goed produkt , gemakkelijke installatie en vlugge levering

verbazing met de vlugge levering

Folie in niet naar verwachting

Folie in in het midden aan elkaar geplakt en rolt daardoor moeilijk op door verdikking

Heel goed service, mooi product, scherpe prijs

Heel positief, het enige wat ik handiger had gevonden, was dat de leverdatum kon afgesproken worden. Het is een groot zwaar pakket en daarvoor moet je toch echt thuis zijn.

Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding

Prima product en een snelle levering.!

Toppie :-p

Al vaker wat besteld en ook contact gehad voor verschillende dingen. Service is super en de mensen zijn vriendelijk. Nooit geen problemen :-)

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Gewoon goed

Alles duidelijk gecommuniceerd, niet te duur, en goed verzorgd

Alles volgens beschrijving

Prima uitleg/beschrijving snel en netjes geleverd

Perfecte afhandeling

Ik zou het iedereen aanraden

Super service

Een verkeerd item werd geleverd maar meteen rechtgezet en nagezonden. Top service!

Estate need goes.

Allies goes afgeleverd.

Ontevreden

Ik heb een warmtepomp en een solar pool cover voor een zwembad gekocht. Ik heb de pool cover ontvangen, maar heb tot nu toe de warmtepomp jammer genoeg nog niet ontvangen.

slechte ervaring

Ik geef dit cijfer, omdat de doos waar alles in zat stuk aan kwam. Er zat een sticker op van PostNL dat ze de doos op nieuw helemaal moesten verpakken omdat de door echt gewoon we stuk was.

verzeden ging niet zoals aangegeven.

Bestelling gedaan op een maandag, en het zou bezorgd worden op de woensdag erna. Op donderdag was de artikel nog niet verzonden door Toppy.

Geen juiste bestelling en tegenstrijdigheden

De juiste bestelling is niet gekomen ivm afmetingen en blijkbaar zeggen ze dat het wel moet kloppen maar dat is het dus niet. We hadden nog materialen nodig maar het vertrouwen is er niet.

Maatvoering is niet juist, dekt zwemwater niet goed af

Dekt niet gehele wateroppervlakte af, ca 15 cm. te klein voor intex ultra frame zwembad 488 cm. Bij omschrijving van het artikel staat dat deze zou moeten passen bij dit maar dat valt dus tegen.

Koop hier niet

Wij wachten al anderhalve week op onze bestelling, elke keer wordt er beloofd dat binnen 2 dagen geleverd wordt maar dat gebeurt niet. We hebben ze zeker 3x gemaild waar je ook geen antwoord op krijgt. En 3x gebeld waarbij beloftes worden gedaan die ze niet na komen. Elke keer komt de smoes dat het bij de transporteur ligt. Allemaal onzin, als ik -20 sterren kon geven had ik dat zeker gedaan. Er is maar 1 positief punt en dat is dat ze aan de telefoon wel vriendelijk zijn. Dat is tenminste als je ze kan bereiken, klantenservice is maar zeer kort telefonisch bereikbaar. Heb er ook 0,0 vertrouwen in dat een slechte review überhaupt op jullie website komt. Daarom staat deze review ook op Google en trustpilot.

Artikel niet ontvangen

Volgens PostNL zou het geleverd zijn maar wij hebben niets ontvangen. Momenteel ben ik aan het wachten op antwoord van de klantendienst.

Dutch language

unfortunately, my dutch is very basic and I do not understand any of the follow-up messages.

Het is tamelijk verwarrend.

Ik heb het advies van Toppy gekregen gebruik te maken van de reparatieservice voor mijn zwembadstofzuiger. Vervolgens mag ik 99,00 betalen en mijn stofzuiger opsturen. Daarna krijg ik een mail dat mijn ´retour´ zal worden beoordeeld en dat ik erover zal worden geïnformeerd of de retour terecht is geweest. Nu dus een vraag om een beoordeling terwijl er nog helemaal niets is gebeurd en ik ook nog niet weet hoe het verder zal gaan. Mogelijk wordt alles straks perfect afgehandeld, maar als jullie me nu vragen naar mijn ervaring, dan is dat een soort van ´black box´ voor 99 euro.

Terug belverzoek

Zit al 4 dagen te wachten dat ik terug gebeld zou worden wat niet is gebeurd ..zit nog te wachten vind het een slechte en als ik naar jullie bel sta soms een half uur in de wacht rij ..dus raad het anderen ook af om bij jullie iets te kopen en plaats het ook op fc book.

Slechte service

Vorige week wat besteld maar nog steeds niks binnen. 2x gemaild hiervoor en nog steeds binnen en weinig reactie

niet goed

Mijn bestelling is er nog steeds niet.

Niet goed

Helaas verkeerd artikel ontvangen dan ik had besteld. Gebeld, wilde graag het juiste product ontvangen vóór m'n vakantie. Kon allemaal niet, ik moest maar een email sturen. Geen sorry of wat dan ook! Uiteindelijk mail ontvangen dat ik het kon terugsturen. Helaas ook geen excuses of wat dan ook gehoord. Probeer nu ook de verzendkosten terug te krijgen, aangezien dit buiten mijn schuld om is gegaan. Zal niet snel weer iets bestellen hier.

3 artikelen, 3 fouten

Voor het eerst deed ik een bestelling bij Toppy. Helaas was er met alle dingen iets mis gegaan. Twee slaapzakken in de verkeerde kleur en een heggeschaar met vieze/kapotte verpakking waardoor cadeau geven niet leuk meer was. De klantenservice wist het niet goed op te lossen. Kreeg te horen dat ik blij moest zijn dat ik niet hoefde bij te betalen voor duurdere kleur slaapzak van een paar euro.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel