Very positive

Super supportive customer service! Products as good as advertised

Fijne site, makkelijk bestellen, snelle en correcte levering, vriendelijke chauffeur. Echt toppie dus!

TOP

Snelle levering netjes verpakt

Hele 1 manco door defect

Op zaterdag halve zending ontvangen (zwembadpomp en zoutonstallatie) maar helaas was meebestellen zak zout kapot en werd door postnl retour gezonden. Daarnaar elders zout moeten halen omdat er al water in het op te starten zwembad zat.

een bestelling door andere niet geleverd kon worden toch ontvangen en dit nog redelijk snel ook, kwaliteit even goed (of msschn nog beter :) )

bevald uitstekent

prettig

Veel producten en goede service

Toppy wat de naam al zegt.

Snel en makkelijk besteld& snel in huis, alleen de mail was er eerder dan het pakket

Super goede service en hele leuke tent!

Prima service en super leuke tent! Afbeelding en omschrijving komen overeen met hoe de tent is.

Goede prijs

Toppy

Alles goed en snel geregeld

De order was niet compleet en 6 dagen te laat

Teleurgesteld

Voor 18.00 besteld….5 dagen later in huis ….waardeloos

Jullie slogan voor 18.00 besteld morgen in huis zou verboden moeten worden. Jullie kunnen het niet waarmaken,telkens weer en de klant trap er iedere x in……….. waardeloos

snel en goed

snel en goed

Ok

Enkele zakken filterglas waren beschadigd maar zullen nu worden vervangen. Verder een correcte levering (een dag later dan gepland, maar de oorzaak daarvan lag eerder bij de transporteur)

De bestelling en levering liepen zeer vlot.

Ervaring met Toppy loopt heel goed, alles geraakt op tijd geleverd. De productenzijn we aan het uitproberen, resultaat moet zich nog uitwijzen.

Super service

Levering zoals gewoonlijk snel uitgevoerd. Spijtig was er 1 artikel niet bij. Dit werd correct als nalevering bezorgd.

Geweldig!

Ik zie alleen maar + punten. - heel veel spullen op voorraad - goedkoop - retourneren is geen probleem. En goed advies.

Probleem snel opgelost

Verkeerde product ontvangen, gelijk gebeld en gelijk opgelost. Snel het juiste product ontvangen, helemaal Toppy.

Top bedrijf, Snelle levering en prima prijs

Een convector kachel besteld (elektrisch). Snel ontvangen en prima product. Prijs en kwaliteit was ook in prima verhouding. Nadat ik de kachel binnen had en heb uitgeprobeerd gelijk nog maar 1 erbij besteld. In verband met de hoge gasprijs is dit een prima verwarming erbij met name in het voor en najaar. Zeer tevreden en zal zeker nog een keer weer wat bestellen bij dit bedrijf!

Beroerde levering. Twee van twee pakketten met schade

Zie account. Als het goed is zijn jullie ermee bezig.

Postnl en service

Ik ben zeer tevreden over jullie service, dat kan ik over die van postnl niet zeggen

Oplossing gezocht in overleg

Na enkele mails met de klantenservice die niet naar tevredenheid werden opgelost hebben ze toch alsnog een oplossing geboden na een slechte review. Ik waardeer het dat de klantenservice aangaf dat ze het anders hadden kunnen oplossen.

Te lang gewacht

De levertijd zou 1 werkdag zijn. Uiteindelijk kreeg ik hem na 6 werkdagen (= 9 dagen later inclusief weekend). Op de website stond dat er enige vertraging kan zijn vanwege de drukte. Hier had ik rekening mee gehouden, maar dat het uiteindelijk zo lang zou duren had ik niet verwacht. En ik kreeg ook geen bericht dat ik langer moest wachten. Na mijn mail met de vraag wanneer ik mijn bestelling kon verwachten, kreeg ik wel het antwoord, wat prettig was.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel