordelige. Daarbij opgeteld de ongekend snelle levering maakt mij helemaal blij. Ga zo door toppers van Toppy!

Levering exact op tijd. Goede service

Levering exact op tijd en goede service

Toppy service

Snelle levering. Je wordt stap voor stap op de hoogte gehouden van je bestelling. In één woord : toppy

Bestelling en levering , ok. Het product had een mankementje

Beste, ik had een warmtepomp besteld bij jullie. Op zich, gemakkelijk besteld en snel geleverd. De pomp had echter een intern circuit dat niet aangesloten was, waardoor deze niet werkte (los van de opstelling met de filterpomp/zwembad) Ik heb zelf het deksel eraf gehaald, waar duidelijk te zien was dan enkele connectoren niet aangesloten waren. Dit is wsl een productie stap bij de producent (en niet bij Toppy) maar niets onoverkomelijk. Toppy wou het product inwisselen, maar was niet meer nodig.

Perfecte

Een artikel online gekocht en een probleem met de installatie. Online contact opgenomen en direct de correcte oplossing gekregen. En dit zeer snel. Daarna verliep de installatie vlekkeloos! Zeer goede leveringen en service. Een echte aanrader.

Het bestelde artikel was kapot, toen hebben ze direct een nieuwe opgestuurd. Nette service!

N.v.t

Jullie krijgen een 10

Jullie krijgen een 10 van mij ondanks het probleem met de levering. Was door post nl een dag later geleverd dan afgesproken maar de snelheid en vriendelijke antwoorden dat ik kreeg na het melden ervan. Dan de kwaliteit van het geleverde product zeker een dikke 10 na verschillende aankopen hadden jullie het goede en deed het ook wat er vermeld wordt. TOP!!!! Met vriendelijke groeten jos

Met Toppy is het altijd tops.

Vlotte bestelling en levering, niets op aan te melden.

Op het afleveren na ging alles prima

Postnl zei morgen afhalen na 3 uur, pakket was er niet. Op weg naar huis was de boodschap morgen om 10 uur aan de deur en vervolgens was het weer na 15.00 afhaalpunt.

Snelle en goede service.

Zeer slecht

Beste meneer mevrouw. Wij hebben onze exit zwembad tent bij u besteld op zondag. Vervolgens kregen wij dinsdag 1 doos geleverd,achteraf doos 2/2 1/2 hebben wij dus niet ontvangen van jullie. Na deze constatering heb ik meer male contact gezocht met jullie via de app, hierop kwam geen reactie. Nadat ik jullie gemaild heb met alle informatie over de ontbrekende doos/onderdelen kreeg ik een reactie helaas en vervelend voor u. Dan moet u rechtstreeks contact opnemen met exit want hun handelen hun eigen klachten af. Nadat ik gemeld heb dat dit geen klacht is maar gewoon een incomplete zending werd ik evengoed nogmaals doorverwezen naar exit. Nadat ik contact opgenomen had met exit,werd ik zoals verwacht weer terug gestuurd naar jullie want wat bleek. Dit was geen klacht maar een incomplete zending. Nadat exit naar 3 verschillende personen van toppy gemaild heeft dit zsm op te pakken bleef het wederom 48 uur stil van jullie kant. Ik kon niet bellen met jullie niks. Ik heb na 48 uur wederom contact gezocht met exit en ben daar keurig behandeld, uit eindelijk heeft exit de ontbrekende doos opgestuurd en wij hebben die pas vandaag ontvangen. Ik vind jullie service en bereikbaarheid dus vreselijk beneden peil. Ik ben dus erg benieuwd naar jullie reactie hierop........ Op deze manier blijven er weinig klanten over ben ik bang, en zal er ook weinig mond op mond reclame zijn voor jullie bedrijf. Met vriendelijke groeten Henk Kruse

Goed assortiment prima en vlot geregeld

Goed assortiment prima en vlot geregeld

Niet compleet

Ik heb een stuk elastiek ontvangen met een knop. Helaas zat er geen 2e losse knop aan zoals het hoort. Nu blijft het het elastiek nog zitten zoals hoort!

Goede en snelle service, ruim assortiment

Dag 1 besteld, dag 2 in huis. Heel fijn. Ruime keuze en duidelijke website.

Gewoon goed

Snel en makkelijk besteld. Snel geleverd. Goed op de hoogte gehouden. Prijs / kwaliteit (tot op heden) gewoon goed.

Alles volgens verwachting en snel geleverd. Gewoon top!

Na klacht doorgestuurd zodat ze er van af zijn.

Ik heb een gegronde klacht en word doorgestuurd naar de producent ipv dat Toppy mijn belangen behartigt richting de producent. Ik heb niks met de producent the maken, ik heb alleen wat gekocht bij Toppy.

Top service, snel geleverd, prima staat!

Alles heel snel geleverd. Track n trace was prima te volgen. Snelle opvolging en tegen prima prijs.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel